E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ο πατέρας μου ήταν παντρεμένος με δυο γυναίκες

Τι είπε για την Σαλαγκούδη

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ο πατέρας μου ήταν παντρεμένος με δυο γυναίκες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/4/2021 | 11:11

H πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε πώς από τη Νιγηρία βρέθηκε στη Μύκονο

Την Ελίζαμπεθ Ελέτσι το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε για λίγο μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mykonos Live TV μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το σοκ που βίωσε με την πρόωρη αποχώρησή της από το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είπε πως θεωρεί υπεύθυνη την Ανθή Σαλαγκούδη και χαρακτήρισε καθέναν από τους πρώην συμπαίκτες της. Η νεαρή κοπέλα αναφέρθηκε εκτενώς και στα ιδιαίτερα παιδικά χρόνια που βίωσε, μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι με δύο μαμάδες και πολλά αδέλφια, εξήγησε γιατί βαπτίστηκε σε ηλικία 12 ετών αλλά και τον αγώνα που έχει δώσει μέχρι να ορθοποδήσει επαγγελματικά. Τέλος αποκάλυψε και την οικογενειακή φιλία που την δένει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αφού κατάγονται και οι δύο από τη Νιγηρία.

«Έφυγα αδίκως από το Survivor, στην αρχή έπαθα σοκ και το ήξερε και όλη η Ελλάδα. Νιώθω ότι έπεσα στους διαφορετικούς κανόνες. Θα ήθελα να ξαναπάω και να το ζήσω μέχρι τέλους.

Βαφτίστηκα 12 χρονών γιατί ήμασταν έξι παιδιά και ο πατέρας μου δεν είχε χρήματα για να μας βαφτίσει. Μεγάλωσα με δυο μαμάδες που έμεναν στο ίδιο σπίτι. Στη Νιγηρία επιτρέπεται. Ο παππούς μου είχε 9 γυναίκες. Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δυο μαμάδες μέσα στο σπίτι. Ήταν περίεργο να βλέπω το μπαμπά μου ανάμεσα στη μητριά μου και τη μαμά μου. Δεν συμπάθησα ποτέ την μητριά μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν πέθανε ο πατέρας μου, δυσκολευτήκαμε οικονομικά. Ξεκίνησα να δουλεύω από 15 χρονών. Έκανα κοτσιδάκια στα κομμωτήρια. Είχα βγάλει πολλά λεφτά από τα κοτσιδάκια. Δούλεψα σε μπαρ. Ήμουν δέκα χρόνια τη νύχτα και ήταν η καλύτερη σχολή. Μου έμαθε τη ζωή. Πως να βλέπω τους ανθρώπους το πρωί και πώς το βράδυ.


Όταν δούλευα στη Μύκονο, γνώρισα το Σταμάτη Μαλέλη. Με άκουσε να μιλάω και μου είπε να πάω από την Σχολή του. Σπούδασα στη σχολή του, μετά δούλεψα και στο Star. Μου έδωσε ο Σπύρος Σιγούρος την ιδέα να βρω τον Πέτρο Νάζο για να πάω να δουλέψω στο Mykonos Live tv και την ίδια μέρα ο Νάζος είχε γράψει ένα άρθρο για μένα λέγοντας ότι είμαι τα πιο, καυτά οπίσθια της Μυκόνου…».

Για το Survivor

Με πήραν τηλέφωνο και χάρηκα πάρα πολύ. Αγαπώ πολύ τα αθλήματα. Είμαι το μαύρο σκυλί του πολέμου. Ο Αλέξης Παππάς δεν μου αρέσει φέρεται άνανδρα στις γυναίκες. Ο Ηλίας Μπογδάνος μου θυμίζει εμένα σε αντρική έκδοση. Με τη Σοφία μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα… Τα βρήκαμε με τον Περικλή, σχεδόν… Η Ελευθερία είναι “σιγανό ποταμάκι”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«O λόγος που είμαι έξω από το παιχνίδι είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Πάρτη να μην τη βλέπω», είπε η Ελίζαμπεθ στο Γρηγόρη που της έδειχνε φωτογραφίες από τους παίκτες του Survivor για να διαλέγει… Όσο για την Ασημίνα είπε ότι ίσως πρέπει να σπάσουν την κορνίζα με τη φωτογραφία της

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

To video κόλαφος της Τούνη κατά του Αλεξάνδρου: «Ο Πάρης στην Αθήνα μεγαλώνει με μια Μπαλινέζα»

Πριν 11 ώρες

Η Ιωάννα Τούνη με ένα ακόμη βίντεο στο προφίλ της στο Tik Tok απάντησε για ακόμη μια φορά

Φωτιά στα κόκκινα η Μπιάνκα Σενσόρι στη Νότια Κορέα με ολόσωμη εφαρμοστή λάτεξ φόρμα, δείτε βίντεο

Πριν 11 ώρες

Όπως έγραψε, μάλιστα, η New York Post, η εμφάνιση της Σενσόρι θύμιζε κάτι από Barbarella ή Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το Oops!…I Did It Again του 2000

Γέννησε η Βέρα Μακρομαρίδου

Χτες

Η γέννα της ηθοποιού, Βέρας Μακρομαρίδου κρατήθηκε κρυφή - Τα πρώτα στιγμιότυπα του μωρού

Eurovision 2026: Το Nemo επιστρέφει το βραβείο στην EBU ως διαμαρτυρία για τη συμμετοχή του Ισραήλ

Χτες

Το Nemo καταγγέλλει τη διοργάνωση, τονίζοντας ότι οι αξίες της ενότητας «δεν τηρούνται εκτός σκηνής»

«Αν η Mariah Carey ήταν Αιγύπτια» – Η viral εκτέλεση του “All I Want For Christmas Is You” με… ούτι

Χτες

Πώς ένα παραδοσιακό όργανο αλλάζει τελείως μία παγκόσμια επιτυχία;

Οι «αρχιτέκτονες» του AI το «Πρόσωπο της Χρονιάς» του Time

Χτες

Μια ομάδα που περιλαμβάνει αυτούς που που διαμορφώνουν την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη -και συχνά ανεξέλεγκτη- τεχνολογική επανάσταση του 21ου αιώνα

Λίλι Κόλινς: Η αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την αποκάλυψη ότι παρακολουθεί Emily in Paris με τη σύζυγό του

Χτες

Η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris, Λίλι Κόλινς αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνέντευξή της στον Τζίμι Φάλον και στο δημοφιλές σόου, Tonight Show

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Ο Δαλιανίδης δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα τρόμου στο «Ρετιρέ» – Έκλαιγαν οι ηθοποιοί

Χτες

«Εγώ δεν ήμουν ποτέ αποδέκτης αυτής της συμπεριφοράς», ξεκαθάρισε ο ηθοποιός

Τσιμτσιλή για Τούνη – Αλεξάνδρου: «Εγώ κατάλαβα ότι έχει γίνει κάτι χοντρό»

Χτες

Στο πλατό του Happy Day σχολίασαν την δημόσια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Είναι ό,τι πιο φρικτό έχω δει»: Σάλος για τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με ΑΙ της McDonald`s Ολλανδίας

Χτες

Στη διαφήμιση παρουσιάζονταν όλα όσα μπορούν να πάνε στραβά κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων με σλόγκαν «η πιο τρομερή εποχή του χρόνου»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.