E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Πώς αποκαλούσαν οι φοιτητές της δραματικής σχολής τον Δημήτρη Λιγνάδη

Δείτε το βίντεο

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Πώς αποκαλούσαν οι φοιτητές της δραματικής σχολής τον Δημήτρη Λιγνάδη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/4/2021 | 15:21

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο «Γιάννος» από τις Άγριες Μέλισσες, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη, και μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη που ήταν δάσκαλός του στη δραματική σχολή, τη συνεργασία με τον Κώστα Σπυρόπουλο και το ελληνικό #metoo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τον αποκαλούσαμε μάγο. Ήταν ένας άνθρωπος χειριστικός στον λόγο και στο πώς μπορούσε να σου μεταφέρει κάποια πράγματα. Ήμασταν στη σχολή και τον κοιτούσαμε με ανοιχτό το στόμα… Σε μάγευε με όλα αυτά που σου έλεγε. Και στην υποκριτική τέχνη. Τον είχα δάσκαλο και σε εμάς ήταν πολύ συνεπής. Ήταν μάγος στο πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει το λόγο και στο πόσο χειριστικός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo και τον Κώστα Σπυρόπουλο. «Καλώς έγινε το #metoo. Συνεργάστηκα πέρυσι με τον Κώστα Σπυρόπουλο στο θέατρο. Είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Βέβαια υπάρχει μια τρομερή ανθρωποφαγία στα σόσιαλ μίντια. Από τη μία ευχόμαστε αυτοί οι άνθρωποι να πεθάνουν και υπάρχουν κι αυτοί που κατηγορούν τα θύματα ότι το κάνουν για να γίνουν γνωστοί. Δεν μπορείς να κατηγορείς τα θύματα ότι τώρα επέλεξαν να μιλήσουν. Τώρα ήταν η στιγμή. Kι εγώ ήξερα πράγματα. Αλλά από τη στιγμή που το θύμα δεν ήθελε να μιλήσει, δεν μπορεί ο καθένας να πει κάτι. Μπορώ να συμβουλεύσω το θύμα ως φίλος να μιλήσει, αλλά δεν μπορώ να το κάνω εγώ. Ο ηθοποιός δεν είναι κοινωνικό ίδρυμα για να ξεσπά ο καθένας πάνω του. Ο καθένας στον ψυχολόγο του» πρόσθεσε.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Λονδίνο, στο πλευρό του Παναγιώτη Κουτσουμπή

Χτες

Το ταξίδι μετά την έλευση του νέου έτους και το μήνυμα για τη νέα αρχή που έρχεται

Τάσος Δούσης: «Μποϋκοτάζ σε Temu και Trendyol – Να το γιατί!»

Χτες

Γιατί λέει «όχι» στις διαφημίσεις και το μήνυμα προς τους καταναλωτές

Γάμος ‑ έκπληξη από διάσημο ζευγάρι

Χτες

Έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του ο ροκ σταρ – Οι φωτογραφίες με το μονόπετρο

Διάσημοι celebrities με αυτισμό

Χτες

Εσύ το γνώριζες;

Το «Γυάλινο Σπίτι» της Καλαμάτας και οι τρομαχτικές ιστορίες για αυτό

Χτες

Ο αστικός μύθος που κρατάει ακόμα και σήμερα!

Μοντέλο που ξόδεψε χιλιάδες λίρες για τατουάζ, δείχνει πως ήταν πριν

Χτες

Αποφάσισε να δείξει στον κόσμο πως ήταν πριν την μεγάλη μεταμόρφωση της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.