E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μυρτώ Αλικάκη: Η αποκάλυψη για τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Λαγούτη

Η συνέντευξη της διάσημης ηθοποιού

Μυρτώ Αλικάκη: Η αποκάλυψη για τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Λαγούτη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/4/2021 | 09:44

Η Μυρτώ Αλικάκη, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά “Σιωπηλός Δρόμος” έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για τα σχέδιά της, την οικογένειά της και τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Mega “Σιωπηλός Δρόμος” που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στο Mega, η ηθοποιός Mυρτώ Αλικάκη μίλησε στο περιοδικό OK! και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως βιώνει την περίοδο του κορονοϊού, τη μητρότητα, τη σχέση με τον Πέτρο Λαγούτη αλλά και τον χαρακτηρισμό sεx symbol.

«Η καθημερινότητά μου τον τελευταίο καιρό δε με αφήνει να βαλτώσω, τόσο σχετικά με τη δουλειά μου καθώς έχω τα γυρίσματα για το νέο σήριαλ του Mega “Σιωπηλός Δρόμος”, όσο και σε σχέση με την οικογένειά μου γιατί τα παιδιά μου χρειάζονται χρόνο μαζί μου…

Είμαι ένας φύσει χαρούμενος άνθρωπος, τρομερά δραστήριος διανοητικά και πρακτικά, βρίσκω συνεχώς κίνητρα να κάνω τα πάντα. Το πρόβλημά μου είναι πως λόγω συνθηκών δε μπορώ να τα κάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τη μητρότητα: «Υπάρχει ένας άνθρωπος που έρχεται μετά από εσένα και καταρρίπτει οποιονδήποτε ναρκισσισμό και εγωισμό διαθέτεις μέχρι εκείνη τη στιγμή. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να βάζει πάνω από τα παιδιά του.

Οπότε αυτό αλλάζει όλη σου την κοσμοθεωρία, την ιεράρχηση των πραγμάτων και σου δίνει και απίστευτη δύναμη μέσα σου. Μου έχουν δώσει και συνεχίζουν να μου δίνουν δύναμη για να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου σε πολύ δύσκολες στιγμές, για να παλέψω με τον Πέτρο να “αγαπηθούμε” πάλι, και γενικά σε πολλές φάσεις της ζωής μου. Μου δίνουν έμπνευση και κίνητρο».

Για τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη: «Με τον Πέτρο χωρίσαμε αλλά είναι απίστευτη η σχέση που έχουμε κρατήσει μετά τον χωρισμό μας. Ναι μεν δε ζούμε στο ίδιο σπίτι αλλά είμαστε οικογένεια. Έπρεπε να χωρίσουμε. Υποφέραμε και οι δυο από τον χωρισμό μας, αλλά δε μπορώ να σου πω γιατί χωρίσαμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την ακρίβεια ούτε εγώ μπορώ να το εξηγήσω. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ξαναβρεθήκαμε. Όχι με έναν ερωtικό τρόπο αλλά με έναν πιο συντροφικό. Ο Πέτρος είναι η οικογένειά μου».

Πρώην Sεx Symbol σήμερα τι; «Δεν το πέρασα εύκολα. Σοκαρίστηκα. Πιο πολύ δε με έβρισκα στον όρο sεx symbol. Eίμαι μια μικροκαμωμένη γυναίκα δεν έχω το προφίλ της μοιραίας, και ξαφνικά έβλεπα κάτι τίτλους στα περιοδικά που έλεγα: “Μιλάνε για άλλη”… Έχω ζήσει το τι θα πει ο κόσμος το 1992. Δεν είναι κάτι πολύ ευχάριστο το να ξέρουν ή να ζητάνε να μάθουν όλοι τι κάνεις. Το συνήθισα και πλέον δε με απασχολεί».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σία Κοσιώνη: «Η ΜΕΘ είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Σήμερα

Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών περίμεναν την Σία Κοσιώνη χθες 24/2 για να κάνει δηλώσεις, μετά την επιστροφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Μαρία Δεληθανάση για καταδίκη Κώστα Δόξα: «Δικαίωση μετά από πολυετή αγώνα – Δε μου ζήτησε συγγνώμη»

Σήμερα

Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση

Katy Perry: Έγκυος στο πρώτο παιδί με τον Justin Trudeau; Η απάντηση στις φήμες

Σήμερα

Η Katy Perry και ο Justin Trudeau εξακολουθούν να είναι μαζί και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Νέες φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Σήμερα

Ο σκηνοθέτης του «Maestro» δημοσίευσε στιγμές από το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα με χιουμοριστική λεζάντα στο Instagram

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Σήμερα

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Χτες

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.