ADVERTISEMENT

Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού και κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε πριν από λίγο ο Χρήστος Ταραντίλης

Από το NEWSROOM

Ενημερώθηκε
2' χρόνος ανάγνωσης
Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού και κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε πριν από λίγο ο Χρήστος Ταραντίλης.

Επιστολή του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Χρήστου Ταραντίλη, προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

ADVERTISEMENT

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΧρήστος Ταραντίλης: Οικογενειακοί οι λόγοι της παραίτησής μου 28/2/2021

Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά τα καθήκοντα.

ADVERTISEMENT

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας για μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τη χώρα, τιμώντας πάντοτε την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Με τιμή,
Χρήστος Ταραντίλης»

Χρέη Κυβερνητικού Εκπροσώπου θα εκπληρώνει η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

ADVERTISEMENT

Στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου επιμένουν ότι η απόφαση Ταραντίλη αφορά πράγματι οικογενειακούς λόγους- πάντως κάποιοι της κυβέρνησης τονίζουν ότι «όπως αποδείχτηκε ο εξαιρετικός πανεπιστημιακός Ταραντίλης ήταν κακή για την συγκυρία επιλογή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραίτηση Ταραντίλη δεν ήταν για τους καλά γνωρίζοντες μια αιφνιδιαστική κίνηση. Παρ' ότι ο βουλευτής Επικρατείας είπε σε συνομιλία με το «Πρώτο Θέμα» ότι ήταν οικογενειακοί οι λόγοι της παραίτησης και παραμένει στην πρώτη γραμμή της μάχης εντός του κοινοβουλίου, εντούτοις άνθρωποι που γνωρίζουν τις τελευταίες εξελίξεις επισημαίνουν ότι από την Παρασκευή είχε αποφασιστεί ότι η Αριστοτελία Πελώνη θα εμφανιστεί τη Δευτέρα (άυριο) στη θέση του Ταραντίλη για να απαντήσει από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης στα ερωτήματα των πολιτικών συντακτών. Είναι πασιφανές ότι το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται σε φάση ενίσχυσης του επικοινωνιακού επιτελείου κι ότι ενδέχεται εντός των προσεχών ημερών να ανακοινωθεί το όνομα του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου, καθώς η κυρία Πελώνη όπως διευκρινίζεται στην κυβερνητική ανακοίνωση «εκπληρώνει χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου».

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο