E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ξέσπασμα του Στράτου Τζώρτζογλου για τις καταγγελίες

Ξεσκίζεις κόσμο στο όνομα της τέχνης; Ποιείς ήθος;

Ξέσπασμα του Στράτου Τζώρτζογλου για τις καταγγελίες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/2/2021 | 19:17

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει το «τσουνάμι» καταγγελιών οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και αφορούν τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του και ξέσπασε στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του Mega.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πολλοί χρησιμοποιούν το “αν δεν κάτσεις…”, εγώ το αντιμετώπισα όταν βγήκα, ήμουν νέος… Μου συνέβη άπειρες φορές! Είχα την ευλογία όμως να κάνω σπουδαία πράγματα στην αρχή της καριέρας μου. Και δεν ήταν από ευνοιοκρατία του χώρου, όσο ανέβαινα τόσο μεγάλωνε ο φθόνος και η ζήλια. Αντιμετώπισα πολλά τέτοια προβλήματα και γι αυτό από μια εποχή και ύστερα έκανα δουλειές μόνος μου για να επιβιώσω ως ηθοποιός. Έκανα τα σίριαλ για να παίρνω τα χρήματα και να μπορώ να επιβιώνω στο θέατρο που ήταν η μεγάλη μου αγάπη».

Στην συνέχεια, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ανέβασε τον τόνο του και είπε: «Με την Τζένη Μπότση είχαμε πολλές γυμνές σκηνές κι εγώ προσπαθούσα να την προστατέψω. Δεν μου είχε πει τι είχε τραβήξει, αλλά είχα καταλάβει ότι είχε θέμα. Με την Τζένη Ιωακειμίδου και τη Ζέτα Δούκα έχω δουλέψει, καταπληκτικά παιδιά. Καμία από αυτές δεν μου είχε μιλήσει ποτέ. Όταν μιλάγαμε για τέτοια θέματα με κοιτούσαν με ένα βλέμμα σαν να μου λένε “α ρε Στράτο”. Μια εποχή που έκανα οντισιόν, το 1995, δυο κοπέλες, οι οποίες δεν έχουν βγει τώρα να μιλήσουν, μου είπαν για συγκεκριμένα άτομα μέσα στο χώρο ότι είχαν υποστεί και αυνανισμό και όλα αυτά και ότι δεν θα τις έπαιρναν στην οντισιόν. Μου το είπαν και φρίκαρα γιατί ήταν γνωστά ονόματα τότε», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Με φανερή την ένταση στο πρόσωπο του, ο ηθοποιός τόνισε: «Αν είναι να μιλήσω για όλους αυτούς που καταχράστηκαν την εξουσία τους και τη δύναμή τους, μόνο να σκεφτούν τα παιδιά τους. Θα ήθελαν αυτά που κάνουν εκείνοι να τα υποστούν τα παιδιά τους; Ότι κι αν πει η δικαιοσύνη, να βγουν και να ζητήσουν συγγνώμη όλοι τους, αυτό το οφείλουν στον εαυτό τους. Το πιο σημαντικό είναι η συγγνώμη και να έχει τη λεβεντιά να πει ότι “αν είναι να τιμωρηθώ, να τιμωρηθώ”. Η συγγνώμη δεν έχει να κάνει με το αν θα τιμωρηθείς ή όχι, να τους πάρουν τηλέφωνο έναν έναν, ότι κάνανε σε αυτή τη ζωή, που έχουν εκμεταλλευτεί τα πάντα και να ζητήσουν συγγνώμη. Και μετά ας τα βρουν στα δικαστήρια και αν θέλουν να τη γλιτώσουν. Εγώ αν είχα κάνει κάτι τέτοιο, πρώτος θα πήγαινα στο γιο μου να το έλεγα… Τι ποιώ ήθος; Από πού ποιώ ήθος; Έχεις κάποια ευκολία πάνω στη σκηνή και ξεσκίζεις κόσμο στο όνομα της τέχνης; Ποιεί ήθος; Ποιώ ήθος σημαίνει ποιώ ανθρωπιά, αγάπη».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ερωτευμένοι 26 χρονιά μετά, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ ‑ Τρυφερές εικόνες από την Ιταλία

Σήμερα

Το ζευγάρι εθεάθη να ανταλλάσσει φιλιά σε οικογενειακό γεύμα

Αρης Μουγκοπέτρος: «Μέσα στο ασθενοφόρο έταξα στην Παναγία πως, αν ζήσω, θα ....»

Σήμερα

«1333. Θέλω να σκεφτείτε τι σηµαίνουν αυτοί οι αριθµοί για µένα. Πριν από αυτούς τους αριθµούς ήµουν ένας άλλος Αρης»

Σβήγκος ‑ Καλογεροπούλου: «Ηλιοβασιλέματα και όνειρα» στη Σαντορίνη ‑ Ποζάρουν αγκαλιά

Σήμερα

Στην ανάρτηση της Γιολάντας Καλογεροπούλου φαίνεται και η κόρη της

Ξεσηκώνει τα πλήθη με μαγιό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ‑ «Το να ποζάρω είναι η φυσική μου συνήθεια»

Σήμερα

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks κοινοποίησε εικόνες της από την παραλία

Χωρισμός «βόμβα» για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Σήμερα

Ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με μαγιό και κουλιακούς‑«φέτες» και στέλνει μήνυμα όλο νόημα

Σήμερα

Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τις διακοπές της, μετά το τέλος της εκπομπής «Καλοκαιρινό Ραντεβού»

Ιμάν Κελίφ: Αγνώριστη η μποξέρ που προκάλεσε σάλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σήμερα

Η εικόνα αυτή ήρθε περίπου μια εβδομάδα από την εξομολόγηση της Κελίφ ότι περνάει μια «δύσκολη φάση» έναν χρόνο από την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο Παρίσι

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Σήμερα

Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.