E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ανοιξη σε παύση: Χειμωνιάτικο σκηνικό αύριο με καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο

Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού αύριο Πέμπτη (08.04.2021) με καταιγίδες, χιόνια, πολλά μποφόρ και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Ανοιξη σε παύση: Χειμωνιάτικο σκηνικό αύριο με καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/4/2021 | 19:55

Τοπικές βροχές προβλέπονται στα ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας. Βαθμιαία από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα πελάγη 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση στα βόρεια το βράδυ. Στα υπόλοιπα, δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βόρειους με την ίδια ένταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στα κεντρικά και βόρεια, της τάξεως των 5 με 7 βαθμών Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο Πέμπτη (08.04.2021) για όλη την Ελλάδα από την ΕΜΥ


Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη:


ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα.
Άνεμοι: Δυτικοί 4 με 6 και από το μεσημέρι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και βελτίωση μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6, πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές, στα θαλάσσια-παραθαλάσσια το πρωί πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, και σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Θερμαϊκό πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στα νησιά του Ιονίου λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Στα ηπειρωτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από τα βόρεια μετά το μεσημέρι.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ
Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές από τα βόρεια και πιθανώς στα θαλάσσια-παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Τα φαινόμενα που από το απόγευμα θα περιοριστούν στην Πελοπόννησο, το βράδυ θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το μεσημέρι και από τα βόρεια σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 15 και στα νότια έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, που από αργά το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 και από το μεσημέρι στις Κυκλάδες βόρειοι 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και πιθανώς πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 15 βαθμούς και στα νότια έως 19 βαθμούς Κελσίου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέο Φάληρο: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων ‑ Δείτε βίντεο

Σήμερα

Ο οδηγός παραβίασε φωτεινό σηματοδότη

Φωτιά τώρα στο Μονολίθι Πρέβεζας ‑ Μήνυμα 112 για ετοιμότητα

Σήμερα

Στην περιοχή επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 16 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο - Δείτε βίντεο

Ozzy Osbourne: Χιλιάδες θαυμαστές του στο Μπέρμιγχαμ για να τον αποχαιρετήσουν ‑ Δείτε live της κηδεία

Σήμερα

Οι θαυμαστές θα μπορούν να παρακολουθήσουν την πομπή μέσω livestream

Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο Πολ Μάριο Ντέι, ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden

Σήμερα

Πότε αποχώρησε από το θρυλικό συγκρότημα

Γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε στο Ζάππειο

Σήμερα

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με εκτεταμένα εγκαύματα στο νοσοκομείο

Αιματηρή συμπλοκή νεαρών στην πλατεία Υμηττού ‑ Ο ένας έβγαλε μαχαίρι, χειρουργείται 20χρονος

Σήμερα

Έγιναν δύο συλλήψεις για συμπλοκή και βαριά σωματική βλάβη

Ρωσία: Γιατροί συνέχισαν την εγχείρηση παρά τους ισχυρούς σεισμούς ‑ Δείτε βίντεο

Σήμερα

H επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ενώ ο ασθενής βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και αναρρώνει καλά

Τα δημοφιλή νησιά αδειάζουν: Γιατί φέτος οι τουρίστες γυρίζουν την πλάτη στους πιο διάσημους προορισμούς

Σήμερα

Έλληνες και ξένοι τουρίστες αναζητούν προορισμούς, όπου τα έξοδα των διακοπών είναι πολύ προσιτά - Δεν φαίνεται να βάζουν νερό στο κρασί τους οι επιχειρηματίες του τουρισμού

Google: Προσοχή σε 2,5 δισ. χρήστες του Gmail! Γιατί πρέπει να αλλάξετε κωδικό

Σήμερα

Η Google προειδοποιεί ότι οι επιθέσεις θα συνεχιστούν και ενισχύει τις προσπάθειες προστασίας

Σεισμός στη Ρωσία: Δείτε βίντεο ‑ Συναγερμός για τσουνάμι σ’ όλο τον Ειρηνικό

Σήμερα

Mετά την ισχυρότερη δόνηση των τελευταίων 73 ετών στην περιοχή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.