E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Προκλητικός ο 74χρονος που κατηγορείται για σeξουαλική κακοποίηση: Είχαν απορίες

Συγκλονίζει ο πατέρας της κακοποιημένης κολυμβήτριας

Προκλητικός ο 74χρονος που κατηγορείται για σeξουαλική κακοποίηση: Είχαν απορίες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/3/2021 | 18:41

Προκλητικός και αμετανόητος ο 74χρονος που κατηγορείται για βιασμό δυο αθλητριών πριν 8 χρόνια και όταν βρίσκονταν στην ηλικία των 10 ετών.

Ο εφιάλτης για τα κορίτσια κράτησε περίπου δυο χρόνια ενώ ο ηλικιωμένος ισχυρίζεται πως οι ανήλικες είχαν απορίες σeξουαλικής φύσεως και τον εμπιστεύτηκαν λόγω της άνεσης που ένιωθαν απέναντι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με προέτρεπαν σε σeξουαλικές συζητήσεις»

«Μια άλλη φορά με ρώτησαν για κάποιες σeξουαλικές πράξεις. Είχαν απορίες. Εγώ εκείνη την στιγμή τους είπα “μακάρι να μπορούσα να σας τα δείξω εγώ”. Όλα όσα έλεγα στα δυο αυτά κορίτσια τα έλεγα και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Πάντα τα προέτρεπα να μην βιάζονται. Τα παρότρυνα να είναι προσεκτικά.»

Μάλιστα περιέγραψε ένα περιστατικό με προφυλακτικά, λέγοντας πως η πρόθεσή του ήταν τις διαπαιδαγωγήσει σeξουαλικά.
«Με τα κορίτσια είχαμε αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης. Είχαν το θάρρος να συζητήσουν μαζί μου για θέματα σeξουαλικού περιεχομένου. Ήταν τόσο άνετες μαζί μου που αυτά τα λέγαμε και γελάγαμε. Μια φορά μέσα σε ένα τσαντάκι μου είχα προφυλακτικά. Με ρωτούσαν τι είναι και πώς χρησιμοποιούνται. Προσπαθούσα να τους μάθω πράγματα για τη ζωή τους.»

Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών

Ο 74χρόνος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών τους, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως παράγοντα της κολύμβησης. Πάντα πρόθυμος να πηγαίνει τις ανήλικες στο κολυμβητήριο, ενώ παρακολουθούσε καθημερινά και τις προπονήσεις τους. Μέσα στο αυτοκίνητό του, όπως καταγγέλθηκε τις κακοποιούσε κατ’ επανάληψη, ενώ καλούσε τη μία αθλήτρια και στο σπίτι του με το πρόσχημα ότι την βοηθά στα μαθήματα. Για χρόνια, κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έρευνες και για άλλες κακοποιήσεις

Οι αρχές ερευνούν αν ο 74χρονος είχε κακοποιήσει σeξουαλικά και άλλα ανήλικα παιδιά, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες είχε μεταφέρει και άλλα παιδιά με το αυτοκίνητό του, ενώ ανέφερε ότι όσα έλεγε στα δυο ανήλικα κορίτσια τα είχε συζητήσει και με άλλα παιδιά.

Οι αξιωματικοί του τμήματος ανηλίκων που χειρίστηκαν την συγκεκριμένη υπόθεση ζήτησαν να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του και τα στοιχεία ταυτότητας του 74χρονου.

Συγκλονίζει ο πατέρας της κακοποιημένης κολυμβήτριας

Στο LIVE NEWS μίλησε για πρώτη φορά ο πατέρας του κοριτσιού που κακοποιήθηκε στα 10 της χρόνια από τον 74χρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου είπε ότι την είχε πειράξει μερικές φορές στο σπίτι του. Δεν θυμόταν πόσες, αλλά δεν ήταν μόνο μία. Την ρώτησα “πάνω από δέκα;”. Μου απάντησε πως ήταν μερικές φορές και μετά από δυο χρόνια, όταν ήταν 12, έγινε πάλι μία ή δύο φορές. Σταμάτησα να ρωτάω και πήγαμε κατευθείαν στην αστυνομία» τόνισε ο πατέρας της πρώην αθλήτριας.

«Η κόρη μου μίλησε στη μητέρα της μόλις είδε στις ειδήσεις την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου. Διαβάζανε εκείνη την ώρα, ξέσπασε σε κλάματα και της περιέγραψε τελικά τι είχε συμβεί και στην ίδια. Με πήρε η μαμά της τηλέφωνο και πήγα κατευθείαν από το σπίτι να μάθω τι έγινε. Όταν άρχισε να μου εξηγεί η γυναίκα μου, θόλωσα από τα νεύρα μου. Δεν μπορούσα να ακούσω λεπτομέρειες» συμπλήρωσε.

