E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έρχεται η ώρα του «βοηθού» του Λιγνάδη να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη

Ποιος είναι ο γνωστός 37χρονος ηθοποιός που θα ακολουθήσει τον «μέντορά» του στη ΓΑΔΑ

Έρχεται η ώρα του «βοηθού» του Λιγνάδη να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/2/2021 | 08:36

Μία κτηνοβάτισσα Τζέσικα Ράμπιτ, μία φτηνοπόπ Μπάρμπι και ένας Αστυνόμος Σαίνης παιδεραστής…!

Όταν ο νεαρός σκηνοθέτης – ηθοποιός, επέλεγε αυτούς τους ποτισμένους με γερές δόσεις διαστροφής παιδικούς χαρακτήρες για το πρώτο, ακατάλληλο για ανηλίκους, θεατρικό ανέβασμα με την υπογραφή του, ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς πως σχεδόν μια δεκαετία αργότερα θα αναδεικνυόταν σε πρωταγωνιστή του μεγαλύτερου και πιο σοκαριστικού σκανδάλου που έχει ξεσπάσει ποτέ στα εγχώρια θεατρικά δρώμενα. Αν και η φαντασία αποτελεί αναμφισβήτητα την πεμπτουσία της τέχνης, όταν αυτή συναντιέται με την νοσηρότητα των σκέψεων, της ψυχής και των συναισθημάτων είναι σχεδόν βέβαιο πως αγγίζει τα όρια της παραβατικής συμπεριφοράς και ενίοτε τα ξεπερνά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτι ανάλογο φαίνεται πως συνέβη στην περίπτωση του Ν.Σ., του νεαρού, φιλόδοξου απόφοιτου της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου, που όπως όλα δείχνουν θα είναι το δεύτερο άτομο από τον θεατρικό χώρο, μετά την πρόσφατη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, που θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την δικαιοσύνη για αξιόποινες πράξεις που σχετίζονται με σeξουαλική κακοποίηση.

Φαίνεται πως «ο πόνος, η εγκατάλειψη, η απόρριψη, η μοναξιά και το κτηνώδες σεξ» , όπως ο ίδιος χαρακηριστικά περιέγραφε, δεν σκίαζαν μόνον τη σκηνική ατμόσφαιρα εκείνης της νεανικής παράστασής του, αλλά συνέχισαν να αποτελούν βασικά συστατικά του κρυφού βίου που διήγαγε, την ίδια εποχή που συνεργαζόταν με καταξιωμένους σκηνοθέτες και πρωταγωνιστούσε σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας πενταετίας υποδυόμενος άλλοτε τον κακό κι άλλοτε πάλι τον «διαφορετικό».

Όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr με δημοσίευμά του την προηγούμενη εβδομάδα, ο 37χρονος Ν.Σ, που δεν ταυτίζεται με τον πρώτο μάρτυρα της υπόθεσης των σοκαριστικών καταγγελιών συνδέεται όμως στενά με αυτόν, είναι το πρόσωπο – κλειδί σε τρεις διαφορετικής υποθέσεις σeξουαλικής κακοποίησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα μάλιστα από τα θύματά του, ο Δημήτρης Άνθης, που τον κατέδειξε, χωρίς να τον κατονομάσει, ως υπεύθυνο του βιασμού που υπέστη πριν από 15 χρόνια, σε ηλικία 22 ετών, έχοντας προηγουμένως καταθέσει μήνυση εναντίον του, περιμένει με αγωνία να τον δει να ανεβαίνει τα σκαλιά της ΓΑΔΑ, με χειροπέδες στα χέρια, προκειμένου να τού απαγγελθούν κατηγορίες. Κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανόν να συμβεί ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εδώ και μέρες διαταχθεί προανακριτική εξέταση και αναμένεται να εκδοθεί άμεσα το ένταλμά σύλληψής του. Μέσω του δικηγόρου του, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες, οι οποίες παραμένουν ζωντανές μιας και η υπόθεση δεν έχει ξεπεράσει το ανώτατο χρονικό όριο της παραγραφής.

Ο Δημήτρης Άνθης

Ο ίδιος άνθρωπος που συμμετείχε, το 2004, ως νεαρός τότε καλλιτέχνης, στην διοργάνωση των εντυπωσιακών τελετών έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ευλογήθηκε να βιώσει τη μυσταγωγική εμπειρία του αρχαίου δράματος και να συμμετάσχει σε σημαντικές παραστάσεις του κλασικού και του σύχγρονου ρεπερτορίου, φέρεται να μεταμορφωνόταν σε βιαστή αλλά και να λειτουργούσε ως γοητευτικό δόλωμα του πρώην δασκάλου του Δημήτρη Λιγνάδη με στόχο το «ψάρεμα» των νεαρών αγοριών – θυμάτων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από τον καταγγελλόμενο βιασμό του Δημήτρη Άνθη φέρεται να ήταν, παράλληλα, και το τρίτο πρόσωπο στην συγκλονιστική ιστορία βιασμού, από τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, του Νίκου Σ., ο οποίος παρότι έχει διηγηθεί δημόσια την συγκλονιστικά τραυματική εμπειρία του, δεν έχει καταθέσει κάποια μήνυση, πιθανότατα επειδή το συγκεκριμένο αδίκημα διαπράχθηκε αρκετά χρόνια πριν και έχει πλέον διαγραφεί.

