E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μακρινίτσα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα» τα πρώτα λόγια του δράστη

Σε κατάσταση απόλυτης σύγχυσης ο 31χρονος δράστης του διπλού φονικού

Μακρινίτσα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα» τα πρώτα λόγια του δράστη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/4/2021 | 15:09

Σε κατάσταση απόλυτης σύγχυσης ο 31χρονος δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα του Βόλου. Τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς και το δικηγόρο του.

«Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο» είπε ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου, όπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται ότι σήμερα (06.04.2021) θα εκδικαζόταν η υπόθεση ακούσιας νοσηλείας σε ψυχιατρική δομή, μετά από αίτημα που είχε καταθέσει στις 15 Ιανουαρίου η άτυχη Κωνσταντίνα, που έπεσε νεκρή, μαζί με τον αδερφό της, από τα χτυπήματα του 31χρονου πρώην συζύγου της.

Ο 31χρονος δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα και η οικογένεια της συζύγου του είχε κάνει σε βάρος του ασφαλιστικά μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από 10 χρόνια ήταν θύμα τροχαίου ατυχήματος έξω από τις εγκαταστάσεις εργοστασίου στην Αγριά Βόλου και νοσηλεύθηκε για 40 ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Στο διάστημα αυτό και σε ηλικία 39 ετών πέθανε ο πατέρας του, ενώ η μητέρα του πάσχει από σχιζοφρένεια και είναι έγκλειστη σε ψυχιατρείο.

Εκτός υπηρεσίας ο ήρωας της Μακρινίτσας

Ο ήρωας αστυνομικός που εντόπισε πρώτος τον 31χρονο δράστη του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα, βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και προσέτρεξε σε βοήθεια με το ιδιωτικό του μηχανάκι, απ’ το οποίο μάλιστα ο δράστης τον έριξε κάτω, όταν ο αστυνομικός τον «πλάγιασε» για να τον μεταπείσει να σταματήσει. Τότε ο 31χρονος, έκανε μια απότομη μανούβρα με το αυτοκίνητό του για να τον «ξεφορτωθεί» αλλά στην προσπάθειά του, ο αστυνομικός, να τον αποφύγει, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στην άσφαλτο, χωρίς όμως να τραυματιστεί.

Δεν πτοήθηκε από την πτώση, αλλά σηκώθηκε και άρχισε να ξανακυνηγάει τον δράστη, ενημερώνοντας παράλληλα με το κινητό του τηλέφωνο τους συναδέλφους του για το που κινείται ο καταζητούμενος, ο οποίος είχε ήδη προλάβει να μετακινηθεί απ’ το βόρειο στο νότιο Πήλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο εκτός υπηρεσίας αστυνομικός, που υπηρετεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, γνώριζε το «ποιόν» του 31χρονου, γι’ αυτό και προσπάθησε αρχικά να τον «πάρει με το καλό». Ο ίδιος είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά από συνάδελφό του ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης Κωνσταντίνας είχε προκαλέσει αιματοκύλισμα στη Μακρινίτσα.

Το τροχαίο

Ο 31χρονος από το 2009 έπαιρνε αναπηρική σύνταξη καθώς είχε παρασυρθεί και τραυματιστεί σοβαρά από φορτηγό μεγάλης βιομηχανικής μονάδας του Βόλου. Με την πρώην σύζυγό του ζούσαν στο Βόλο στη συνοικία «Χρυσοχοΐδη», όπου είχαν σημειωθεί πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, μέχρι που η κοπέλα αναγκάστηκε να «εγκαταλείψει» την συζυγική στέγη μ’ ένα μωρό στην αγκαλιά.

Βρήκε θαλπωρή στην οικογένειά της στη Μακρινίτσα, αλλά και εκεί ο 31χρονος δεν την άφηνε σε ησυχία. Πήγαινε και έκανε φασαρία μέχρι που η οικογένεια έλαβε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Ωστόσο εκείνος συνέχιζε απτόητος και τα τηλεφωνήματά του, όπως έκανε και το απόγευμα της μοιραίας Δευτέρας, μόνο που αυτή τη φορά δεν έμεινε στις απειλές, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και έτρεξε στη Μακρινίτσα αποφασισμένος να εκδικηθεί με το πρόσχημα ότι δεν του επιτρέπουν να βλέπει και να παίρνει βόλτα τον δίχρονο γιο του.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ και Ιράν απορρίπτουν την πιθανότητα εκεχειρίας, σύμφωνα με το Reuters

Χτες

ΗΠΑ και Ιράν αντιτίθενται στην πιθανότητα εκεχειρίας στη Μέση Ανατολή

Οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα, συνελήφθη 32χρονος στην Κέρκυρα

Χτες

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.500 ευρώ

Δύο νεκροί στις φυλακές Κορυδαλλού

Χτες

Πρόκειται για έναν 49χρονο Έλληνα και έναν 43χρονο από το Μπαγκλαντές

Σεισμός στα ανοιχτά των Χανίων

Χτες

Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 14,2 χιλιόμετρα

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης που πέθανε μετά από επέμβαση

Χτες

«Πήγαμε με γεμάτη αγκαλιά και φύγαμε με φέρετρο»

Κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι πρατηριούχοι καυσίμων

Χτες

Διαμαρτύρονται για το πλαφόν στο κέρδος

Τραμπ: Σύντομα θα καταλάβουμε το Στενό του Ορμούζ ‑ Πολλές χώρες θα στείλουν πλοία

Χτες

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έδωσε λεπτομέρειες για το ποιες θα είναι αυτές οι χώρες - Η ανάρτησή του

Πέθανε ο κιθαρίστας των Motοrhead Φιλ Κάμπελ

Χτες

Ήταν «αφοσιωμένος σύζυγος, υπέροχος πατέρας και περήφανος παππούς»

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Μωρό βρέθηκε νεκρό στην κούνια του

Χτες

Το αγοράκι τεσσάρων μηνών εντόπισε η μητέρα του και αμέσως σήμανε συναγερμός

Γερμανία: Πέθανε ο φιλόσοφος Γιούργκεν Χάμπερμας

Χτες

Ο Γερμανός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Γιούργκεν Χάμπερμας πέθανε στο Στάρνμπεργκ, σε ηλικία 96 ετών

Χτύπημα στην καρδιά προκάλεσε τον θάνατο του 20χρονου

Χτες

Αποκλείστηκε η εκδοχή το φονικό να συνδέεται με την υπόθεση των αυτοαποκαλούμενων «αυτόκλητων τιμωρών παιδόφιλων»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.