E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πέτρος Λαγούτης: Η απεξάρτηση του από το τζόγο και το spoiler για το Έτερος Εγώ

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Πέτρος Λαγούτης: Η απεξάρτηση του από το τζόγο και το spoiler για το Έτερος Εγώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/4/2021 | 08:39

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Λαγούτης. Ο ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στις σειρές «Ήλιο» και «Έτερος Εγώ», αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια και πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν του «Έτερος Εγώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφέρθηκε επίσης και στην απεξάρτησή του από τον τζόγο, στο πώς έχει καταφέρει να τιθασεύσει το παιδί που κρύβει μέσα του και φυσικά στους δύο γιους του που έχει αποκτήσει με την επίσης ηθοποιό Μυρτώ Αλικάκη.

«Ο μεγάλος μου γιος είναι 18 και ο μικρός στα 15. Φέτος στις διακοπές ένιωσα δυο άνδρες. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα. Δυο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί, που έχουν κάνει δυο παιδιά. Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική. Όταν χωρίσαμε που στην αρχή υπήρχε θυμός, μας είπε ένας ψυχολόγος ότι δεν πρέπει να λέει ποτέ ο γονιός κακό για τον άλλο στα παιδιά».

Για το Έτερος Εγώ: Από μικρός δεν ήθελα να παίζω τον ωραίο. Ο Σωτήρης Τσαφούλιος ο σκηνοθέτης του Έτερος Εγώ, έχει όραμα. Έκανα πυγμαχία για τις ανάγκες του ρόλου μου στο Έτερος Εγώ και συνεχίζω τα μαθήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς γνώρισε τον Σωτήρη Τσαφούλια: Έχω πάει να δω την πρεμιέρα της ταινίας με την Δήμητρα την Παπαδοπούλου. Με το ζόρι πήγα, ήμουν αρνητικός. Ξεκινάει η ταινία και σε 5 λεπτά παθαίνω σοκ. Μετά το τέλος της ταινίας πήγα και του είπα “δεν με ξέρεις αλλά αν ξανακάνεις κάτι εγώ έρχομαι και για ένα πέρασμα για κομπάρσος”. Και σε δυο χρόνια με πήρε τηλέφωνο.

Είναι η μοναδική δουλειά που ανυπομονώ να πάρω να διαβάσω τα σενάρια. Θα κάνω ένα μικρό σπόιλερ. Υπάρχει και κάποιος πάνω από το ερπετό. Δεν τον ξέρουμε…

Προς το παρόν, δεν σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Είμαι πάντα ένα μεγάλο παιδί. Το παιδί που έχω μέσα μου, μου έχει κάνει καλό, αλλά και κακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την απεξάρτηση του από τον τζόγο

Στις 26 Σεπτεμβρίου γιορτάζω τα δεύτερα γενέθλιά μου. Είναι η μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ για να απεξαρτηθώ από τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια. Το να σταματήσεις τον οποιοδήποτε εθισμό πρέπει να αλλάξεις και άλλα πράγματα στον εαυτό σου. Μου πήρε 26 μήνες στο ΚΕΘΕΑ, για να απεξαρτηθώ. Στην αρχή επανέρχεται η επιθυμία να παίξεις. Θα υποφέρεις που αλλάζεις πράγματα που έχεις μάθει λάθος. Αλλά μετά, έρχονται δώρα. Υπάρχει πόνος αλλά υπάρχουν και δώρα. Είναι συγκινητικό για το πόσο δουλεύουν οι άνθρωποι εκεί.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπέγραψε και αποκαλύφθηκε η νέα του τηλεοπτική στέγη μετά το MEGA

Χτες

Επιστροφή στις οθόνες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος εντάσσεται και επίσημα στην ομάδα του OPEN.

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Χτες

Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

Χτες

Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Το ρύζι των ελληνικών γάμων: Η ελληνική πρωτοβουλία που αλλάζει ένα έθιμο αιώνων

Χτες

Κάθε χρόνο 200 τόνοι βρώσιμου ρυζιού καταλήγουν στα σκουπίδια μετά τους γάμους - μια ελληνική startup βρήκε τρόπο να στηρίξει τους παραγωγούς χωρίς να θίξει την παράδοση.

Οδηγός μηχανής «σόκαρε» το κέντρο της Αθήνας με το ασυνήθιστο «αξεσουάρ» του;

Χτες

Χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το βίντεο που καταγράφει έναν μοτοσικλετιστή να κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα τεράστιο φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

Χτες

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Προχτές

Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

Προχτές

Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

Προχτές

Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

Προχτές

Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

Προχτές

Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

Προχτές

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.