E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γλυκά Νερά: Νέες εικόνες ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας

Ενοχλημένος από τις φήμες ο 32χρονος πιλότος

Γλυκά Νερά: Νέες εικόνες ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 22/5/2021 | 12:43

Ένα video ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας που αφορά τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν από αδίστακτους ληστές στα Γλυκά Νερά παρουσίαζε η εκπομπή «Τούνελ». Η εκπομπή με την Αγγελική Νικολούλη έκανε και πάλι επιτόπια έρευνα στην περιοχή στα Γλυκά Νερά και ακολούθησε τη διαδρομή που πιθανόν να πήραν οι δράστες σε έναν ερημικό, κοντινό δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο να στρίβει σ’ αυτό το δρόμο και μετά από δύο περίπου ώρες να επιστρέφει και να χάνεται με ταχύτητα.

Ενοχλημένος από τις φήμες ο 32χρονος πιλότος

Ο σύζυγος της 20χρονης Κάρολαϊν θέλησε να βάλει τέλος σε φήμες και σενάρια που οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες για το τι συνέβη στο σπίτι τους στην οδό Παναγούλη στα Γλυκά Νερά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος για την αναφορά στην ψυχολόγο που επισκεπτόταν η σύζυγός του. Σε επικοινωνία που είχε με την Αγγελική Νικολούλη, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ύποπτο αυτοκίνητο που κατέγραψε η κάμερα

Το κλειδί της υπόθεσης πιθανότατα να κρύβεται στην οδό Διαδόχου Παύλου, κοντά στο σημείο της μεζονέτας όπου οι ληστές σκόρπισαν το θάνατο. Όπως αποκαλύπτει το ντοκουμέντο κάμερας ασφαλείας που εξασφάλισε το «Τούνελ», ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα στις 3.36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.

Δύο ώρες περίπου μετά, στις 5.30 το πρωί, που φέρεται να απομακρύνονται οι δράστες από το σημείο, φαίνεται το ίδιο αυτοκίνητο να βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, να τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ περίμεναν αθέατοι οι δράστες;

Παράλληλα η εκπομπή ακολούθησε την πορεία του αυτοκινήτου στην οδό Διαδόχου Παύλου και εντόπισε σημεία ερημικά, που πιθανότατα να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες για κάλυψη και παρακολούθηση.

Στην περιοχή υπάρχουν λιγοστά σπίτια και οι δράστες θα μπορούσαν να φτάσουν στη μεζονέτα πεζοί μέσα από ένα χωράφι χωρίς να τους αντιληφθεί κανένας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι κάμερες μιας κοντινής επιχείρησης δε λειτουργούσαν, ενώ από μία άλλη μονοκατοικία οι ένοικοι που είχαν φύγει, είχαν ξηλώσει τις κάμερες που είχαν.

«Βλέπαμε ύποπτες κινήσεις μέρες πριν…»

Κάτοικοι της περιοχής μιλούν στο «Τούνελ» για περίεργες κινήσεις λίγες ημέρες πριν έγκλημα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

«Άκουγα μία μηχανή τις προηγούμενες ημέρες, η οποία κοντοστεκόταν για λίγα δευτερόλεπτα στη γωνία της Παρόδου με την Παναγούλη. Έκανε το τετράγωνο, επέστρεφε και έφευγε. Μου έδινε την εντύπωση πως ήταν μεγάλου κυβισμού. Δεν είδα κάτι, μόνο άκουγα, γιατί ήταν προχωρημένη η ώρα, περίπου στις δύο το βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά γειτόνισσα του θύματος.

«Αυτά είναι ανθρωπόμορφα τέρατα. Ήθελα να ‘ξερα δεν γεννήθηκαν από μητέρα, πως δολοφονούν έτσι μία μητέρα;»

Ένας ακόμη μάρτυρας, που μένει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του τραγικού ζευγαριού, μίλησε στην εκπομπή για το τι είχε προηγηθεί λίγες ημέρες νωρίτερα.

«Ήμασταν κι εμείς στο στόχαστρο. Δυο φορές χτύπησαν το κουδούνι στις τέσσερις η ώρα τα ξημερώματα. Αυτοί οργώνανε την περιοχή δεκαπέντε με είκοσι μέρες νωρίτερα. Ερχόταν κάποιος και κοίταζε με ποδήλατο, πήγαινε αργά και φορούσε κουκούλα από τζάκετ για να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του.»

