E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δείτε τη νέα καμπάνια του ΕΟΤ με σλόγκαν «All You Want Is Greece» ‑Τα εντυπωσιακά βίντεο

Παρουσιάστηκε η καμπάνια του ΕΟΤ για την τουριστική σεζόν του 2021

Δείτε τη νέα καμπάνια του ΕΟΤ με σλόγκαν «All You Want Is Greece» ‑Τα εντυπωσιακά βίντεο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/5/2021 | 19:39

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση για το άνοιγμα του τουρισμό εν καιρώ πανδημίας από το Σούνιο.

Αυτή την ώρα ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης δίνει τη συνέντευξη Τύπου, με θέμα: «Το ασφαλές άνοιγμα του Τουρισμού» και παρουσιάζει της φετινής καμπάνιας του ΕΟΤ από τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη, από το Σούνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα βίντεο που δημιούργησε ο ΕΟΤ με σλόγκαν «All you want is Greece» υπάρχουν διαφορετικά σκετσάκια. Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται διάφορα ζευγάρια που αναρωτιούνται «πού θα βρω ηρεμία» και η απάντηση είναι φυσικά η Ελλάδα. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι όλα τα βίντεο, με στόχο να δείξουν τον πλούτο που διαθέτει η χώρα μας, ό,τι και αν ζητάει κάποιος τουρίστας.

Οι παραλίες, η ηρεμία, το φαγητό, οι αρχαιολογικοί χώροι, τα αξιοθέατα, ακόμα και ένα... φυσικό μαύρισμα είναι ανάμεσα σε αυτά που ζητούν οι «πρωταγωνιστές» των βίντεο του ΕΟΤ για τον ελληνικό τουρισμό.

Με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα οι ανακοινώσεις Θεοχάρη

«Ανοίγουμε την ελληνική τουριστική βιομηχανία, επαναφέρουμε την Ελλάδα ως έναν τόπο ταυτόσημο με τη φιλοξενία και την ασφάλεια», είπε ο υπουργός Τουρισμού με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τιμάμε τη διαχρονικότητα της Ελλάδας και ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες όλων. Ανοίξαμε με αυστηρές διαδικασίες και υποδεχτήκαμε τους επισκέπτες με ασφάλεια. Γι’ αυτό η χώρα μας βραβεύτηκε ως πρωτοπόρος στο άνοιγμα του τουρισμού για το 2020», είπε.

«Ο στόχος και το υπέρτατο καθήκον που είχαμε μπροστά μας πέρυσι ήταν να κρατήσουμε ζωντανό τον ελληνικό τουρισμό μέσα στη χειρότερη κρίση που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί» είπε ο κ. Θεοχάρης, τονίζοντας πως η Ελλάδα προβάλλεται σαν υπόδειγμα διαχείρισης της πανδημίας, σε σχέση και με τον τουρισμό.

Στοίχημα για τον τουρισμό η ασφάλεια

«Στην Ελλάδα έχουμε σχέδιο και ξέρουμε να το υλοποιούμε. Μεγάλο μας στοίχημα δεν είναι να αναδεικνύουμε μόνο τη φυσική ομορφιά της χώρας, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και όλα αυτά που μας κάνουν ξεχωριστούς» είπε, και τόνισε πως η ασφάλεια είναι κεντρικός πυλώνας του τουρισμού για το 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι προτεραιότητες έχουν ανατραπεί στη ζωή όλων μας και αυτό επηρεάζει και τον τουρισμό. Ανοίγουμε πανιά με ασφάλεια. Οφείλουμε αυτή την προσπάθεια και την επιτυχία στους ανθρώπους του ελληνικού τουρισμού, σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα» είπε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Βασικό εργαλείο του τουρισμού είναι το Plf

Στη συνέχεια, ο Χάρης Θεοχάρης αναφέρθηκε στο πρωτόκολλο εισόδου στη χώρα, την συμπλήρωση δηλαδή του plf (όπως αποκαλύτεται το πρωτόκολλο εισόδου) μια ημέρα πριν την είσοδο είναι το βασικό εργαλείο για να ελέγξουμε τις εισροές. Αυτό αφορά σε εμβολιασμένους, άτομα με αρνητικό τεστ κορωνοϊού και ανθρώπους που έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό.

