ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Προσοχή σκληρές εικόνες

Ένα πραγματικά σοκαριστικό ατύχημα συνέβη σε αγώνα MMA το βράδυ της Πέμπτης 1/4. Ο Καναδός πρωταθλητής του ΜΜΑ, Khetag Pliev, έκοψε το δάχτυλο του, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Devin Goodale!
Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα στο δεύτερο γύρο. Το δάχτυλο του Πλίεφ και συγκεκριμένα ο παράμεσος, είχε μείνει μέσα γάντι του και έτσι οι χειρουργοί κατάφεραν να το «κολλήσουν» στο τοπικό νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας.
Ο ίδιος δήλωσε στο ESPN ότι -όπως τον ενημέρωσε ένας γιατρός- είχε σχιστεί το 50% όλων των τενόντων στο δάχτυλο και θα χρειαστεί νέο χειρουργείο.
«Στο δεύτερο γύρο, έπιασε το γάντι μου με το ένα χέρι και το κράτησε», είπε από την πλευρά του ο Pliev. «Ένιωσα ότι το δάχτυλό μου έσπασε. Συνέχισε να τραβά το γάντι μου και το δάχτυλό μου έσπασε. «Όταν τελείωσε ο δεύτερος γύρος, βλέπω το [κόκαλο] μου να ήταν ανοιχτό. Ήθελα να συνεχίσω να παλεύω, γιατί ένιωθα ότι μπορούσαν να τον νικήσω. Αλλά ο γιατρός το είδε και σταμάτησε τον αγώνα».
Προσοχή σκληρές εικόνες
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΣΙΝΕΜΑ
STORIES
ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ
LIVING
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES