Αυτό είναι το διαιτολόγιο της Ελένης Μενεγάκη
Τι τρώει η παρουσιάστρια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το περιοδικό «ΟΚ!» δημοσίευσε το διατροφικό πρόγραμμα της Ελένης Μενεγάκη.
Η όμορφη παρουσιάστρια για να διατηρείται τρώει λαδερά, κρέας, ψάρι και αποφεύγει τους υδατάνθρακες.
ΠΡΩΙΝΟ: Στις 7:00 το πρωί τρώει ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών ή δυο φρυγανιές με μέλι, με τη συνοδεία καφέ ή άπαχου γάλακτος.
ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΥΜΑ: Λαδερά (2 φορές την εβδομάδα) με λίγο τυρί χαμηλών λιπαρών ή ψάρι/ψαρόσουπα με μαύρο ψωμί (2 φορές τη βδομάδα) ή όσπρια (φακές). Δυο φορές τη βδομάδα το μεσημεριανό της περιλαμβάνει μόνο σαλάτα με ψωμί ολικής άλεσης.
ΒΡΑΔΙΝΟ: Μπριζόλα ή μικρό μπολάκι ριζότο ή φιλέτο ψάρι ή κοτόπουλο στη σχάρα.
ΓΙΑ ΣΝΑΚ (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ / ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ): Επιλέγει ανάμεσα σε γιαούρτι, τυρί κότατζ, φρούτο, μπάρα δημητριακών, ωμά λαχανικά (καρότα), μια μπάρα μαύρη σοκολάτα, φρουτοσαλάτα ή ένα ζελέ φρούτων.