Ωστόσο, ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε στη συνεχή παρακολούθηση αφού εισέλθουν οι επισκέπτες στη χώρα με βάση και την εμπειρία του περασμένου καλοκαιριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, συστήθηκε ένα πλέγμα ξενοδοχείων απομόνωσης, σε 35 σημεία, χάρτης που χτίστηκε με τη βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας. Ο κ. Θεοχάτης τόνισε πως στην ιχνηλάτηση των κρουσμάτων τα rapid test βοηθούν πολύ, καθώς το αποτέλεσμα βγαίνει πολύ πιο γρήγορα, κάτι που δεν το είχαμε πέρσι.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/enimerosi-anoigma-toyrismoy-theohari-13-05

Live οι ανακοινώσεις Θεοχάρη για τον τουρισμό

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«3 ευρώ εισιτήριο για βρέφος 17 μηνών»: Το απίστευτο beach bar στην Ιταλία που χρέωσε παιδί

Σήμερα

Ένας πατέρας αναγκάστηκε να καταβάλει 3 ευρώ για την είσοδο της 17μηνης κόρης του σε γνωστή παραλία της Ιταλίας

Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη – Αρνείται κάθε εμπλοκή και θέλει να καταθέσει

Σήμερα

Η επιστροφή της από τη Μεγάλη Βρετανία ενδέχεται να γίνει ως τη Δευτέρα, ώστε την Τρίτη να εμφανιστεί μπροστά στην ανακρίτρια

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ποιες χώρες θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς και τι περιμένει την Ελλάδα

Σήμερα

Ο ισχυρός υποτροπικός αντικυκλώνας και οι επιπτώσεις του στη Μεσόγειο

Κοριτσάκι δύο ετών στη Φλόριντα πέθανε αφού η μπέιμπι σίτερ το άφησε για τρεις ώρες μέσα σε αυτοκίνητο κάτω από ακραία ζέστη

Σήμερα

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν υπό διερεύνηση

Ποιος ισχυρίζεται ότι ο Νετανιάχου και η Μοσάντ έσωσαν τον Ερντογάν από καρκίνο;

Σήμερα

Πρώην εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ichilov του Τελ Αβίβ κάνει εκρηκτικό ισχυρισμό για μυστική ιατρική αποστολή στην Τουρκία με εμπλοκή της Μοσάντ.

Marfin: Οι φωτογραφίες από διακοπές που άνοιξαν τον δρόμο για συλλήψεις – Το προφίλ των κατηγορουμένων και ο φερόμενος ρόλος τους

Σήμερα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη από το 2019 οι αστυνομικές αρχές είχαν στη διάθεσή τους φωτογραφικό υλικό

Η Apple μηνύει γνωστή εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης ‑ τι κατηγορεί τους πρώην υπαλλήλους της

Σήμερα

Η Apple κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά της OpenAI και δύο πρώην στελεχών της για κλοπή εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικά με την ανάπτυξη προϊόντων.

Αγωγή κατά της Πλεύσης Ελευθερίας από την Όλγα Δάλλα – Υποστηρίζει ότι στερήθηκε τη βουλευτική έδρα λόγω… λίστας

Σήμερα

Δικαστικά κινείται η Όλγα Δάλλα για την απώλεια της έδρας της μετά τις επαναληπτικές εκλογές του 2023 - Ζητά τη βασική βουλευτική αποζημίωση 4 ετών

Βίντεο‑σοκ από την Ινδία: Τι συνέβη μετά τον βιασμό και τη δολοφονία 11χρονης ‑ δεκάδες συλλήψεις

Σήμερα

Εξαγριωμένο πλήθος λιντσάρισε άνδρα κατά τις διαδηλώσεις που ξέσπασαν στη Δυτική Βεγγάλη μετά την ανακάλυψη του πτώματος ενός 11χρονου κοριτσιού σε λίμνη.

Χάρι και Μέγκαν συναντούν τον βασιλιά Κάρολο σε «ιστορική» επανένωση ‑ τα παιδιά είδαν τον παππού τους για πρώτη φορά σε 4 χρόνια

Σήμερα

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα υποδέχτηκαν τον Χάρι με την οικογένειά του στο Χάιγκροουβ, σε αυστηρά ιδιωτική συνάντηση χωρίς φωτογραφίες

Ο Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.61μ. με την κορυφαία επίδοση παγκοσμίως φέτος ‑ και απογοητεύτηκε που δεν έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ των 8.66μ.

Σήμερα

Στη 2η προσπάθειά του ο Έλληνας πρωταθλητής είχε ήδη κάνει 8.52μ., ενώ το προσωπικό του ρεκόρ αγγίζει τα 8.65μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.