Γιατί δεν κάνει να καταψύχουμε ξανά αποψυγμένο φαγητό;
Προσοχή στα βακτήρια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ξέρετε για ποιο λόγο δεν μπορούμε να ξαναβάλουμε στην κατάψυξη ένα φαγητό που ξεπαγώσαμε;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ας δούμε πρώτα γιατί χαλάει το φαγητό:
Όταν αφήνουμε τα φαγητά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, δημιουργούνται βακτήρια, τα οποία είναι πολύ επικίνδυνα.
Στην κατάψυξη η διαδικασία αυτή γίνεται στο ελάχιστο, στο ψυγείο γίνεται πιο γρήγορα και εκτός ψυγείου γίνεται πάρα πολύ γρήγορα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όταν παγώνουμε το φαγητό, επιβραδύνουμε την ανάπτυξη των βακτηρίων. Με το που το ξεπαγώνουμε ξεκινά η ανάπτυξή τους και αν το καταψύξουμε ξανά, αυτά που αναπτύχθηκαν κατά την απόψυξη, παραμένουν!
Έτσι την επόμενη φορά που θα τα ξεπαγώσουμε θα υπάρχουν και αυτά, αλλά και κατά τη διαδικασία του επαναξεπαγώματος τα επόμενα που θα αναπτυχθούν θα είναι πολύ περισσότερα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πού θα βρεις στην Αθήνα ζαχαροπλαστεία με πεντανόστιμο γαλακτομπούρεκο
Πριν λίγο
Αναδίδουν αρώματα βανίλιας και φρέσκου γάλακτος!
Με αυτό το τρόπο θα προστατέψεις τα φυτά σου από την παγωνιά
Πριν λίγο
Για να τα διατηρήσεις για πολλά χρόνια!
Mental detox: Η τεχνική που θα σε αποφορτίσει από την ψυχική κούραση!
Χτες
Όλοι γνωρίζουμε το detox στην διατροφή αλλά έχεις ξανά ακούσει για το πνευματικό detox;
Η Jennifer Lawrence μας δείχνει το απόλυτο χρώμα της άνοιξης
Προχτές
Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε το απόλυτο trend στους χρωματισμούς της άνοιξης
Millenials εναντίον Boomers μπαμπάδων: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο
Προχτές
Μπορεί το generation gap να μικρύνει;
4 εστιατόρια στην Αθήνα με τέλεια θέα για να βγεις ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου
Προχτές
Ρομαντικό περιβάλλον και απίστευτη θέα για να περάσετε υπέροχα!
Η Hailey Bieber φόρεσε το πανωφόρι της άνοιξης ‑ Θα το βρεις στη ντουλάπα του μπαμπά σου
Πριν 3 μέρες
Το jacket που είναι το απόλυτο must-have της σεζόν
Η υπόγεια πόλη που φιλοξενεί περίπου 40 εθνικότητες ‑ ανάμεσα τους κι Έλληνες
Πριν 3 μέρες