E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έσπρωξε την έγκυο γυναίκα του από γκρεμό και γύρισε στο σημείο για να ποζάρει

O Τούρκος που φέρεται να σκότωσε την γυναίκα και το παιδί του για την αποζημίωση, επέστρεψε στο σημείο για να βγάλει φωτογραφίες

Έσπρωξε την έγκυο γυναίκα του από γκρεμό και γύρισε στο σημείο για να ποζάρει
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/2/2021 | 08:51

Η υπόθεση του Χακάν Αϊσάλ, του 40χρονου άνδρα από την Τουρκία που κατηγορείται ότι έσπρωξε την 32χρονη έγκυο γυναίκα του από έναν γκρεμό προκειμένου να εισπράξει την αποζημίωση από την ασφάλεια ζωής της, απασχολεί εκτενώς όχι μόνο τα τουρκικά μέσα αλλά και τα διεθνή.

Τις τελευταίες μέρες, λεπτομέρειες της σοκαριστικής υπόθεσης που αποκαλύπτουν οι τουρκικές αρχές κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, και τα ντοκουμέντα που έρχονται στο φως αναδημοσιεύονται από αμερικανικά και βρετανικά ΜΜΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα περασμένα 24ωρα ήρθε στο φως ένα βίντεο, το οποίο (σύμφωνα με τη Sun) τράβηξε τουρίστας την ημέρα της φερόμενης δολοφονίας, στον επίμαχο γκρεμό κοντά στην «Κοιλάδα των Πεταλούδων», στα Μούγλα της Τουρκίας. Υπενθυμίζεται ότι ο Χακάν Αϊσάλ και η άτυχη Σεμρά βρίσκονταν στην περιοχή για διακοπές τον Ιούνιο του 2018, όταν - σύμφωνα με το κατηγορητήριο - ο πρώτος έδωσε τέλος με προμελετημένο και απίστευτα ωμό τρόπο στην ζωή της δεύτερης. Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από δύο χρόνια από το συμβάν προκειμένου ο Χακάν Αϊσάν να συλληφθεί και να ασκηθεί δίωξη εναντίον του.

Στο εν λόγω κλιπ εμφανίζεται από σχετικά μεγάλη απόσταση ο Χακάν Αϊσάλ να κατεβαίνει μαζί με τη σύζυγό του το κακοτράχαλο έδαφος στον γκρεμό, κρατώντας μάλιστα την 7 μηνών έγκυο Σεμρά από το χέρι προκειμένου να μην πέσει. Το γεγονός ότι ο τουρίστας θυμήθηκε ότι είχε καταγράψει το ζευγάρι πριν από δυο χρόνια δικαιολογείται από το γεγονός ότι του είχαν τραβήξει την προσοχή, καθώς ο άνδρας έδειχνε να φέρεται περίεργα! Το άτομο που τράβηξε το βίντεο είπε μάλιστα ότι του είχε δημιουργηθεί ανησυχία κοιτάζοντάς τους ότι μπορεί να συνέβαινε κάτι κακό, όπως π.χ. να κατέληγε ο ένας από τους δυο στο κενό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Daily Mail δημοσίευσε εχθές μία ακόμη φωτογραφία που ξετρύπωσαν οι τουρκικές Αρχές «σαρώνοντας» τα social media του φερόμενου συζυγοκτόνου για αποδεικτικά στοιχεία. Στη φωτογραφία αυτή, που ο Αϊσάλ πόσταρε τον Ιούνιο του 2020 στο Instagram (προτού συλληφθεί), εμφανίζεται ο ίδιος να ποζάρει στην περιοχή όπου είχε χαθεί τόσο πρόωρα η σύζυγός του και το αγέννητο παιδί τους. «Ένα μέρος που ήταν κάποτε ο παράδεισός μου πλέον δεν φωτίζεται πλέον από τον ήλιο», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας με την οποία ο 40χρονος «απέτιε φόρο τιμής» στην Σεμρά.

