E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πάτρα: 16χρονη πολίστρια έσωσε τρεις ανθρώπους από πνιγμό

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί το περασμένο καλοκαίρι, με τις αδελφές πολίστριες Μαρία και Ναυσικά Μπαλάτσα

Πάτρα: 16χρονη πολίστρια έσωσε τρεις ανθρώπους από πνιγμό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 7/5/2021 | 20:36

Μια 16χρονη πολίστρια της Ν.Ε. Πατρών, η Ντένια Κουρέτα, βοήθησε σήμερα να σωθεί η ζωή δύο ανδρών και μίας γυναίκας, στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου.

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου, που μία πολίστρια της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών βοηθά στη διάσωση ανθρώπων που κινδύνευαν στη θάλασσα. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί το περασμένο καλοκαίρι, με τις αδελφές Μαρία και Ναυσικά Μπαλάτσα, που επίσης αγωνίζονται στη Ν.Ε. Πατρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σημερινό συμβάν δημοσιοποίησε με ανάρτησή της στο Facebook η Ν.Ε. Πατρών, που αναφέρει:

«Πόσο υπερήφανοι είμαστε όλοι στη ΝΕΠ, με το ήθος και την αλληλεγγύη που δείχνουν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας! Τελευταίο παράδειγμα αυτό της πολίστριας του συλλόγου, Ντένιας Κουρέτα, η οποία επανέλαβε αυτό που είχαν κάνει πέρσι οι συμπαίκτριές της, Μαρία και Ναυσικά Μπαλάτσα. Τότε τα δυο κορίτσια μας, είχαν σώσει δυο ανθρώπους από βέβαιο πνιγμό στην Πλαζ και σήμερα η Ντένια Κουρέτα έκανε το ίδιο, σώζοντας δυο άνδρες και μια γυναίκα στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου.

Επειδή κάποια πράγματα είναι πάνω από το πόλο, από τα αποτελέσματα στις πισίνες και από το πόσα γκολ βάζει ο κάθε αθλητής, οφείλουμε να συγχαρούμε δημόσια τη Ντένια Κουρέτα και να της δώσουμε ένα μεγάλο «μπράβο» γιατί από όλα τα τέρματα που έχει σκοράρει φέτος, αυτό είναι και το πιο σημαντικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές-τριες και σύσσωμη η μεγάλη «οικογένεια» της ΝΕΠ υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να είναι στην πρώτη γραμμή για την Πάτρα και για όλη την κοινωνία.
Και πάλι μπράβο Ντένια!».

Με τη νεαρή αθλήτρια επικοινώνησε και ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος τη συνεχάρη για το θάρρος και το σθένος της και τόνισε ότι, τόσο η ίδια όσο και οι συμπαίκτριές της στο περιστατικό του περασμένου καλοκαιριού, αποτελούν λαμπρό παράδειγμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Σήμερα

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.