ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Με σκοπό να γιορτάσει την επέτειο του «Princess Connect: Re Drive», ενός role-playing game, η εταιρεία που το ανέπτυξε (Cygames) αποφάσισε να δημιουργήσει ένα αξιομνημόνευτο σόου με drones στον ουρανό της Σαγκάης.
Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια του event, 1.500 drones απογειώθηκαν για να σχηματίσουν διαδοχικά γραπτά μηνύματα, φιγούρες από το παιχνίδι αλλά και το λογότυπο της εταιρείας.
Μάλιστα, στο τέλος της επίδειξης, τα drones σχημάτισαν έναν μεγάλο κωδικό QR στον ουρανό, τον οποίο οι θεατές μπορούσαν να σαρώσουν με τα κινητά τους, όπως τους κανονικούς κωδικούς αυτού του είδους. Ο κωδικός αυτός οδηγούσε σε έναν σύνδεσμο με περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι, που τους επέτρεπε να το κατεβάσουν και να το εγκαταστήσουν στα κινητά τους.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
STORIESΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
CELEBS
CELEBS
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΥΓΕΙΑ