E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Αγία Σοφία»: Ανατριχιάζουν οι περιγραφές για την κακοποίηση των παιδιών

Τρεις γιατροί του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» ήταν αυτοί που έδωσαν τα στοιχεία των καταγγελιών

«Αγία Σοφία»: Ανατριχιάζουν οι περιγραφές για την κακοποίηση των παιδιών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/3/2021 | 12:05

Τρεις γιατροί του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» ήταν αυτοί που έδωσαν τα στοιχεία προκειμένου να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον 50χρονο τραυματιοφορέα που καταγγέλλεται για σeξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας 6 και 8 ετών.

Τα όσα περιγράφονται στο πόρισμα της ΕΔΕ που διέταξε η διοίκηση του νοσοκομείου προκαλούν σοκ και ανατριχίλα. Ο τραυματιοφορέας που εργάζεται για σχεδόν τρεις δεκαετίες στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα φαίνεται σύμφωνα με τα όσα καταθέτουν οι συνάδελφοί του να θώπευε παιδιά κατά τη διάρκεια καθετηριασμών στο αεροδυναμικό τμήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην περίπτωση του 6χρονου κοριτσιού δύο γιατροί είδαν τον 50χρονο άνδρα να έχει το χέρι του στα γeννητικά όpγανα το κοριτσιού, ενώ η ανήλικη βρίσκονταν σε αναισθησία και να το απομακρύνει απότομα, όταν κατάλαβε ότι οι κινήσεις του είχαν γίνει αντιληπτές.

Όσον αφορά τώρα το περιστατικό με το 8χρονο κοριτσάκι εδώ οι καταθέσεις των γιατρών είναι ακόμα πιο σοκαριστικές.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ενώ το κοριτσάκι είχε μπει στη διαδικασία της αναισθησίας παρατήρησαν ότι ο τραυματιοφορέας είχε τοποθετήσει το ένα του χέρι κάτω από την ειδική ποδιά που φορούσε το παιδί, ενώ μετά τη διασωλήνωση η νοσηλεύτρια που αφαίρεσε από την 8χρονη την ποδιά και το εσώpουχο διαπίστωσε την παρουσία αίματος κοντά στα γeννητικά όpγανα του παιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ένα από τα γάντια που φορούσε ο τραυματιοφορέας κατά τη διάρκεια της επέμβασης είχε και αυτό παρόμοιο χρωματισμό με αυτό που εντοπίστηκε στα γeννητικά όpγανα του παιδιού. ” Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Είμαστε απίστευτα σοκαρισμένοι. Αν έχουν συμβεί και ισχύουν όλα αυτά που λέγονται θα είναι ένα απίστευτο γεγονός. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι 30 χρόνια στην ίδια θέση και δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Ο συνάδελφος είναι 50 ετών και αυτή τη στιγμή έχει τεθεί καθεστώς αναστολής από την εργασία του” λέει στο newsit.gr, o πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου “Αγία Σωτηρία”, Δήμος Κωνσταντόπουλος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος τονίζει: Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Φεβρουαρίου. Τρεις γιατροί κατήγγειλαν το συνάδελφο και ο διοικητής του νοσοκομείου παρήγγειλε αμέσως ΕΔΕ. Ο καταγγελόμενος μπήκε αμέσως σε διαθεσιμότητα. Η ΕΔΕ κράτησε 15- 20 ημέρες, έδωσε αποτέλεσμα και ο φάκελος απεστάλη στην ΥΠΕ”.

Το πόρισμα της ΕΔΕ που διατάχθηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου, έδειξε ότι υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για την τέλεση πράξεων με ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ σήμερα ο 50χρονος τραυματιοφορέας θα περάσει από το πειθαρχικό συμβούλιο. Στη συνέχεια ο φάκελος που θα σχηματιστεί θα αποσταλεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές και στην Υγειονομική Περιφέρεια.

Άμεση ήταν και η αντίδραση των δικαστικών αρχών, καθώς σήμερα το πρωί η προισταμένη της εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις προσβολής της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος ανηλίκων.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Το απορριμματοφόρο μας πέταξε μακριά, το παιδί μου το πάτησε», λέει ο πατέρας της 15χρονης

Σήμερα

Στο πένθος βυθίστηκε ο ΠΑΟΚ μετά τον θάνατο 15χρονης αθλήτριας της δεύτερης ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών

Αρτέμιδα: Σε πολυκατοικία ‑ «φάντασμα» το τελευταίο ραντεβού της Γιου Τινγκ που δεν έγινε ποτέ

Σήμερα

Τα ίχνη της 50χρονης αγοούνται από τις 20 Μαΐου όταν και ξεαφανίστηκε μυστηριωδώς

Μουντιάλ 2026: Μέχρι και 2.600 ευρώ πουλάει η FIFA κομμάτια από το χορτάρι του γηπέδου του τελικού

Σήμερα

Στις 19 Ιουλίου στο MetLife Stadium στο Νιού Τζέρσεϊ θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός

Ανησυχία προκαλεί το σύστημα δημιουργίας εικόνων με ΑΙ του Instagram

Σήμερα

Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι χρήστες που διαθέτουν δημόσιο λογαριασμό

Σοκαριστική αποκάλυψη από τη δικηγόρο της μητέρας του 20χρονου στο Αργος: «Θα μείνει φυτό ή θα είναι κλινικά νεκρός ο 20χρονος»

Σήμερα

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 20χρονου που πυροβολήθηκε μετά από καταδίωξη στο Αργος

«Ερχόμαστε ως κυβερνώσα αριστερά και όχι ως αριστερά της διαμαρτυρίας» λέει ο Τσίπρας και κλείνει το μάτι στους Ευρωσοσιαλιστές

Σήμερα

Πυρά κατά την κυβέρνησης: Δεν μπορεί στην εξωτερική πολιτική να λειτουργούμε ως υποτακτικοί για να εξευμενίζουμε τις προθέσεις και να ευελπιστούμε στην καλή διάθεση ενός ηγέτη

Συνελήφθη 21χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Μαραθώνα

Σήμερα

Η νεαρή φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά με τη χρήση γυμνής φλόγας, δημιουργώντας τέσσερις διαφορετικές εστίες σε ξηρά χόρτα και θαμνώδη βλάστηση

Χάος στην Ινδία από τα εξαγριωμένα πλήθη που διαδηλώνουν μετά το βιασμό και τη δολοφονία 11χρονου κοριτσιού

Σήμερα

Τέσσερις άνδρες που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία απαγχονίστηκαν.

Μουντιάλ 2026: Ο Σαντιό Μανέ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη Σενεγάλη

Σήμερα

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας για 14 χρόνια

Ξεσπά η υπάλληλος της Marfin που βγήκε στο μπαλκόνι να σωθεί: Μακάρι να είναι οι πραγματικοί δράστες

Σήμερα

«Για τους τρεις ανθρώπους που δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα για να τους σώσουμε»

Δείτε βίντεο: Έπεσαν βράχοι στην παραλία Μύρτος της Κεφαλονιάς

Σήμερα

Στο σημείο υπάρχει ειδικό σήμα επικινδυνότητας

Φωτιά στη Μυτιλήνη ‑ Ήχησε το 112

Σήμερα

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ήχησε και το 112 στα κινητά των κατοίκων, ζητώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.