E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νέα στοιχεία «καίνε» την καθηγήτρια για την ερωτική σχέση με τον 13χρονο

Τα μηνύματα και τα κρυφά ραντεβού που έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Νέα στοιχεία «καίνε» την καθηγήτρια για την ερωτική σχέση με τον 13χρονο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/2/2021 | 18:56

Αποκαλυπτικά είναι τα νέα στοιχεία για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή από την καθηγήτρια φιλολογίας που του έκανε ιδιαίτερα στο σπίτι και τα οποία την «καίνε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Mega αποκάλυψε τα μηνύματα, που έστελνε η 35χρονη στον ανήλικο, αλλά και τις κινήσεις της από τον περασμένο Σεπτέμβρη, για να μην κινήσει υποψίες, παρά την αυστηρή προειδοποίηση της μητέρας του παιδιού στην φιλόλογο, για να διακόψει κάθε επαφή με τον γιο της. Τα κλειστά στόματα στενών συγγενών και φίλων ανοίγουν, την ώρα που οι έρευνες για την υπόθεση φέρνουν στο φως άγνωστα μέχρι στιγμής στοιχεία.

Όλα άρχισαν, όταν η μητέρα του 13χρονου ανακάλυψε -μεταξύ άλλων- στον υπολογιστή του παιδιού, selfie με την καθηγήτρια σε ένα κόκκινο δωμάτιο ξενοδοχείου. «Μόλις διαπιστώσαμε τι ακριβώς συνέβαινε, πιάσαμε την καθηγήτρια και της είπαμε να μείνει μακριά από το παιδί μας. Εκείνη όμως συνέχισε να τον ενοχλεί και να του στέλνει μηνύματα» είπε η μητέρα του ανήλικου.

Έτσι, η μητέρα του 13χρονου πήγε στις Αρχές με ντοκουμέντα. Έδειξε στους αστυνομικούς βίντεο, φωτογραφίες, αλλά και ορισμένα από τα τελευταία μηνύματα που φέρεται να έστελνε η φιλόλογος στο παιδί της, όταν της είπε να διακόψει κάθε επαφή μαζί του. «Σε σκέφτομαι. Γιατί δεν μου απαντάς; Σε παρακαλώ απάντησέ μου» έγραφε η 35χρονη σε ένα από τα μηνύματά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τηλέφωνο του 13χρονου όμως βρισκόταν πλέον στα χέρια της μητέρας του και έτσι όλα τα μηνύματα που στέλνει η εκπαιδευτικός, διαβάζονται από εκείνη. «Σε σκέφτομαι πολύ. Μου λείπεις. Θέλω πολύ να σε συναντήσω. Σε αγαπάω πάρα πολύ» του γράφει σε άλλο μήνυμα.

Η καθηγήτρια, μητέρα ενός παιδιού μόλις 2 ετών, δείχνει να βρίσκεται σε σύγχυση, λίγο πριν από την καταγγελία στην αστυνομία. Για μία εβδομάδα προσπαθεί να μιλήσει με τον 13χρονο αλλά μάταια. «Θέλω να σε δω και να τα πούμε από κοντά. Πάρε με τηλέφωνο όποτε μπορέσεις» του γράφει.

Η υπόθεση αποκαλύπτεται και πολύ γρήγορα παίρνει διαστάσεις. Η 35χρονη δηλώνει σοκαρισμένη και οι στενοί συγγενείς της έκπληκτοι. Κανείς δεν περίμενε και δεν γνώριζε, τα όσα συνέβαιναν τους τελευταίους μήνες. Όλα είχαν ξεκινήσει το περασμένο φθινόπωρο. Η καθηγήτρια που παλιότερα ήταν και δασκάλα χορού, άρχισε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο στο σπίτι του στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Πολύ γρήγορα όμως αυτά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως διαπιστώνεται από την αστυνομική έρευνα, η 35χρονη αποπλανούσε τον ανήλικο μέσα΄στο σπίτι του, όταν έλειπαν οι γονείς του και σε άλλες περιπτώσεις του έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής με θεματική διακόσμηση. Μάλιστα, για να μην κινήσει υποψίες, ζητούσε από τον μαθητή να πηγαίνει στο ξενοδοχείο με το ποδήλατό του και να πει ψέματα στους γονείς του, πως ήταν βόλτα με τους φίλους του.

Για μήνες κανείς δεν υποψιαζόταν το παραμικρό. Η πρόσβαση της μητέρας του παιδιού όμως στις διαδικτυακές του σελίδες, ξεσκέπασαν όλα όσα αγνοούσε. Τα βίντεο και τις φωτογραφίες συμπλήρωναν μηνύματα, που την έκαναν, όπως είπε στους αστυνομικούς, να τα χάσει. «Μπορούμε να τους αγνοήσουμε όλους και να ζήσουμε μαζί. Για ένα διάστημα μπορούμε να φύγουμε στο εξωτερικό. Όχι τώρα, αλλά όταν τελειώσει η ιστορία με τον κορωνοϊό θα φύγουμε μαζί» έγραφε η 35χρονη σε ένα μήνυμα της προς τον 13χρονο.

Η 35χρονη καθηγήτρια φέρεται να ασκούσε τέτοια επιρροή στον μαθητή, που τον είχε πείσει, ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και μάλιστα ότι είχε μαζέψει αρκετά χρήματα από τα ιδιαίτερα που έκανε, ώστε να ζήσουν άνετα στο εξωτερικό. Εκεί, όπου όπως του έλεγε, κανένας δεν θα μπορούσε να μπει εμπόδιο στον έρωτά τους. Ωστόσο, φέρεται να του είχε ξεκαθαρίσει, ότι δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να μαθευτεί η παράνομη σχέση τους, αφού ακόμα δεν είχε πάρει διαζύγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μητέρα της κατηγορουμένης μιλώντας στο Mega είπε: «Κοιτάξτε, για κάποιο διάστημα εγώ είμαι εκτός Αθήνας οπότε δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τέτοια θέματα. Δεν γνωρίζω εάν η κόρη μου κάνει μαθήματα σε μαθητές». Ο 13χρονος μετά την καταγγελία, έδωσε κατάθεση σε ειδικό ψυχολόγο ενώ η καθηγήτρια, η οποία δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τσιτσιπάς για Κύργιο: «Το γνώριζα πριν από την ανακοίνωση, με εκπλήσσει που αποκαλύφθηκε τόσο αργά» για την υπόθεση χρήσης κοκαΐνης

Χτες

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μετά τη νίκη του στη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε ότι φήμες για τη συμπεριφορά του Αυστραλού κυκλοφορούσαν στο εσωτερικό του τένις εδώ και καιρό

Μπάλος: Η παραλία που «βουλιάζει» από τουρίστες – Αντιδράσεις στα social media

Χτες

Εικόνες ασφυκτικού συνωστισμού στον Μπάλο προκαλούν αντιδράσεις - Τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Independent

Τροχαία στην Αττική: 14 νεκροί, 397 τραυματίες σε 346 δυστυχήματα τον Αύγουστο

Χτες

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής καταγράφει επίσης 25.522 παραβάσεις τον ίδιο μήνα, με απρόσεκτη οδήγηση και μη χρήση κράνους να πρωταγωνιστούν στα τροχαία.

Τεχνητή Νοημοσύνη σε χειρουργείο: Για πρώτη φορά αφαιρέθηκε όγκος από τον εγκέφαλο 48χρονου

Χτες

Ο Ρις Χίμπερτ (Rhys Hibbert) από το Μπέντφορντσαϊρ ήταν ο πρώτος ασθενής στον κόσμο που υποβλήθηκε στην πρωτοποριακή μέθοδο στο University College London Hospitals.

Νότια Κορέα: Η AI έφτασε τον προϋπολογισμό της χώρας σε πάνω από μισό τρισεκατομμύριο δολάρια

Χτες

Η αύξηση των φορολογικών εσόδων από τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Samsung και η SK Hynix οδήγησε στη μεγαλύτερη αύξηση δαπανών από το 2009

Μαρινάκης για Σαμαρά: Θλίβομαι για την ανάρτησή του, τα φύλα είναι δύο και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό με κυβέρνηση Μητσοτάκη

Χτες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στην κριτική περί «woke ατζέντας» με αφορμή την εφαρμογή του ΕΟΠΥΥ και αναφέρθηκε στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Σύρος: Συγκλονίζει ο πατέρας της 42χρονης που δολοφονήθηκε – «Μου έσφαξε το παιδί, το έχασα»

Χτες

«Ήθελε εκτός από το να κλείσει το στόμα της κόρης μου, ήθελε να βγάλει όλο το μίσος, το μένος πάνω της» λέει ο πατέρας της δολοφονημένης Ευαγγελίας

Ταϊβάν: Έπιασε τη σύζυγό του να τον απατά μέσω της σκούπας... ρομπότ ‑ Κατέληξε στη φυλακή

Χτες

Η «παγίδα» με τη σκούπα-ρομπότ δεν βγήκε σε καλό για τον απατημένο σύζυγο στη μακρινή Ταϊβάν

ΕΕ: Οι διανυκτερεύσεις τουριστών αυξήθηκαν 1,2% σε 1,32 δισ. το α΄ εξάμηνο – Στο «βάθρο» η Ελλάδα

Χτες

Η Ελλάδα κατέγραψε αύξηση 1,7% στις διανυκτερεύσεις το πρώτο εξάμηνο του 2026

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους ο καθηγητής για την ασέλγεια σε βάρος 14χρονης

Χτες

Ο καθηγητής κατηγορείται για ασέλγεια και παιδική πορνογραφία

Στην εντατική 24χρονη από την Ηγουμενίτσα, την παρέσυρε με το αυτοκίνητο ο σύντροφός της μετά από καβγά

Χτες

Ο 29χρονος  οδηγός συνέχισε να οδηγεί ενώ η 24χρονη ήταν πάνω στο καπό - Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.