«Μας έδεσαν και απειλούσαν το παιδί μου για τα χρήματα…»

Θύμα άγριας ληστείας στο Λουτράκι κάλεσε στην εκπομπή για να καταθέσει τη μαρτυρία της, βρίσκοντας κοινά στοιχεία με την επίθεση στα Γλυκά Νερά,.

«Έχουμε ενημερώσει τη ΓΑΔΑ και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής γιατί η δική μας υπόθεση έχει πάρα πολλές ομοιότητες με αυτή στα Γλυκά Νερά και είπαμε μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο.»

«Μένουμε στο Λουτράκι και η οικογένειά μου είναι γνωστή στο νομό. Είχαμε πουλήσει ένα μεγάλο ακίνητο και οι δράστες πίστευαν ότι είχαμε 1.5 εκατ. ευρώ στο σπίτι. Μπήκαν έξι άτομα μέσα, απλά εμείς παραμείναμε ψύχραιμοι. Πήγαν να σκοτώσουν το σκυλί. Οι δύο, ενώ μας είχαν δεμένους και κρατούσαν καραμπίνα και μαχαίρια, απείλησαν να πάρουν το παιδί για να τους πούμε που έχουμε τα χρήματα.»

«Δεν ασχολήθηκε ποτέ το Τμήμα του Λουτρακίου με την υπόθεσή μας. Τώρα μας είπαν από τη ΓΑΔΑ ότι θα την ανασύρουν», κατέληξε.

Το χρονικό του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 32χρονο πιλότου, τρεις ληστές μπήκαν από το παράθυρο του υπογείου της μεζονέτας τους, κρέμασαν το σκύλο της οικογένειας από το λουρί στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας και έφτασαν στη σοφίτα όπου κοιμόταν το ζευγάρι μαζί με το έντεκα μηνών κοριτσάκι τους.

Φαίνεται πως η 20χρονη Κάρολαϊν, που ήταν αθλήτρια πολεμικών τεχνών, αντέδρασε και την ακινητοποίησαν με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Ο σύζυγος αν και δεμένος και φιμωμένος, κατάφερε να επικοινωνήσει στις 06.30 το πρωί πρώτα με το 100 και στη συνέχεια με μία γειτόνισσα και φίλη τους. Οι ληστές είχαν ήδη απομακρυνθεί με λεία 10.000 ευρώ και κοσμήματα που βρήκαν στο σπίτι.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τραμπ δίνει εγγυήσεις ασφαλείας και παίρνει δέσμευση για αγορά όπλων 100 δισ. δολαρίων από την Ουκρανία

Πριν 3 ώρες

Σταματούν και ξαναξεκινούν οι συζητήσεις Τραμπ και Ευρωπαίων στον Λευκό Οίκο

Ο Τραμπ διέκοψε τη διάσκεψη με Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες για να τηλεφωνήσει στον Πούτιν

Πριν 3 ώρες

Ο Τραμπ διέκοψε τη συνάντηση στον Λευκό Οίκο προκειμένου να συνομιλήσει με τον Πούτιν

Βίντεο μυστήριο από άρμα με την αμερικανική και τη ρωσική σημαία

Χτες

Ο Αντρέι Γερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, αναδημοσίευσε το βίντεο στο Telegram

Συναγερμός στο Μανχάταν: Αποκλεισμένη η Times Square λόγω ύποπτου δέματος

Χτες

Στο κλείσιμο τμήματος της πλατείας Times Square στο κεντρικό Μανχάταν προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά σε βίντεο την εμφύτευση ανθρώπινου εμβρύου στη μήτρα

Χτες

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής της Καταλονίας (IBEC), σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus της Βαρκελώνης, που παρείχε τα έμβρυα

Πιστόλι, σπαθί «κατάνα» και ξιφίδια βρέθηκαν στο σπίτι 25χρονης που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο

Χτες

Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Φλόριντα: Η σοκαριστική στιγμή που οδηγός νταλίκας και προκαλεί τροχαίο με τρεις νεκρούς

Χτες

Ο Σινγκ βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ από το 2018 - Κατηγορείται για τριπλή ανθρωποκτονία

Τροχαίο στην Ξάνθη: Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Χτες

Τροχαίο δυστύχημα έξω από την Ξάνθη στην Εγνατία Οδό - Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ξέσπασε φωτιά

Ανετράπη ιδιωτικό ασθενοφόρο στου Γουδή ‑ Nεκρός ο ασθενής που μετέφερε

Χτες

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο

Αγρια δολοφονία 47χρονης στο Χαλάνδρι ‑ Την σκότωσε στην είσοδο πολυκατοικίας

Χτες

Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τον 28χρονο δράστη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 34
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.