E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γλυκά Νερά: Μαρτυρία σοκ του συζύγου ‑ Νέα στοιχεία για το έγκλημα

Πυρετώδεις οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δολοφόνων στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Μαρτυρία σοκ του συζύγου ‑ Νέα στοιχεία για το έγκλημα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 11/5/2021 | 20:38

Περίπου δώδεκα ώρες μετά τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στα Γλυκά Νερά, από τρεις αδίστακτους ληστές, οι οποίοι δολοφόνησαν την 20χρονη γυναίκα του, ενώ εκείνος και το παιδί του βρίσκονταν στο ίδιο δωμάτιο, ο 32χρονος πιλότος επέστρεψε νωρίς το βράδυ της Τρίτης, 11.05.2021, στο σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνοδευόμενος από τρεις αστυνομικούς, ο άτυχος άνδρας έφτασε γύρω στις 19.30 στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου διέμενε με την Κάρολαϊν, προκειμένου να πάρει κάποια προσωπικά του αντικείμενα.

Παρέμεινε σε αυτό περίπου μία ώρα και στη συνέχεια αποχώρησε συνοδευόμενος από τους αστυνομικούς. Ο πιλότος ελικοπτέρων εμφανίστηκε συντετριμμένος, κάνοντας κάποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς», είπε συγκεκριμένα πριν αποχωρήσει από το σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μαρτυρία σοκ του πιλότου

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για την εύρεση των αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι τα ξημερώματα της Τρίτης διέρρηξαν το σπίτι στα Γλυκά Νερά και στη συνέχεια δολοφόνησαν την 20χρονη μητέρα μπροστά στο 11 μηνών παιδί της.

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος σύζυγος της νεαρής μητέρας στους αστυνομικούς σχετικά με το έγκλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, από το πρωί της Τρίτης ο 32χρονος πατέρας βρίσκεται στο Tμήμα Aνθρωποκτονιών της Ασφάλειας και οι Αστυνομικοί του δείχνουν ολόσωμες φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών σκληρών εγκληματικών οργανώσεων, οι οποίοι έχουν πρόσφατα αποφυλακιστεί. Οι Αρχές πιστεύουν πως μπορεί κάποιος από αυτούς να ήταν ένας από τους δράστες του εγκλήματος. Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν πειστεί πως ο «εγκέφαλος» που οργάνωσε την εισβολή στο σπίτι της οικογένειας γνώριζε πράγματα για την οικογένεια. Για το λόγο αυτόν, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει όλοι, όσοι είχαν μπει στο σπίτι για εργασία.

Νωρίτερα την Τετάρτη οι δράστες του εγκλήματος επικηρύχτηκαν με 300.000 ευρώ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Προστασίας του πολίτη. Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό θα δοθεί σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες στην Αστυνομία, οι οποίες θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών. 

Σοκάρει η κατάθεση του συζύγου της 20χρονης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σοκαριστικές είναι οι περιγραφές του συζύγου της 20χρονης, ο οποίος στην κατάθεσή του σημειώνει πως αποκάλυψε αμέσως στους δράστες το σημείο πού βρίσκονταν τα χρήματα που έψαχναν, αλλά οι αδίστακτοι εγκληματίες συνέχισαν να ψάχνουν το σπίτι ενώ η γυναίκα φώναζε και το 11 μηνών μωρό έκλαιγε: «Τους είπα αμέσως πού είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχα κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μη μας κάνει κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια περιέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή που σταμάτησε να ακούει τα ουρλιαχτά της συζύγου του. «Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου», κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Δεν άκουσαν το παραμικρό οι γείτονες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι κακοποιοί προέβησαν στο έγκλημα, εκμεταλλευόμενοι αφενός το αραιοκατοικημένο της περιοχής γύρω από το σπίτι της οικογένειας και εισέβαλαν στο σπίτι από το πίσω μέρος της κατοικίας και πιθανότατα από ένα χαμηλό παράθυρο, που ήταν και προβληματικό. Όπως όλα δείχνουν, οι εγκληματίες γνώριζαν πολύ καλά τον χώρο αλλά και τον τρόπο για να μπουν στην οικία.

Καθ όλη τη διάρκεια του εγκλήματος οι γείτονες του ζευγαριού - το σπίτι είναι μεσοτοιχία με μία άλλη μεζονέτα στην οποία κατοικεί άλλη οικογένεια δεν άκουσαν τίποτα. Κανέναν ύποπτο ήχο δεν άκουσαν ούτε οι γείτονες που κατοικούν ακριβώς απέναντι από το σπίτι.

Τελικά, αυτός που κάλεσε τις Αρχές ήταν ο ίδιος ο 32χρονος πατέρας του 11μηνου παιδιού και σύζυγος της 20χρονης Καρολίνας, ο οποίος - παρά το γεγονός ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί τον είχαν δέσει - έφτασε στο τηλέφωνο από το σημείο που ήταν δεμένος και είπε στους αστυνομικούς για τους κακοποιούς που μπήκαν στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να συλλέξουν με όλους τους πιθανούς τρόπους να συλλέξουν γενετικό υλικό των δραστών και έστειλαν ότι βρήκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Τι γνωρίζουμε για το έγκλημα

Οι δράστες ήταν τουλάχιστον τρεις και είχαν κρυμμένα τα χαρακτηριστικά τους όταν μπήκαν στο σπίτι λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα. Οι εγκληματίες, μάλιστα, που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, έφτασαν στο σημείο να κρεμάσουν το μεγαλόσωμο σκυλί της οικογένειας για να μην κάνει θόρυβο.

