E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αντιδράσεις στην Πάρο για το reality «Are you the One»: Κάνουν σeξ «όπου βρουν»

«Τηλεοπτικό προϊόν υποβαθμισμένης ποιοτικής απόψεως με έντονο σeξουαλικό περιεχόμενο»

Αντιδράσεις στην Πάρο για το reality «Are you the One»: Κάνουν σeξ «όπου βρουν»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/5/2021 | 14:39

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα γυρίσματα στην Πάρο του ριάλιτι «Are you the one», καθώς οι συμμετέχοντες φέρεται να κάνουν σeξ «όπου βρουν», δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στο νησί.

Ο δικηγόρος Ν. Αγαπηνός, έχει ήδη καταθέσει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, κάνοντας σε σχετική ανακοίνωση λόγο μεταξύ άλλων για υποβάθμιση του πολιτιστικού περιβάλλοντος, πλείστες παραβάσεις πολεοδομικής φύσεως, υγειονομικής φύσεως, κίνδυνο φωτιάς, χρήση γης και ηχορύπανσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα τονίζεται πως η συμπεριφορά των μελών της παραγωγής του γερμανικής προέλευσης ριάλιτι, που προβάλλεται στο MTV, δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα σε κατοίκους της περιοχής όπως επίσης και ενοίκους άλλων κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή.

«Tηλεοπτικό προϊόν υποβαθμισμένης ποιοτικής απόψεως με έντονο σeξουαλικό περιεχόμενο»

«Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό προϊόν (reality show) υποβαθμισμένης ποιοτικής απόψεως με έντονο σeξουαλικό περιεχόμενο, που απευθύνεται προφανώς στα κατωτέρα ένστικτα του τηλεοπτικού κοινού στο οποίο συμμετέχουν νεαρά ανύπαντρα άτομα, δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες οι οποίοι συμβιώνουν σε κοινή κατοικία με σκοπό να δημιουργήσουν ερωτικές σχέσεις», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τα ανωτέρω γυρίσματα εκτυλίσσονται υπό την ανοχή αν όχι υπό την συνδρομή των τοπικών αρχών και για αυτό η δικηγορική μας εταιρεία απαιτεί και ζητεί τη συνδρομή της κεντρικής διοίκησης για την αποκατάσταση της νομιμότητας και την επιβολή των κυρώσεων σε αυτούς που πιστεύουν ότι η χώρα μας είναι ένα άναρχο τοπίο», δήλωσε ο κ. Αγαπηνός.

Και συνεχίζει: «Η δικηγορική μας εταιρεία υπέρμαχος της νομιμότητας κατέθεσε ήδη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά όλων των υπαιτίων με αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής προκειμένου οι παραβάτες να υποχρεωθούν να παραλείπουν τις ως άνω παράνομες πράξεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον περασμένο Απρίλιο γυρίζεται σε βίλες η δεύτερη σεζόν του ριάλιτι στον Κάμπο της Πάρου, στη θέση Κρωτήρι, σε απόσταση 400μ. από την Παραλία Φάραγγας.

«Δεν έχουμε λάβει παράπονα»

Στελέχη του Δήμου Πάρου, που επικαλείται ο ιστότοπος zougla.gr, μεταφέρουν πως μέχρι στιγμής κανένας κάτοικος δεν έχει εκφράσει παράπονα στον δήμο για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Παράλληλα, όπως ανέφεραν τα ίδια στελέχη, εφόσον έχει εκμισθωθεί ιδιωτική περιουσία, ο δήμος δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει και να διακόψει την εν λόγω τηλεοπτική παραγωγή.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ και Ιράν απορρίπτουν την πιθανότητα εκεχειρίας, σύμφωνα με το Reuters

Χτες

ΗΠΑ και Ιράν αντιτίθενται στην πιθανότητα εκεχειρίας στη Μέση Ανατολή

Οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα, συνελήφθη 32χρονος στην Κέρκυρα

Χτες

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.500 ευρώ

Δύο νεκροί στις φυλακές Κορυδαλλού

Χτες

Πρόκειται για έναν 49χρονο Έλληνα και έναν 43χρονο από το Μπαγκλαντές

Σεισμός στα ανοιχτά των Χανίων

Χτες

Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 14,2 χιλιόμετρα

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης που πέθανε μετά από επέμβαση

Χτες

«Πήγαμε με γεμάτη αγκαλιά και φύγαμε με φέρετρο»

Κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι πρατηριούχοι καυσίμων

Χτες

Διαμαρτύρονται για το πλαφόν στο κέρδος

Τραμπ: Σύντομα θα καταλάβουμε το Στενό του Ορμούζ ‑ Πολλές χώρες θα στείλουν πλοία

Χτες

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έδωσε λεπτομέρειες για το ποιες θα είναι αυτές οι χώρες - Η ανάρτησή του

Πέθανε ο κιθαρίστας των Motοrhead Φιλ Κάμπελ

Χτες

Ήταν «αφοσιωμένος σύζυγος, υπέροχος πατέρας και περήφανος παππούς»

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Μωρό βρέθηκε νεκρό στην κούνια του

Χτες

Το αγοράκι τεσσάρων μηνών εντόπισε η μητέρα του και αμέσως σήμανε συναγερμός

Γερμανία: Πέθανε ο φιλόσοφος Γιούργκεν Χάμπερμας

Χτες

Ο Γερμανός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Γιούργκεν Χάμπερμας πέθανε στο Στάρνμπεργκ, σε ηλικία 96 ετών

Χτύπημα στην καρδιά προκάλεσε τον θάνατο του 20χρονου

Χτες

Αποκλείστηκε η εκδοχή το φονικό να συνδέεται με την υπόθεση των αυτοαποκαλούμενων «αυτόκλητων τιμωρών παιδόφιλων»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.