E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πάσχα: Νοικιάζουν ελικόπτερα για να αποφύγουν τα μπλόκα της αστυνομίας

Οι ταξιδιώτες με γεμάτο πορτοφόλι βρήκαν έναν εναλλακτικό, ακριβό και ταυτόχρονα παράνομο τρόπο

Πάσχα: Νοικιάζουν ελικόπτερα για να αποφύγουν τα μπλόκα της αστυνομίας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/4/2021 | 14:57

Διαρκής είναι η παρουσία της Τροχαίας στα διόδια προκειμένου να αποτρέψει τους εκδρομές από τη μετακίνησή τους στην περιφέρεια για να περάσουν το Πάσχα. Τα πρόστιμα πέφτουν βροχή, οι αναστροφές είναι καθημερινές, όπως και οι ευφάνταστες δικαιολογίες των οδηγών.

Τι να κάνουν οι Αθηναίοι; Ψάχνουν εναλλακτικές και αν το εισόδημά τους είναι μεγάλο τις βρίσκουν! Οι ταξιδιώτες με γεμάτο πορτοφόλι βρήκαν έναν εναλλακτικό, ακριβό και ταυτόχρονα παράνομο τρόπο για να μπορέσουν να αποφύγουν τα μπλόκα σε λιμάνια και εθνικές οδούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αποκαλύπτει το MEGA τα πειρατικά ελικόπτερα προσγειώνονται σε οικόπεδα σε απομακρυσμένες περιοχές και από εκεί παραλαμβάνουν τους επιβάτες για την χλιδάτη πτήση τους. Ούτε δικαιολογητικά για τις μετακινήσεις, αλλά ούτε και covid test. Το αργότερο σε 2 ώρες βρίσκονται σε αγαπημένους προορισμούς απολαμβάνοντας τις διακοπές τους.

«Κάνουν πτήσεις επ’ αμοιβή οι οποίες δεν είναι νόμιμες. Διότι αυτοί δεν έχουν άδεια αερομεταφοράς, δεν έχουν όλα τα εχέγγυα και τις προϋποθέσεις. Απευθύνεται σε ένα κοινό μιας κάποιας καλύτερης οικονομικής κατάστασης. Πού πηγαίνουν; Παντού» λέει ο πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας Μανώλης Μακρινός.

Αγαπημένοι προορισμοί η Σαντορίνη, η Μύκονος και η Πάρος, που βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην κορυφή των προτιμήσεων, με τις τιμές λόγω της αυξημένης ζήτησης να έχουν σκαρφαλώσει στα ύψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για μία πτήση στη Μύκονο με ιδιωτικό ελικόπτερο η τιμή τις ημέρες του Πάσχα κυμαίνεται στις 5.000 ευρώ, την ώρα που πριν από έναν μήνα η τιμή έφτανε τις 3.000 ευρώ. Μέσα στο ελικόπτερο μπορούν να επιβιβαστούν, ανάλογα με τη χωρητικότητα, από 4 έως και 6 άτομα, μαζί με τις αποσκευές τους.

Δείτε το βίντεο:

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Σήμερα

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.