E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φάρμα: Συγκλόνισε ο Ερωτόκριτος μιλώντας για τον θάνατο του παιδιού του

Ο σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος μπήκε στη Φάρμα και κατάφερε να μας συγκλονίσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Φάρμα: Συγκλόνισε ο Ερωτόκριτος μιλώντας για τον θάνατο του παιδιού του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 20/3/2021 | 10:02

Ο γνωστός έλληνας σχεδιαστή μόδας Ερωτόκριτος είναι το ένα από τα δύο νέα πρόσωπα που μπήκαν στη «Φάρμα» το βράδυ της Παρασκευής (19/3).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τις πρώτες κι όλα στιγμές ο Ερωτόκριτος κατάφερε να συγκινήσει τους συμπαίκτες του στο ριάλιτι, μιλώντας για τον θάνατο του γιου του. Σε συζήτηση που κατέγραψαν οι κάμερες, μοιράστηκε με τους συμπαίκτες του και τους τηλεθεατές φυσικά μια πολύ σκληρή ιστορία από τη ζωή του.

Ο Ερωτόκριτος είχε χάσει τον γιο του σε ηλικία 11 ετών από λευχαιμία και πραγματικά συγκλόνισε με όσα είπε.

Σε συζήτηση που είχε με τον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Θανάση Πάτρα, ο Στράτος αποκάλυψε ότι έχει κάνει το μοντέλο αφιλοκερδώς σε φιλανθρωπική επίδειξη μόδας με αφορμή το γιο του Ερωτόκριτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μείναμε στο νοσοκομείο 1,5 χρόνο, με μια σπάνια μορφής λευχαιμία. Δυστυχώς πέθανε. Το αίμα του είχε γίνει νερό», τον ακούσαμε να λέει.

Ο Ερωτόκριτος παντρεύτηκε στα 25 του και απέκτησε 3 παιδιά, τον Μανώλη, τον Χρήστο και την Ειρήνη. Το 2009, έζησε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του. Ο γιος του Μανώλης, σε ηλικία μόλις 11 ετών, έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή λευχαιμίας. Η μεγάλη αυτή απώλεια τον οδήγησε στη συγγραφή του βιβλίου «Το Ημερολόγιο Ενός Πρίγκιπα» και του παραμυθιού «Ο Ιδανικός στην Γαία και στην Στιγμή Γαία», στα οποία περιγράφει την ιστορία του Μανώλη.

Ο Ερωτόκριτος δημιούργησε τον Οργανισμό Στήριξης Παιδιών με σπάνια αυτοάνοσα νοσήματα, με την ονομασία «Μανώλη Μαζί Μπορούμε». Παράλληλα, δημιούργησε τη Σχολή «Αγάπης Εαυτού», όπου διεξάγονται δωρεάν σεμινάρια και συνεδρίες αυτογνωσίας και διαλογισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Θανάσης Πάτρας σοκαρισμένος του είπε πως τον θαυμάζει για το κουράγιο του αλλά και για το γεγονός ότι βοήθησε και άλλα παιδιά με το ίδιο πρόβλημα υγείας, συγκεντρώνοντας χρήματα για τη θεραπεία τους, μέσα από τα fashion shows του.

«Σε θαυμάζω γιατί είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δέσποινα Βανδή: Για πρώτη φορά δημοσίευσε φωτογραφία μαζί με τον γιο της, Γιώργο

Σήμερα

Η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε φέτος την ονομαστική της εορτή στο κυκλαδίτικο νησί, περιστοιχισμένη από τους αγαπημένους της ανθρώπους, κάνοντας τον φετινό Δεκαπενταύγουστο ιδιαίτερο.

Βίντεο: Η Κλέλια Ανδριολάτου κολύμπησε στις πηγές του Λούρου

Σήμερα

Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από την εκδρομή της στη λίμνη Βηρού, όπως αλλιώς ονομάζεται η περιοχή

Ιωάννα Μαλέσκου: Μόνη με την κόρη της στις διακοπές

Σήμερα

Λίγες μέρες χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα, με αγαπημένους ανθρώπους, πριν την επιστροφή στην τηλεόραση

Με μαγιό στη Λευκάδα φωτογραφήθηκε η Ελένη Ράντου: «Δεν είναι νησί, είναι θεραπεία», σχολίασε

Σήμερα

Η ηθοποιός μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για τη διαμονή της στο νησί του Ιονίου

Κρήτη: Μοντέλο του Νταλί η 90χρονη που πήγε σε πανηγύρι με ξαπλώστρα

Σήμερα

Η 90χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Γερμανία έχει αφήσει το δικό της καλλιτεχνικό αποτύπωμα στο νησί, όπου διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

«Κομήτες του εμετού»: Το ρεπορτάζ της Wall Street Journal για την απρόσμενη εμπειρία των τουριστών στο Αιγαίο

Σήμερα

Οι μαρτυρίες ξένων ταξιδιωτών στην αμερικανική εφημερίδα για τα απρόοπτα των θερινών ανέμων στις Κυκλάδες και ο λόγος που οι ειδικοί συστήνουν ψυχραιμία εν πλω.

Σωτηρία Μπέλλου: Η ζωή της γίνεται τηλεοπτική σειρά ‑ Ποια διάσημη ηθοποιός θα την υποδυθεί

Σήμερα

Για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη η ταραγμένη πορεία της σπουδαίας λαϊκής ερμηνεύτριας, μέσα από οκτώ επεισόδια υψηλών προδιαγραφών

Κλέλια Ανδριολάτου: Δείτε τις βουτιές και το εντυπωσιακό κατακόρυφο στον Αχέροντα

Χτες

Η πρωταγωνίστρια του «Maestro» συνεχίζει τις καλοκαιρινές της αποδράσεις, επιλέγοντας αυτή τη φορά τη μαγεία της φύσης και τα κρύα νερά του ποταμού.

Αντζελα Γκερέκου: Το τρυφερό μήνυμα στην κόρη της Μαρία για τα γενέθλιά της

Χτες

Η ηθοποιός θυμήθηκε τα καλοκαίρια στην Κέρκυρα και αποκάλυψε το προσωνύμιο που είχε δώσει ο Τόλης Βοσκόπουλος στην κόρη τους.

Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο με τον Μπισμπίκη να χορεύει κρητικά στην Πάρο που έγινε viral

Χτες

Το ζευγάρι πέρασε τον Δεκαπενταύγουστο στις Κυκλάδες, μεταφέροντας όμως μαζί του λίγο από την αγαπημένη τους Κρήτη.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τρυφερή φωτογραφία με τον Γεροντιδάκη στο Πόρτο Χέλι

Χτες

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ηθοποιός επέλεξε το ίδιο σπίτι, μαζί με τους γιους της, τον αδελφό του συντρόφου της και στενούς φίλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.