E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κατάθεση μάρτυρα για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «Θα με δώσεις;» ‑ «Ναι στεγνά»

Οδήγησε στη σύλληψη του 30χρονου Ελληνοϊρακινού

Κατάθεση μάρτυρα για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «Θα με δώσεις;» ‑ «Ναι στεγνά»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/3/2021 | 21:41

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπει η κατάθεση - κλειδί του μάρτυρα που οδήγησε στη σύλληψη του 30χρονου Ελληνοϊρακινού για την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού.

Καθοριστική ήταν η κατάθεση ενός μάρτυρα για τα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Τρίτη (09/03) στη Νέα Σμύρνη για τον εντοπισμό του 30χρονου που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην επίθεση κατά του αστυνομικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν μάρτυρα που γνώριζε τον 30χρονο Ελληνοϊρακινό, ο οποίος κατηγορείται ότι έριξε από τη μοτοσικλέτα τον αστυνομικό και συνελήφθη την Τετάρτη.

Στην κατάθεσή του, ο εν λόγω μάρτυρας αναφέρεται σε διάλογο που φέρεται να είχε ο ίδιος με τον 30χρονο λίγο πριν την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το dikastikoreportaz.gr, στην κατάθεσή του ο συγκεκριμένος υποστηρίζει ότι ενώ βρισκόταν στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης, συναντήθηκε με τον 30χρονο, με τον οποίο είχε και συνομιλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τι κάνεις εδώ ρε Α.. ,θα κάνετε επεισόδια; Εκείνος μου απάντησε ''γιατί, θα με δώσεις; και εγώ του απάντησα ''ναι στεγνά, αν κάνεις επεισόδια και πειράξεις αστυνομικούς''. Αμέσως μετά άκουσα να φωνάζει κάποιος από το πλήθος ''έρχονται οι μπάτσοι με τα παπάκια'' και τον είδα να τρέχει με ταχύτητα, μαζί με άλλα άτομα προς τους αστυνομικούς που περνούσαν με τα παπάκια, φθάνοντας από τους πρώτους και άρχισε να χτυπάει με κλωτσιές έναν πεσμένο αστυνομικό. Ο Α. φόραγε σκουρόχρωμο παντελόνι φόρμας με λευκή ρίγα στα πλάγια και μπουφάν χρώματος χακί που στο πίσω μέρος είχε ένα είδος ανοιχτόχρωμης στάμπας. Εγώ φοβήθηκα και κατευθύνθηκα προς την Λ. Συγγρού, επιβιβάστηκα σε ένα λεοφωρείο και αποχώρησα προς την οικία μου» φέρεται να είπε ο ίδιος στην κατάθεσή του.

Να σημειωθεί ότι ο 30χρονος αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στα γεγονότα.
Ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης δήλωσε ότι «η εμπλοκή του στην υπόθεση είναι αποτέλεσμα καταγγελίας ενός προσώπου με το οποίο έχει σοβαρές οικογενειακές διαφορές».

«Ο εντολέας μας ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει, ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στη Δυτική Αττική και όχι στη Ν. Σμύρνη» σημείωσε ακόμη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βουλγαρία: Τρεις νεκροί και εκατοντάδες εκτοπισμένοι από τις πλημμύρες

Σήμερα

Μεταξύ των θυμάτων είναι και δύο διασώστες

Τι αλλάζει στα διπλώματα οδήγησης σε Ελλάδα και Ευρώπη

Σήμερα

Πώς θα τιμωρούνται οι παραβάτες του ΚΟΚ

Το «φιλί» της Σελήνης με τον Κρόνο μεταξύ 5 και 6 Οκτωβρίου ‑ Tι ώρα να το δείτε

Σήμερα

Το φιλί μεταξύ του συντρόφου της Γης και του « Αρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Έναρξη του αντιγριπικού εμβολιασμού ‑ Για 1η φορά διαθέσιμο το ρινικό εμβόλιο για παιδιά

Σήμερα

Υπάρχουν συγκεκριμένες αντενδείξεις για τη χορήγησή του

Αρτα: Ολοκληρώθηκε η εκταφή της 28χρονης Σπυριδούλας – Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατό της

Σήμερα

Απαντήσεις ζητάει η οικογένεια της εγκύου - Τα ερωτήματα που μένουν ανοιχτά

Ουκρανία: Ρωσικό drone χτύπησε ουκρανικό επιβατικό τρένο ‑Βίντεο με βαγγόνι να φλέγεται

Σήμερα

Μια νέα επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπληξε έναν σιδηροδρομικό σταθμό στην πόλη Σόστκα, συμπεριλαμβανομένης μιας επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Τουρκία: Η σοκαριστική στιγμή που ασανσέρ πολυκατοικίας κατρακυλά επτά ορόφους ‑ Νεκρή νεαρή μητέρα

Σήμερα

Οι απεγνωσμένες προσπάθειες του συζύγου της να την σώσει και το τραγικό τέλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.