Αποφασισμένοι για όλα και πεπεισμένοι για την οικονομική επιφάνεια του πιλότου οι δράστες πέρασαν στους εσωτερικούς χώρους από ανασφάλιστο παράθυρο αιφνιδιάζοντας το νεαρό ζευγάρι που δεν πρόλαβε να αντιδράσει…Φίμωσαν με ταινία και έδεσαν χειροπόδαρα τον 32χρονο ενώ με μια μπλούζα έδεσαν πισθάγκωνα και την άτυχη 20χρονη μητέρα.

Επίμονα ζητούσαν χρήματα με μοχλό πίεσης την ζωή του παιδιού της οικογένειας που έκλαιγε φοβισμένο. Ο 32χρονος υπέδειξε το κουτί από παιδικό παιχνίδι στο ημιυπόγειο του σπιτιού όπου βρίσκονταν οι οικονομίες της οικογένειας.

Η νεαρή σύζυγός του ωστόσο για χρόνια αθλήτρια πολεμικών τεχνών αντέδρασε. Άρχισε να καλεί σε βοήθεια για να προστατέψει το κοριτσάκι της. Οι αδίστακτοι ληστές έπρεπε να την κάνουν να σωπάσει. Με ένα μαξιλάρι την έπνιξαν και την άφησαν νεκρή δίπλα στο παιδί της για 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα που τελικά απέσπασαν.

Ο 32χρονος αν και δεμένος κατάφερε να συρθεί μέχρι το κινητό του τηλέφωνο. Με την μύτη του να πατήσει τον αριθμό 100 και να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Φτάνοντας οι αστυνομικοί βρήκαν κατεστραμμένη την εξωτερική κάμερα ασφαλείας λίγο πριν αντικρίσουν το εφιαλτικό σκηνικό.

Χρυσοχοΐδης: 2 ομάδες της Αστυνομίας ερευνούν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Δύο ομάδες της Αστυνομίας ερευνούν το ειδεχθές έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά, σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την παρουσία του στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών. Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε συγκλονισμένος από τη βιαιότητα των εγκληματιών και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια.

Παράλληλα σημείωσε πως τέτοια βιαιότητα σπάνια συναντάται στην Ελλάδα και διαμήνυσε πως οι ομάδες της Αστυνομίας που διερευνούν την υπόθεση θα τη φτάσουν μέχρι το τέλος.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με ήρωα τον Μοναστηρλή στα πέναλτι, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους 8 του Κυπέλλου, 5‑4 τον Ατρόμητο

Χτες

Ο 21χρονος Δημήτρης Μοναστηρλής απέκρουσε στην τελευταία εκτέλεση του Καραμάνη

Συμφωνία για εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία: Γαλλία και Βρετανία θα αναπτύξουν δικά τους στρατεύματα σε περίπτωση συμφωνίας ειρήνης

Χτες

Ο Μακρόν ανακοίνωσε συμφωνία Ουκρανίας και συμμάχων για ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας, στο πλαίσιο της Διακήρυξης του Παρισιού, μετά τη συνεδρίαση της Συμμαχίας των Προθύμων

Πέθανε η Τόνια Καζιάνη – Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν 80 ετών

Χτες

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Μαθητής Γυμνασίου έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την Υψηλή Γέφυρα

Χτες

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το νεαρό στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Φρένο στα ενοίκια από το 2026: Πάγωμα μισθωμάτων, επιδότηση ανακαινίσεων και νέοι κανόνες στην αγορά κατοικίας

Χτες

Δέσμη παρεμβάσεων με «κλειδωμένα» ενοίκια έως 5 χρόνια, επιδότηση έως 300 €/τ.μ. για κλειστά ακίνητα και διοικητικό καθορισμό τιμών στις νέες οικοδομές

Ο Αρης 2‑0 τον Παναιτωλικό και παίζει με Παναθηναϊκό στους 8 του Κυπέλλου

Χτες

Με δύο γκολ των Μορόν, Ράσιτς από το πρώτο ημίχρονο ο Αρης κέρδισε εύκολα τον Παναιτωλικό στη Θεσσαλονίκη και προκρίθηκε στο μονό προημιτελικό Κυπέλλου

Νεκρός 17χρονος στις Σέρρες μετά από καβγά για μια κοπέλα, συνελήφθη 16χρονος

Χτες

Ένα χτύπημα με αγκώνα στο κεφάλι του 17χρονου φέρεται να ήταν το μοιραίο

«Τίμιο ξύλο» στη Φλώρινα: Βούτηξαν να πιάσουν τον Σταυρό και πλακώθηκαν

Χτες

Τις σκηνές ντροπής παρακολούθησαν και αρκετά παιδιά που παρεβρίσκονταν στην τελετή

Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και άνεμοι έως 9 μποφόρ – Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Χτες

Τα ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές θα συνοδεύονται πιθανώς από τοπικές χαλαζοπτώσεις

Πώς το ταξίδι στον Παναμά κατέληξε σε τραγωδία για ζευγάρι Ελλήνων

Χτες

Μια Ελληνίδα συμβολαιογράφος πέθανε κατά τη διάρκεια διακοπών στον Παναμά, ενώ ο δικηγόρος σύζυγός της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

«Αιχμάλωτος πολέμου», «ηγέτης της Βενεζουέλας» και «αθώος» δήλωσε στο δικαστήριο ο Μαδούρο – Όσα έγιναν στα 40 λεπτά της ακρόασης

Χτες

Ο Τραμπ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να διεξαχθούν εκλογές στη Βενεζουέλα μέσα τις επόμενες τριάντα ημέρες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 26
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.