E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κώστας Δόξας: Κόπηκε και από το «Χιούστον το λύσαμε» ‑ Τι έπαιξε στη θέση του

Δεν θα εμφανιστεί ούτε στο αυριανό επεισόδιο του All Star Your Face Sounds Familiar

Κώστας Δόξας: Κόπηκε και από το «Χιούστον το λύσαμε» ‑ Τι έπαιξε στη θέση του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 6/3/2021 | 09:56

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» ήταν ο Κώστας Δόξας, το βράδυ της Παρασκευής (6/3). Όμως η εκπομπή τελικά δεν μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 και στη θέση της έπαιξε μια παλιότερη εκπομπή με καλεσμένους τον Θοδωρή Παπαλουκά και την Ελευθερία Ελευθερίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τραγουδιστής λίγες ώρες ύστερα από την δημοσιοποίηση της είδησης για την δημόσια καταγγελία της συζύγου του εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία έκανε γνωστή την απόφασή του να αποχωρήσει από το σόου, All Star Your Face Sounds Familiar. Σε αυτή, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως θα επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της αλήθειας. «Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά», λέει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του: «Μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρόλο που είναι προφανείς οι λόγοι που τις υποκινούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά. Ούτε, όμως κι εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνης σε μία καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου. Ευχαριστώ το κανάλι για τη συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους μου για τη στήριξη που μου έχουν ήδη προσφέρει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήδη στο αυριανό επεισόδιο του «All Star Your Face Sounds Familiar», γίνεται νέο μοντάζ, έτσι ώστε να κοπούν τα περισσότερα πλάνα στα οποία φαίνεται.

Η ανάρτηση της Μαρίας Δεληθανάση στο Instagram

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Μαρία Δεληθανάση, έκανε και στο instagram μια σχετική με την καταγγελία της ανάρτηση, στην οποία ουσιαστικά περιγράφει όσα καταγγέλλει πως έζησε. Ολόκληρο το κείμενο που συνόδευε την φωτογραφία που δημοσίευσε έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δε θα συμβεί την πρώτη μέρα, ούτε μία φορά. Έρχεται ως επικύρωση της εκμηδένισης σου στην τελετουργία της συστηματικής, ψυχικής σου εξόντωσης. Αρχικά είναι λόγια που σε πονούν κ σε αποδυναμώνουν, ή σιωπή, σαδιστική, που σε οδηγεί σε απομόνωση. Θα σε υποτιμήσει, θα σε απειλήσει, θα σε προδώσει, θα σε εκμεταλλευτεί, θα σε συκοφαντήσει, θα διαστρεβλώσει την αλήθεια, θα σε βγάλει τρελή, θα κάνει τις βασικές σου ανάγκες να μοιάζουν παράλογες απαιτήσεις, θα σε “αδειάσει”.

Μετά θα γυρίσει "μετανιωμένος", θα υποσχεθεί, θα φορέσει τη μάσκα της αυτοβελτίωσης, θα σου δώσει την τροφή που ζητάς να κορέσεις τη συναισθηματική πείνα που σου επέβαλε, θα σε μπερδέψει. Τότε θα δεις μοναδικές οσκαρικές ερμηνείες να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια σου, θα σε πείσει. Θα τη δεις σωτήρας, ήρωας, θα πιστέψεις ότι η αγάπη σου θα σώσει τον κόσμο. Θα πάθεις "σύνδρομο Στοκχόλμης", θα ενοχοποιήσεις εσένα, θα τον καλύψεις, θα ντρέπεσαι ,θα πάθεις κατάθλιψη, θα ζεις στα παρασκήνια της ζωής σου χωρίς συμμετοχή.

Θα βρεθείς σε σκοτεινά μονοπάτια του νου για να αρνηθείς αυτό που ζεις. Η μνήμη έχει εξασθενήσει κ η ανάκληση του αξιοθαύμαστου εαυτού σου απαιτεί ενέργεια που δεν έχεις. Παραιτείσαι κ ζεις σ’ αυτό που έχεις καιρό συνηθίσει. Στη μαύρη τρύπα. Θα στηρίξεις την εικόνα κ τα κοινωνικά πρότυπα για να πιαστείς κ εσύ απ’ αυτό που φαίνεται, αλλά δεν είναι. Η αυτοαμφισβήτηση θα γίνει δεύτερη φύση σου, όποια κ αν είσαι, όσα προσόντα κ αν διαθέτεις. Το άγχος κ ο φόβος δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν αυτό που ζεις, ούτε τολμάς να εντάξεις εύκολα τον εαυτό σου στην κατηγορία των «κακοποιημένων γυναικών».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O oνειρικός γάμος της Lilly Collins

Πριν 3 ώρες

Η Lilly φορούσε μια εκπληκτική δαντελένια δημιουργία της Ralph Lauren

Γιατί η Mariah Carey παραιτήθηκε από την πρώτη της δουλειά σε μία μέρα

Πριν 3 ώρες

Η καριέρα της στις... κανονικές δουλειές δεν διήρκεσε πολύ

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Αισθάνομαι τυχερή»

Χτες

Για τον επικείμενο γάμο της το 2027 με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μίλησε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της στο United Cup

Η Μισέλ Φάιφερ πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στα social media

Χτες

Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η 67χρονη ηθοποιός

Will Smith: Μουσικός τον κατηγορεί για σeξουαλική παρενόχληση – Τι αναφέρεται στη δικογραφία

Χτες

O δικηγόρος του Will Smith αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες

Εριέττα Κούρκουλου: «Όλοι έχουν άποψη για το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας»

Χτες

Η συγκινητική ανάρτηση για οικογένεια, αποδοχή και αγάπη!

Χάρης Βαρθακούρης: Τραγούδησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με την 13χρονη κόρη του, Λιόνα

Χτες

«Είδες τι έκανε το DNA έβγαλε και άλλη», είπε ο Γιάννης Πάριος

Από πρώην ζευγάρι… σε σωτήρες ο ένας της καριέρας του άλλου – Κανείς δεν το περίμενε

Χτες

Μια σχέση που τελείωσε, αλλά άνοιξε δρόμους στο Hollywood

Τι είναι το «food noise» και γιατί η Oprah Winfrey λέει ότι της άλλαξε τη ζωή

Χτες

Η έννοια που εξηγεί γιατί το φαγητό δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Προχτές

Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.