E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Του έκοψαν το μισθό γιατί περνούσε πολλή ώρα στην τουαλέτα

«Ποια εταιρεία προσλαμβάνει κάποιον για να κάθεται στην τουαλέτα για 2 ώρες την ημέρα;»

Του έκοψαν το μισθό γιατί περνούσε πολλή ώρα στην τουαλέτα
Photo by Hafidz Alifuddin from Pexels
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Ένας άντρας στην Ταϊβάν προκάλεσε διαμάχη στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης αφού διαμαρτυρήθηκε μετά την περικοπή του μισθού του... εξαιτίας υπερβολικού χρόνου στην τουαλέτα κατά τις ώρες που θα έπρεπε να εργάζεται!

Ο δυσαρεστημένος υπάλληλος έγραψε τα παράπονά του στο Facebook για να εκφράσει την απογοήτευσή του επειδή το αφεντικό είχε παρακρατήσει μέρος του μηνιαίου μισθού του από την εταιρεία στην οποία εργάζεται, επειδή είχε περάσει πάρα πολύ χρόνο στην τουαλέτα τον προηγούμενο μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο άντρας παραδέχτηκε ότι ξόδευε περίπου δύο ώρες την ημέρα στην τουαλέτα, αλλά είπε ότι ο εργοδότης του δεν τον ενημέρωσε ότι οι μισθοί του θα μπορούσαν να μειωθούν αν περνούσε υπερβολικά μεγάλα διαλείμματα στην τουαλέτα.

Δημοσίευσε την ιστορία του στο Blame 2 Commune Facebook Group, ζητώντας συμβουλές από το άλλο μέλος για το πώς να προχωρήσει.

Διευκρίνισε ότι είχε εργαστεί 22 ημέρες ως ασκούμενος τον περασμένο μήνα, για συνολικά 195 ώρες και ωριαίο μισθό 160 γιουάν. Ωστόσο, την ημέρα της αμοιβής, παρατήρησε ότι είχαν αφαιρεθεί περίπου 4.400 γιουάν, οπότε αποφάσισε να ενημερώσει το ζήτημα στο HR! "Η εταιρεία δεν έχει χρήματα για να κάθεστε στην τουαλέτα. Ποια εταιρεία προσλαμβάνει κάποιον για να κάθεται στην τουαλέτα για 2 ώρες την ημέρα;" ένα άτομο σχολίασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Εργάζεστε 8 ώρες την ημέρα, 22 ημέρες το μήνα, που σημαίνει ότι περνάτε 6 ημέρες στην τουαλέτα, ποιος δεν θα αφαιρούσε το μισθό σας;" είπε ένας άλλος. 

Ο ίδιος πάντως είπε πως δεν θα αφήσει το θέμα να περάσει έτσι...

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γάμος με συγκίνηση στο Ηράκλειο – Η υποδοχή του ιερέα στη νύφη που έφτασε με αμαξίδιο

Σήμερα

Στην Αρβη, ένα χωριό του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης, τελέστηκε ένας γάμος γεμάτος συγκίνηση.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Σήμερα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Πατέρας για 2η φορά ο Ορφέας Αυγουστίδης

Σήμερα

Στο μαιευτήριο ΡΕΑ γέννησε η Γεωργία Κρασσά, με εξιτήριο τη Δευτέρα 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Σήμερα

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Σήμερα

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Θάνασης Τσαλταμπάσης: Συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

Σήμερα

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram τιμώντας τη μνήμη του, τρεις μήνες μετά την απώλεια

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Σήμερα

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Σήμερα

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ποιο «πλωτό παλάτι» επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο

Χτες

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα απόλαυσε γυναικεία παρέα και ελληνικό καλοκαίρι σε ένα από τα πιο πολυτελή σκάφη του κόσμου.

Το αιχμηρό σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου για τη Μαντόνα στην Πάτμο – Σε ποιες Ελληνίδες τα «χρέωσε»

Χτες

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και άφησε αιχμές για άλλες γυναίκες.

Κρήτη: Συγκινητικός γάμος για ζευγάρι στην Αρβη ‑ Η στιγμή που άγγιξε όλους τους καλεσμένους

Χτες

Η Χριστίνα Αγγελάκη και ο Στιβ Γιάνσεν ένωσαν τις ζωές τους στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στην Αρβη Κρήτης, σε μια τελετή γεμάτη συγκίνηση και κρητική παράδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.