E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαζωνάκης: Μπήκα στο ψυχιατρείο για να πάρω αναβολή από το στρατό

«Πέρασα δύσκολα στο ψυχιατρείο… γιατί δεν είχαμε πιρούνια, ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου, δεν ήταν κι ότι καλύτερο»

Μαζωνάκης: Μπήκα στο ψυχιατρείο για να πάρω αναβολή από το στρατό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/3/2021 | 19:21

Στην εκπομπή «Tik Talk», βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Μαζωνάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ με συγκίνηση για την οικογένειά του, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής και της καριέρας του ενώ μίλησε και για τις δύσκολες μέρες παραμονής του στο Ψυχιατρείο της Πεντέλης.

«Εγώ στα 7, στα 5, έλεγα ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής. Μπορώ να σου πω, και σε παρακαλώ μη γελάσεις, στο Δημοτικό έδινα αυτόγραφα. Το ότι το κράτησα αυτό σε ένα επίπεδο και δεν παρανόησα οφείλεται στην πίστη μου. Ήμουν 13-14 όταν πήγα στο καμαρίνι της Μαρινέλας. Ήθελα να πάω για αυτόγραφο και είπα ψέματα ότι είμαι ανιψιός του κυρίου Τζιβιλίκα. Πάω πάνω και της λέω “Καλησπέρα, είμαι συνάδελφος” αποκάλυψε και συνέχισε, “Ήμουν αποφασισμένος για αυτό το πράγμα. Εφηβικά χρόνια με την έννοια που φαντάζονται οι περισσότεροι δεν είχα… Ξεκίνησα να τραγουδάω μικρός, έκανα θέατρο, ήμουν πολυάσχολος αλλά όλα είχαν σχέση με αυτό που ήθελα να κάνω. Στρατιωτάκι κανονικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τις πρώτες εννέα ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, όπου καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο. Εγώ εκείνη την εποχή τους είχα πει ότι έχω μια σοβαρή αγοραφοβία και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο είναι το πώς θα αντιμετωπίσω τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους γύρω γύρω. Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με τοποθέτησαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολή.

Η ιστορία δεν είχε καλό τέλος, γιατί δεν πήρα την αναβολή και μπήκα στο στρατόπεδο. Μου είπαν ότι είμαι μια χαρά και ότι θα μου φύγει η αγοραφοβία. Πέρασα δύσκολα στο ψυχιατρείο… γιατί δεν είχαμε πιρούνια, ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου, δεν ήταν κι ότι καλύτερο. Επίσης αυτό το πράγμα θα κρατούσε δύο μέρες κι εμένα με κράτησαν 10», ανέφερε ο Γιώργος Μαζωνάκης, περιγράφοντας στη συνέχεια πώς πέρασε στο στρατό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Το σπίτι μου το έχασα, είμαι στο ενοίκιο με 450 ευρώ σύνταξη»

Σήμερα

«Τα περισσότερα λεφτά που έχει δώσει Έλληνας φορολογούμενος πρέπει να είμαι εγώ»

Μαριγκόνα: Χώρισε από τον σύντροφό της μετά από οκτώ χρόνια σχέσης

Σήμερα

Η viral φίλαθλος του Ολυμπιακού, Μαριγκόνα, χώρισε από τον σύντροφό της, Νίκο, έπειτα από 8 χρόνια σχέσης

Μαρία Αναστασοπούλου για Γιάννη Κολοκυθά: «Ο χωρισμός μας ήταν αδιανόητα εύκολος»

Σήμερα

«Ταιριάζουμε πάρα πολύ, είναι βαθιά η σχέση που έχουμε μεταξύ μας», πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Σάλος με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Xορεύει twerking σε μίνι μάρκετ και μετά φορά χιτζάμπ

Σήμερα

Το μοντέλο γιόρτασε την εκλογή του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης, Ζοράν Μαμντάνι

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά το unfollow της Ελένης Μενεγάκη

Σήμερα

Δείτε το βίντεο με όσα είπε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Απίθανος παίκτης στο Ρουκ Ζουκ φλέρταρε τη Μακρυπούλια μετά από χειροφίλημα

Σήμερα

«Ας φάω τα νιάτα μου ρε Ζέτα, θα φύγουμε μαζί με σένα»

«Βούρκωσαν» οι σερβιτόρες: Πελάτες εστιατορίου τούς άφησαν φιλοδώρημα 4.200 ευρώ

Σήμερα

Πελάτες εστιατορίου άφησαν φιλοδώρημα 4.200 ευρώ στο Ιλινόις, συγκινώντας τους σερβιτόρους και τις οικογένειές τους.

Κάλυμνος: Φάλαινα έκανε την εμφάνισή της στον κόλπο των Αργινώντων, δείτε βίντεο

Σήμερα

Το περιστατικό απαθανατίστηκε σε βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παπίλα: Χείμαρρος κατά Κατσαρίδη & Λιάγκα – «Με λέει αποτυχημένη, ότι είμαι ψώνιο»

Σήμερα

«Δεν είπα ότι θέλω να πάρω συνέντευξη από τον Χριστό. Από τον Γιώργο Λιάγκα είπα ότι θα ήθελα να πάρω μια συνέντευξη. Ας χαλαρώσουμε λίγο»

Τι σώμα! Hailey Bieber ‑ Αναβιώνει το iconic παρελθόν της Gisele στη νέα καμπάνια της Victoria’s Secret

Σήμερα

Η έμπνευση αντλείται από ένα εμβληματικό φωτογραφικό κεφάλαιο της Gisele Bündchen

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.