E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πούτιν: H «μυστική κόρη» του απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας

Η 17χρονη αποκάλυψε ότι πιστεύει σε μια θεωρία συνωμοσίας για την προέλευση της πανδημίας

Πούτιν: H «μυστική κόρη» του απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/2/2021 | 11:22

Μια ρωσίδα φοιτήτρια που βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της προσοχής, εξαιτίας ισχυρισμών ομάδας δημοσιογράφων ότι είναι εξώγαμο τέκνο του Βλαντιμίρ Πουτιν, παραδέχτηκε ότι απολαμβάνει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τη Sun, η Λουίζα Ρόζοβα (επίσης γνωστή και ως Γιελιζαβέτα Κριβονόγκιχ) συζήτησε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Clubhouse τις αλλαγές που έχουν προκύψει στη ζωή της μετά τις αποκαλύψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O δημοσιογράφος του BBC Αντρέι Ζαχάροβ, μέλος της ομάδας που έκανε τις αποκαλύψεις για την 17χρονη (και για άλλες κρυφές πτυχές της ζωής του Πούτιν) στον ρωσικό ιστότοπο Proekt, τη ρώτησε ευθέως αν ειναι κόρη του Ρώσου προέδρου, όμως εκείνη επέλεξε να παραμείνει σιωπηλή, αγνοώντας πλήρως τη συγκεκριμένη ερώτηση.

Όταν όμως εκείνος τη ρώτησε αν η έρευνά του της προξένησε ψυχολογικό τραύμα, η έφηβη κοπέλα έσπευσε να τον καθησυχάσει. «Καμία σχέση. Η ζωή μου ήταν τόσο στάσιμη και βαρετή. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να βρεθώ στο προσκήνιο και ο κόσμος έμαθε για τον λογαριασμό μου (στο Instagram)» απάντησε χαρακτηριστικά η Λουίζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αισθάνομαι πολύ καλά, μην ανησυχείτε για μένα. Η ζωή συνεχίζεται κανονικά και όλα είναι εντάξει», πρόσθεσε η κοπέλα, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι η ίδια δεν προσπάθησε ποτέ να γίνει διάσημη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με φήμες και ρεπορτάζ που αναπαρήγαγαν πολλά διεθνή ΜΜΕ, η μητέρα της Λουίζα, η 45χρονη σήμερα Σβετλάνα Κριβονόγκιχ, διατηρούσε παράνομο ερωτικό δεσμό με τον Βλαντιμίρ Πουτιν στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές εκείνης του 2000. Η ίδια η 45χρονη δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με τις αποκαλύψεις, ενώ εκπρόσωπος του Πουτιν έκανε λόγο για «όχι ιδιαίτερα πειστικούς ισχυρισμούς» όταν ρωτήθηκε σχετικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οπαδός θεωριών συνωμοσίας

Η νεαρή Λουίζα, που πρόκειται να κλείσει τα 18 σε λίγες εβδομάδες, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι φοιτά στο πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης.

Επίσης, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, φαίνεται να ενστερνίζεται μια ακραία θεωρία συνωμοσίας που αφορά στην προέλευση της πανδημίας. Ειδικότερα, η νεαρή δείχνει να πιστεύει ότι πρόκειται για κάτι που προκάλεσε η ελίτ, για να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σία Κοσιώνη: «Η ΜΕΘ είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Πριν 11 ώρες

Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών περίμεναν την Σία Κοσιώνη χθες 24/2 για να κάνει δηλώσεις, μετά την επιστροφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Μαρία Σολωμού: «Αν έμενα με έναν άντρα για 10 χρόνια θα είχα κρεμαστεί από το ταβάνι»

Πριν 11 ώρες

Όσα είπε για τις σχέσεις και το Νίκο Μουτσινά

Μαρία Δεληθανάση για καταδίκη Κώστα Δόξα: «Δικαίωση μετά από πολυετή αγώνα – Δε μου ζήτησε συγγνώμη»

Πριν 11 ώρες

Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση

Katy Perry: Έγκυος στο πρώτο παιδί με τον Justin Trudeau; Η απάντηση στις φήμες

Πριν 11 ώρες

Η Katy Perry και ο Justin Trudeau εξακολουθούν να είναι μαζί και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Νέες φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Πριν 11 ώρες

Ο σκηνοθέτης του «Maestro» δημοσίευσε στιγμές από το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα με χιουμοριστική λεζάντα στο Instagram

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της – Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Πριν 11 ώρες

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η 25χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Πριν 11 ώρες

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Χτες

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.