ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Δεν θα υπάρχουν όμιλοι των 4 ομάδων με 6 ματς για κάθε γκρουπ, αλλά το... ελβετικό μοντέλο

Στα αξιοσημείωτα της ψηφοφορίας το γεγονός ότι και η Παρί Σεν Ζερμέν τάχθηκε υπέρ των αλλαγών που προωθεί η UEFA δείχνοντας ξεκάθαρα τη διάσταση της από τα άλλα μεγάλα κλαμπ.
Κι είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι αν και αυτή τη στιγμή ουδείς γνωρίζει... πως θα ολοκληρωθεί το φετινό τουρνουά μετά και την ίδρυση της ESL και την αποχώρηση μεγάλων κλαμπ από την UEFA, ωστόσο, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προχωράει κανονικά το πλάνο της αναδιαμόρφωσης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ως γνωστόν δεν θα υπάρχουν όμιλοι των 4 ομάδων με 6 ματς για κάθε γκρουπ, αλλά το... ελβετικό μοντέλο. Ο αριθμός των συμμετεχουσών ομάδων θα αυξηθεί από τις 32 στις 36 και ο αριθμός των εγγυημένων παιχνιδιών (ο ελάχιστος δηλαδή αριθμός παιχνιδιών) κάθε ομάδας θα αυξηθεί από έξι που είναι τώρα σε δέκα (πέντε εντός και πέντε εκτός έδρας).
Δεν θα έχουμε ομίλους, αλλά πρωτάθλημα 36 ομάδων. Δεν θα παίζουν όλοι με όλους αφού κάθε ομάδα θα παίζει δέκα ματς. Κάθε σύλλογος α ορίζεται από αριθμό δυναμικότητας από το 1 έως και το 36 και από εκεί θα προκύπτουν οι αντίπαλοί του.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ PODCAST