E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πάνος Φαλάρας: Το ξέσπασμα του στιχουργού κατά του Γιώργου Μαζωνάκη

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο Πάνος Φαλάρας από τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Μαζωνάκη

Πάνος Φαλάρας: Το ξέσπασμα του στιχουργού κατά του Γιώργου Μαζωνάκη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το χρονικό
Ο στιχουργός συνεργάστηκε με τον Γιώργο Μαζωνάκη σε αρκετές δουλειές, από την αρχή της καριέρας του, χαρίζοντας του επιτυχίες όπως "Ανήκω Σε Μένα", " Φεύγω Για Μένα", "Ένα Κενό", "Ζηλεύω", "Παλιόπαιδο", '"Εδώ", "Το Λάθος Μου Το Τελευταίο" και πολλές άλλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2001 ο Γιώργος Μαζωνάκης άλλαξε δισκογραφική εταιρεία και από τη Universal Music πήρε μεταγραφή στη νεοσύστατη Heaven του ομίλου ΑΝΤ1.

Λίγο καιρό μετά κυκλοφορεί το single "2Χ2" και στη συνέχεια την ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο "Κοίτα Με", όπου συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Φοίβο.

Σε δηλώσεις του ο τραγουδιστής, μετά τη συναυλία που έδωσε στο Κατράκειο, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια παρουσίας του στη δισκογραφία, ανέφερε, μεταξύ των άλλων, πως η συνεργασία του με τον Φοίβο ήταν ο δεύτερος σταθμός της καριέρας του και της ζωής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αντίδραση του στιχουργού
Η μη αναφορά του όμως στον Πάνο Φαλάρα και στη συνεργασία τους θύμωσε αρκετά το στιχουργό, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

«Θα επανέλθω στο θέμα του Γιώργου Μαζωνάκη, γιατί άκουσα μετά το πέρας της συναυλίας του να αναφέρει στον τηλεοπτικό σταθμό Star τα εξής χαριτωμένα: "Δεύτερος σταθμός στην καριέρα μου υπήρξε ο τάδε συνθέτης" και άλλη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια (σσ. Μαρία Ηλιάκη) να τονίζει ότι σταθμός στην καριέρα του Γιώργου είναι το "Ανήκω Σε Μένα". Ευτυχώς που δεν πήγα στην συναυλία για τα 20 χρόνια της καριέρας του, γιατί θα είχα μπερδευτεί με τους "σταθμούς" του. ¶μα χάσεις και το τρένο, μπερδεύεις τους σταθμούς. Φίλε Γιώργο, επειδή αυτό το Σάββατο θα εμφανιστείς στα δικά μου μέρη, στη Λαμία, να ξέρεις ότι εκεί κοντά υπάρχει ένας πολύ καλός σταθμός, αυτός του Λιανοκλαδίου. Μην ξεχάσεις να τον αναφέρεις, γιατί είναι ο καλύτερος σταθμός της ζωής μου, που με ενέπνευσε να σου γράψω το "Ανήκω Σε Μένα" και όλα τα σημαντικά τραγούδια που σου δίνουν νυχτοκάματα παχυλά».

Από την πλευρά του Γιώργου Μαζωνάκη δεν έχει γίνει κάποια δήλωση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Forbes: Επίσημα δισεκατομμυριούχος η Beyoncé

Πριν 8 ώρες

Ποσό που ζαλίζει η περιουσία της

Και οι διάσημες μαμάδες έχουν τοξικές φιλίες: Πώς τις... έδωσε στεγνά η ηθοποιός Ashley Tisdale

Πριν 8 ώρες

Unfollow, μηνύματα και δράμα: Η Ashley Tisdale μιλά για την τοξική φιλία που άφησε πίσω

Βασιλική Ανδρίτσου: Η απάντηση για την απουσία του Ρήγα από την πρεμιέρα του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Χτες

Η Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», δύο ημέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας

Μπαμπάς για δεύτερη φορά πασίγνωστος ηθοποιός

Χτες

Η πρώτη φωτό με το νεογέννητο

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά με τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Έχουμε πάθει σοκ»

Χτες

«Είναι ντροπή, επιτρέπεται αυτός ο λόγος;»

Χρυσή και αποκαλuπτική για περιοδικό η Σίντνεϊ Σουίνι, δείτε φωτογραφίες

Χτες

Η 28χρονη ηθοποιός πόζαρε στον φακό του Tyrone Lebon φορώντας μόνο ένα κολιέ Chopard Haute Joaillerie

Eurovision: Τα ηχηρά ονόματα που έμειναν εκτός εθνικού τελικού

Χτες

Ανάμεσά τους βρέθηκαν νέα πρόσωπα αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες

Από το πλατό στις φήμες: Το Hollywood μιλά για το πιο καυτό duo της στιγμής

Χτες

Χημεία που δεν κρύβεται: Είναι απλώς συνεργασία ή κάτι παραπάνω;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.