Η επίμαχη φωτογραφία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, ο Τούρκος επισκέφθηκε ξανά το σημείο μήνες μετά το τραγικό συμβάν, προτού συνεχίσει τις «πολυτελείς διακοπές του» σε διάφορες περιοχές της χώρας του. Υπενθυμίζεται ότι ο Αϊσάλ είχε λάβει δάνεια στο όνομα της συζύγου του προτού εκείνη πεθάνει, όπως αποκάλυψε ο αδελφός του θύματος στην επίσημη κατάθεσή του.

Φωτογραφία που δημοσιεύει η Sabah:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι ισχυρίζεται ο 40χρονος και ποια στοιχεία υπάρχουν εις βάρος του

Όπως είχε γράψει πριν μερικές μέρες η Daily Mail, ο σύζυγος της Σεμρά ισχυρίζεται ότι η γυναίκα γλίστρησε και έπεσε από τον γκρεμό, και ότι ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με τον θάνατό της. Εκείνη την ημέρα το ζευγάρι είχε περάσει τρεις ώρες στο συγκεκριμένο σημείο, απολαμβάνοντας τη θέα και βγάζοντας φωτογραφίες. Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, η πτώση συνέβη όταν η γυναίκα του του ζήτησε να της φέρει το κινητό, το οποίο η ίδια είχε βάλει στην τσάντα της αφού τράβηξε μερικές φωτογραφίες. Ενώ είχε γυρισμένη την πλάτη πηγαίνοντας προς την τσάντα, άκουσε την κραυγή της Σεμρά. «Όταν γύρισα να κοιτάξω, δεν ήταν εκεί. Δεν έσπρωξα εγώ τη γυναίκα μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι εισαγγελικές αρχές παρουσιάζουν μια διαφορετική εκδοχή για το πώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα εκείνη την ημέρα. Η δική τους βερσιόν θέλει τον Αϊσάλ να σχεδίασε και να εκτέλεσε με παγερή ψυχραιμία τον φόνο της συζύγου του, με σκοπό να εισπράξει την αποζημίωση από το ασφαλιστικό συμβόλαιο ζωής που είχε υπογράψει η γυναίκα λίγο καιρό πριν τον πρόωρο χαμό της.

Ειδικότερα, το κατηγορητήριο που κατατέθηκε στο Δικαστήριο της Φετίγιε κάνε λόγο για προμελετημένο φόνο και επισημαίνει ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 40χρονος σχεδίασε τη δολοφονία της συζύγου του κανονίζοντας προηγουμένως να υπογράψει ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο, το οποίο όριζε ότι σε περίπτωση δυστυχήματος θα ήταν ο μοναδικός δικαιούχος της αποζημίωσης ύψους περίπου 400.000 τουρκικών λιρών (46.000 ευρώ).

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ο μόνος λόγος που το ζευγάρι κάθισε επί τρεις ώρες στο συγκεκριμένο σημείο ήταν επειδή ο 38χρονος τότε άνδρας έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία, όταν θα ήταν απολύτως μόνοι, για να σπρώξει τη γυναίκα του στο κενό. Αμέσως μόλις βεβαιώθηκε ότι δεν θα τους έβλεπε κανείς, ο Αϊσάλ εκτέλεσε το σατανικό σχέδιό του, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο.

Όταν στη συνέχεια ο Αϊσάλ πήγε να εισπράξει την αποζημίωση, η ασφαλιστική εταιρεία αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό, επικαλούμενη την έρευνα που βρισκόταν σε εξέλιξη. Το δικαστήριο της Φετιγιέ αποφάσισε ο 40χρονος να προφυλακιστεί για προμελετημένο φόνο. Στην ακροαματική διαδικασία, όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, παρουσιάστηκε βίντεο με την κατάθεση του αδελφού της άτυχης γυναίκας. Μεταξύ άλλων, ο Ναΐμ Γιολτσού περιέγραψε στο δικαστήριο την ψυχρή στάση του γαμπρού του μετά το τραγικό συμβάν: «Όταν πήγαμε στον ιατροδικαστή να παραλάβουμε τη σορό, ο Χακάν καθόταν στο αμάξι. Εγώ και οι δικοί μου ήμασταν συντετριμμένοι, αλλά εκείνος δεν έδειχνε καν θλιμμένος... Η αδερφή μου ήταν πάντα αντίθετη στο να παίρνουν δάνεια. Μετά τον θάνατό της όμως, μάθαμε ότι ο Χακάν είχε πάρει τρία δάνεια στο όνομά της».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ 2026: Μέχρι και 2.600 ευρώ πουλάει η FIFA κομμάτια από το χορτάρι του γηπέδου του τελικού

