ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Δυναμώνουν οι βοριάδες στο Αιγαίο

Μετά την καλοκαιρία των τελευταίων ημερών, το σκηνικό του καιρού αλλάζει καθώς το Σάββατο έρχονται βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας ενώ ταυτόχρονα θα είναι ενισχυμένοι οι άνεμοι στο Αιγαίο.
Σήμερα Σάββατο (24/4) προβλέπονται νεφώσεις με βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της Ελλάδα, ενώ τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα κεντρικά και στα νότια. Εξαίρεση θα αποτελέσουν τα Δωδεκάνησα, όπου αναμένονται λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες. Τα φαινόμενα στα κεντρικά ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα.
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, ενώ την Κυριακή των Βαΐων το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο. Την Κυριακή οι βροχές θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια και γρήγορα θα εξασθενήσουν, ενώ έως το βράδυ θα έχουν σταματήσει. Στη Βόρεια Κρήτη οι βροχές πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονες.
Παράλληλα, ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βόρειοι άνεμοι σήμερα στα νότια πελάγη, ενώ η μέγιστη έντασή τους αναμένεται την Κυριακή, όπου στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα φτάνει τα 6-7 μποφόρ.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
FOOD
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΣΙΝΕΜΑ