E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μακρινίτσα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα» τα πρώτα λόγια του δράστη

Σε κατάσταση απόλυτης σύγχυσης ο 31χρονος δράστης του διπλού φονικού

Μακρινίτσα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα» τα πρώτα λόγια του δράστη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/4/2021 | 15:09

Σε κατάσταση απόλυτης σύγχυσης ο 31χρονος δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα του Βόλου. Τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς και το δικηγόρο του.

«Δεν θυμάμαι τι έκανα. Εγώ πήγα για να δω το παιδί μου και με εμπόδισαν. Μου το απαγόρευσαν και μου είπαν ότι θα με κλείσουν σε ψυχιατρείο. Θόλωσα, έσπρωξα τη γυναίκα μου και τον αδερφό της για να ανέβω στον πάνω όροφο που ήταν το παιδί μου. Δεν κατάλαβα ότι χρησιμοποίησα μαχαίρι. Έχω ένα σκοτεινό πέπλο» είπε ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου, όπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται ότι σήμερα (06.04.2021) θα εκδικαζόταν η υπόθεση ακούσιας νοσηλείας σε ψυχιατρική δομή, μετά από αίτημα που είχε καταθέσει στις 15 Ιανουαρίου η άτυχη Κωνσταντίνα, που έπεσε νεκρή, μαζί με τον αδερφό της, από τα χτυπήματα του 31χρονου πρώην συζύγου της.

Ο 31χρονος δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα και η οικογένεια της συζύγου του είχε κάνει σε βάρος του ασφαλιστικά μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από 10 χρόνια ήταν θύμα τροχαίου ατυχήματος έξω από τις εγκαταστάσεις εργοστασίου στην Αγριά Βόλου και νοσηλεύθηκε για 40 ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Στο διάστημα αυτό και σε ηλικία 39 ετών πέθανε ο πατέρας του, ενώ η μητέρα του πάσχει από σχιζοφρένεια και είναι έγκλειστη σε ψυχιατρείο.

Εκτός υπηρεσίας ο ήρωας της Μακρινίτσας

Ο ήρωας αστυνομικός που εντόπισε πρώτος τον 31χρονο δράστη του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα, βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και προσέτρεξε σε βοήθεια με το ιδιωτικό του μηχανάκι, απ’ το οποίο μάλιστα ο δράστης τον έριξε κάτω, όταν ο αστυνομικός τον «πλάγιασε» για να τον μεταπείσει να σταματήσει. Τότε ο 31χρονος, έκανε μια απότομη μανούβρα με το αυτοκίνητό του για να τον «ξεφορτωθεί» αλλά στην προσπάθειά του, ο αστυνομικός, να τον αποφύγει, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στην άσφαλτο, χωρίς όμως να τραυματιστεί.

Δεν πτοήθηκε από την πτώση, αλλά σηκώθηκε και άρχισε να ξανακυνηγάει τον δράστη, ενημερώνοντας παράλληλα με το κινητό του τηλέφωνο τους συναδέλφους του για το που κινείται ο καταζητούμενος, ο οποίος είχε ήδη προλάβει να μετακινηθεί απ’ το βόρειο στο νότιο Πήλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο εκτός υπηρεσίας αστυνομικός, που υπηρετεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, γνώριζε το «ποιόν» του 31χρονου, γι’ αυτό και προσπάθησε αρχικά να τον «πάρει με το καλό». Ο ίδιος είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά από συνάδελφό του ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης Κωνσταντίνας είχε προκαλέσει αιματοκύλισμα στη Μακρινίτσα.

Το τροχαίο

Ο 31χρονος από το 2009 έπαιρνε αναπηρική σύνταξη καθώς είχε παρασυρθεί και τραυματιστεί σοβαρά από φορτηγό μεγάλης βιομηχανικής μονάδας του Βόλου. Με την πρώην σύζυγό του ζούσαν στο Βόλο στη συνοικία «Χρυσοχοΐδη», όπου είχαν σημειωθεί πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, μέχρι που η κοπέλα αναγκάστηκε να «εγκαταλείψει» την συζυγική στέγη μ’ ένα μωρό στην αγκαλιά.