Σήμερα

Στις 19 Ιουλίου στο MetLife Stadium στο Νιού Τζέρσεϊ θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός

Σοκ στη Βρετανία: Πρώην υπουργός των Συντηρητικών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύμα στο κεφάλι, πιθανή δολοφονία ερευνούν οι Αρχές

Σήμερα

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 78χρονη πρώην υπουργό Φυλακών με «σοβαρά τραύματα», αφού πλήρωμα ασθενοφόρου ειδοποίησε τις Αρχές και τις κάλεσε στην κατοικία της στο Χέιτορ, στην περιοχή του Ντάρτμουρ, λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης

Ανησυχία προκαλεί το σύστημα δημιουργίας εικόνων με ΑΙ του Instagram

Σήμερα

Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι χρήστες που διαθέτουν δημόσιο λογαριασμό

«Ερχόμαστε ως κυβερνώσα αριστερά και όχι ως αριστερά της διαμαρτυρίας» λέει ο Τσίπρας και κλείνει το μάτι στους Ευρωσοσιαλιστές

Σήμερα

Πυρά κατά την κυβέρνησης: Δεν μπορεί στην εξωτερική πολιτική να λειτουργούμε ως υποτακτικοί για να εξευμενίζουμε τις προθέσεις και να ευελπιστούμε στην καλή διάθεση ενός ηγέτη

Με εκρηκτικά και drones σχεδίαζαν να δολοφονήσουν Τραμπ και Βανς στον Λευκό Οίκο: Συνωμοσία 8 ατόμων εξάρθρωσε το FBI

Σήμερα

Το τρομοκρατικό σχέδιο θα υλοποιούνταν στην εκδήλωση UFC στην αυλή του Λευκού Οίκου τον περασμένο μήνα - Στόχοι ήταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και οι Νετανιάχου, Μασκ - Από 19 ως 32 ετών οι οκτώ συνεργοί που έχουν συλληφθεί

Συνελήφθη 21χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Μαραθώνα

Σήμερα

Η νεαρή φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά με τη χρήση γυμνής φλόγας, δημιουργώντας τέσσερις διαφορετικές εστίες σε ξηρά χόρτα και θαμνώδη βλάστηση

Μουντιάλ 2026: Ο Σαντιό Μανέ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη Σενεγάλη

Σήμερα

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας για 14 χρόνια

Παίκτρια του ΠΑΟΚ η 15χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, η μηχανή που επέβαινε με τον πατέρα της συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο

Σήμερα

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την ανήλικη και μεταξύ άλλων έκανε γνωστό πως ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της Αννας-Μαρίας ακυρώνεται ο αυριανός φιλικός αγώνας της ομάδας στη Βουλγαρία

Ξεσπά η υπάλληλος της Marfin που βγήκε στο μπαλκόνι να σωθεί: Μακάρι να είναι οι πραγματικοί δράστες

Σήμερα

«Για τους τρεις ανθρώπους που δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα για να τους σώσουμε»

Φωτιά στη Μυτιλήνη ‑ Ήχησε το 112

Σήμερα

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ήχησε και το 112 στα κινητά των κατοίκων, ζητώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα

Ζωολογικός κήπος κλείδωσε λιοντάρια και αρκούδες στα κλουβιά τους για να μην δραπετεύσουν στις πλημμύρες που σάρωσαν την Κίνα

Σήμερα

Τρία λιοντάρια πνίγηκαν ενώ περισσότερα από 100 ζώα αγνοούνται -  Η οργάνωση προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων χαρακτήρισε «εξωφρενική» την πράξη

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 15χρονη έχασε τη ζωή της σε σύγκρουση μοτοσικλέτας με απορριμματοφόρο

Σήμερα

Ο πατέρας της ανήλικης ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας που ενεπλάκη στο μοιραίο τροχαίο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.