Στο πρόσωπο του φερέλπιδος μελαχρινού ηθοποιού όμως, που έχει ζήσει για ένα χρονικό διάστημα και στη Κύπρο, αναγνώρισε τον άνθρωπο που τον παρενόχλησε σeξουαλικά, με ιδιαίτερη επιμονή, και ένας ακόμη άνδρας, ο Χρήστος Πέρρος. Τις πρώτες δύο φορές – την μία εκ των οποίων σε ηλικία μόλις 14 ετών = τον είχε πλησιάσει με απώτερους σeξουαλικούς σκοπούς ο Δημήτρης Λιγνάδης και τις δύο επόμενες ο νεαρός «βοηθός» του ο οποίος επέμενε προκειμένου να τον πείσει να συνευρεθούν εpωτικά και οι τρεις μαζί χωρίς ωστόσο να επιτευχθεί ο στόχος του. Η μαρτυρία του, ωστόσο, αποδείχτηκε εκαιρετικά σημαντική για να δεθεί η υπόθεση.

Μπορεί όλες αυτές τις ημέρες ο Ν.Σ να μοιάζει εξαφανισμένος από προσώπου γης, παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένει να ενημερωθεί αναλυτικά για τις κατηγορίες που θα τού αποδοθούν έτσι ώστε να προγραμματίσει, όσο είναι εφικτό, τις επόμενες κινήσεις του.

Τελικά αυτό το σκοτεινό παραμύθι που εμπνεύστηκε στο ξεκίνημά του μοιάζει να παίρνει σάρκα και οστά στην αληθινή ζωή, με πρωταγωνιστή έναν νέο άνθρωπο που άφησε ανεξέλεγκτα τα άγρια ένστικτά του και δεν σεβάστηκε τις επιθυμίες και τα όρια των συνανθρώπων του.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρός εντοπίστηκε ο 75χρονος αγνοούμενος στο Μιχαλίτσι Ιωαννίνων

Σήμερα

Βρέθηκε σε μικρή απόσταση από το σπίτι του και σε σημείο καλυμμένο από βάτα και θάμνους

Μέσα στις φυλακές «σφαγεία» του Ιράν: Ομαδικοί βιασμοί, εικονικές εκτελέσεις και ηλεκτροσόκ στα γεννητικά όργανα

Σήμερα

Μία κόλαση επί γης περιμένει τους Ιρανούς διαδηλωτές που θα φυλακιστούν στα «σφαγεία» του Ιράν

Μην το αγνοήσεις! Μπορείς να κερδίσεις 6 επιπλέον άδειες στο δημόσιο ‑ Ποιοι τις δικαιούνται

Σήμερα

Η νέα άδεια δεν αφορά ασθένεια, αλλά έρχεται να καλύψει ανάγκες της οικογένειας

Θρίλερ στα 2.000 μέτρα στον Ταΰγετο: 4 από τους 8 εγκλωβισμένους ορειβάτες έχουν τραυματιστεί

Σήμερα

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση απεγκλωβισμού ομάδας ορειβατών από δύσβατο σημείο στον Ταΰγετο

Τζέσικα Μορέτι: «Κινηματογραφούσε τη φωτιά» στο Κραν Μοντανά ‑ Διέγραψε το βίντεο και σχεδίαζε φυγή

Σήμερα

Οι δικηγόροι των θυμάτων και των οικογενειών τους παραθέτουν αποδεικτικά στοιχεία στους εισαγγελείς καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς της Μορέτι

«Κλείδωσε» ο χειμώνας: Νέα κακοκαιρία σαρώνει τη χώρα από 26 Ιανουαρίου – Οι χάρτες που σοκάρουν

Σήμερα

Στα προγνωστικά μοντέλα μαθηματικής ανάλυσης καιρού όσον αφορά το διάστημα από 21 έως και 23 Ιανουαρίου «κλειδώνουν» βροχές και τις χιονοπτώσεις

Κρήτη: Βρέθηκε ο άνδρας που εμβόλισε και εγκατέλειψε οδηγό μηχανής στα Χανιά

Σήμερα

H κινητοποίηση των αστυνομικών της Τροχαίας Χανίων για τον εντοπισμό του εμπλεκόμενου οχήματος ήταν άμεση

Προσοχή: Πρόστιμο σε όλους τους οδηγούς αν δεν έχουν αυτό το εξάρτημα στο αυτοκίνητο

Σήμερα

Ακόμα και σήμερα, με τόση δημοσιότητα πολλά είναι τα πρόστιμα που πέφτουν

Νεκρή σε τροχαίο η ηθοποιός Kianna Underwood

Σήμερα

Η αστυνομία αναφέρει ότι και οι δύο οδηγοί εγκατέλειψαν το σημείο του δυστυχήματος και δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί

«O μισθός μου ήταν 1.400 ευρώ και τώρα παίρνω πάνω από 2.800 ευρώ το μήνα ‑Δεν πρόκειται να επιστρέψω»

Σήμερα

Ο Γκιγιέρμο, ένας νεαρός ισπανός νοσηλευτής, περιγράφει τη ζωή του στη Νορβηγία στο ισπανικό Cope.es

Τον απέλυσαν για… ρέστα καφέ και τώρα η εταιρεία πληρώνει αποζημίωση‑μαμούθ!

Σήμερα

Μια «διαμάχη» για τα ρέστα από έναν αυτόματο πωλητή καφέ κόστισε τη θέση εργασίας ενός υπαλλήλου μιας εταιρείας από τη Μπρέσια της Ιταλίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.