Αυτός ήταν που μας πρότεινε να αρχίσει η μικρή κολύμβηση

Για την γνωριμία με τον 74χρονο τόνισε πως «όταν πρωτογνωρίσαμε τον κατηγορούμενο, το 2009, η κόρη μου ήταν έξι ετών. Εκείνος τότε ήταν μέλος στο κολυμβητήριο, όπως μας είπε. Τον ξέρανε όλοι, περνούσε πολλές ώρες εκεί, είχε και χρονόμετρο.Του μιλούσαν όλοι, όλο ρώταγε για τους χρόνους, τον προπονητή, πώς πάει η ομάδα, τα επόμενα βήματα…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μιλούσε με όλους τους γονείς, ήταν πολύ κοινωνικός. Αυτός ήταν που μας πρότεινε να αρχίσει η μικρή κολύμβηση. Το συζητήσαμε ως οικογένεια και το αποφασίσαμε. Μας πρότεινε μάλιστα, να την πηγαινοφέρνει εκείνος, αν εμείς δεν μπορούσαμε, γιατί ήταν συνταξιούχος και είχε χρόνο. Από τότε, όταν δεν μπορούσα εγώ λόγω δουλειάς, την πήγαινε πράγματι εκείνος, πολλές φορές και με άλλα κορίτσια. Πολλές φορές η κόρη μου πήγαινε και στο σπίτι του για να την βοηθήσει με τα μαθήματα, αλλά ξέραμε ότι ήταν και η γυναίκα του εκεί. Δεν είχα φόβο, γιατί ήξερα ότι μεγάλωσε και δύο κορίτσια από τον δεύτερο γάμο του. Πού να φανταστώ τι θα γινόταν» υπογραμμίζει ο πατέρας της πρώην αθλήτριας.

«Τα τελευταία χρόνια δεν ήθελε να πάει καθόλου. Προτιμούσε να πηγαίνει με το λεωφορείο στο κολυμβητήριο. Την ρώτησα: “τι γίνεται; Γιατί δεν πας μαζί του πια; Μήπως σε πείραξε; Έγινε κάτι;”. Μου είπε “Όχι, καθόλου. Αν ήταν θα σου το έλεγα”. Είπε κιόλας ότι πλέον έχει μεγαλώσει και προτιμά να πηγαίνει μόνη της κι έτσι το άφησα το θέμα. Εγώ φταίω… Θα έπρεπε να προσέχω πιο πολύ. Αλλά τι να προσέχω;

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακρίβεια: «Πονοκέφαλος» στους γονείς για τα σχολικά είδη – Οι τιμές σε τετράδια, τσάντες, βιβλία

Πριν 10 ώρες

Οι γονείς αναζητούν τις πιο οικονομικές λύσεις για τα απαραίτητα ψώνια των παιδιών τους, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς

Θηριωδία στην Ηλεία: Πέταξαν φόλες ακόμα και μέσα σε αυλές – Τουλάχιστον 10 σκυλιά νεκρά

Πριν 10 ώρες

Εκτός από αδέσποτα έχασαν τις ζωές τους και δεσποζόμενα σκυλιά μέσα σε σπίτια!

Τραγωδία σε λίμνη: Νεκρός άνδρας από αμοιβάδα που του... έφαγε τον εγκέφαλο

Πριν 10 ώρες

Ο άτυχος άνδρας στο Μιζούρι των ΗΠΑ έκανε θαλάσσιο σκι το οποίο εκτυλίχθηκε σε τραγωδία

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Πέθανε στα 41 της η ηθοποιός ‑ Ήταν σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

Πριν 10 ώρες

Μόλις στα 41 της χρόνια η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή μετά από σκληρό και γενναίο αγώνα με τον καρκίνο

ΔΕΘ: Σενάρια φορολογικής ελάφρυνσης των εσόδων από ενοίκια

Χτες

Πιθανά μέτρα για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης

Εντοπίστηκε το πρόβλημα στον Βιολογικό της Πάτμου

Χτες

Συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ για την ποιότητα του νερού

Γυναικοκτονία σοκ στον Βόλο: «Καλά της έκανα» είπε ο δολοφόνος

Χτες

Την σκότωσε, άλλαξε ρούχα, πέταξε τα δικά του και κρυβόταν

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κτηνοτρόφος στον Τύρναβο δήλωσε 4.000 πρόβατα και είχε 1.500

Χτες

Κτηνοτρόφος από τον Τύρναβο είχε δηλώσει περίπου 4.000 ζώα, με τον έλεγχο να καταγράφει μόλις 1.500

Λαμία: Δύο προσαγωγές για εμπρησμό – Τους είδαν να αδειάζουν μπιτόνι με πετρέλαιο σε χωράφι

Χτες

Προσήχθησαν δύο νεαροί στη Λαμία, ως ύποπτοι για απόπειρα εμπρησμού

Πέθανε σε ηλικία 28 ετών διάσημος TikToker ‑ Σε σοκ οι εκατοντάδες χιλιάδες fans

Χτες

Ο 28χρονος είχε περισσότερους από 250.000 ακόλουθους στο TikTok, ενώ παρουσίαζε επίσης μια εκπομπή στο YouTube με τίτλο The Unpopular Party

Βόλος: Ανήλικος οδηγός παρέσυρε 8χρονο και τον εγκατέλειψε

Χτες

Πεζός ήταν ο οκτάχρονος ήταν χτυπήθηκε, ενώ αυτή τη στιγμή συνεχίζει να νοσηλεύεται

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.