Βρήκε θαλπωρή στην οικογένειά της στη Μακρινίτσα, αλλά και εκεί ο 31χρονος δεν την άφηνε σε ησυχία. Πήγαινε και έκανε φασαρία μέχρι που η οικογένεια έλαβε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Ωστόσο εκείνος συνέχιζε απτόητος και τα τηλεφωνήματά του, όπως έκανε και το απόγευμα της μοιραίας Δευτέρας, μόνο που αυτή τη φορά δεν έμεινε στις απειλές, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και έτρεξε στη Μακρινίτσα αποφασισμένος να εκδικηθεί με το πρόσχημα ότι δεν του επιτρέπουν να βλέπει και να παίρνει βόλτα τον δίχρονο γιο του.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ 2026: Αυτές είναι οι 34 χώρες που έχουν προκριθεί

Πριν 11 ώρες

Πόσα εισιτήρια έχουν απομείνει

Σοκαριστική καταγγελία για βiασμό 12χρονης από 16χρονο στην Πάτρα

Πριν 11 ώρες

Το κορίτσι ενημέρωσε τους γονείς του που κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία

Σουβλάκι: «Ζαλίζει» η τιμή του τυλιχτού ‑ Αγγίζει πλέον τα 5 ευρώ

Πριν 11 ώρες

To αγαπημένο fast food, αρχίζει να παίρνει την ανιούσα, με την τιμή του πλέον να φτάνει στα ύψη

Καβαλίερς – Μπακς 118‑106: Αγωνία για Αντετοκούνμπο, ήττα στο Κλίβελαντ για το Μιλγουόκι

Πριν 11 ώρες

Η ήττα στο Κλίβελαντ (118-106), ήταν το λιγότερο κακό νέο για τους Μπακς τα ξημερώματα της Τρίτης (18/11).

Γιατί καταδικάστηκε σε θάνατο η πρώην πρωθυπουργός του Μπαγκλαντές

Πριν 11 ώρες

Η Χασίνα κρίθηκε ένοχη για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Θάνατος 58χρονου οδηγού στον Νέο Κόσμο: Μαρτυρίες ότι δέχτηκε επίθεση από 2 επιβάτες μηχανής

Πριν 11 ώρες

Οι Αρχές ερευνούν κάθε λεπτομέρεια γύρω από τον θάνατο του 58χρονου οδηγού στον Νέο Κόσμο, ο οποίος βρέθηκε με χτυπήματα στο πρόσωπο

Black Friday και Cyber Monday: Πλησιάζουν οι ημέρες των προσφορών ‑ Πότε πέφτουν

Πριν 11 ώρες

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τη φετινή Black Friday και τη Cyber Monday

Κλειστοί οι σταθμοί Δάφνη και Αγιος Δημήτριος του Μετρό λόγω προβλήματος ηλεκτροδότησης

Πριν 11 ώρες

Κατά πληροφορίες το πρόβλημα παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της νύχτα

Προς τα 920 ευρώ ο κατώτατος μισθός: Πόσο θα αυξηθούν οι αποδοχές σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

Πριν 11 ώρες

Στην προτελευταία θέση στην ΕΕ το μέσο ετήσιο εισόδημα στην Ελλάδα

Μετά τη Γερμανία, συναγερμός και στην Πολωνία για ρωσική επίθεση

Πριν 11 ώρες

«Είμαστε ήδη σε προπολεμική περίοδο» λέει ο αρχηγός του Στρατού

Καιρός: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και καταιγίδες το επόμενο διήμερο

Πριν 11 ώρες

Η κακοκαιρία θα περιοριστεί σταδιακά από την Πέμπτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.