E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Ηταν 16‑ 20 ετών, με χτυπούσαν και παρίσταναν ότι ήμασταν παρέα που τσακωνόταν»

Ληστεία στο πάρκο Ριζάρη

«Ηταν 16‑ 20 ετών, με χτυπούσαν και παρίσταναν ότι ήμασταν παρέα που τσακωνόταν»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/6/2021 | 20:01

Ο εικοσάχρονος φοιτητής της Αρχιτεκτονικής περιγράφει την επίθεση και ληστεία σε βάρος του, αλλά και τα κόλπα που εφάρμοσε η συμμορία των τριών δραστών

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς «ο ένας ήξερε πολεμικές τέχνες. Είχε πολύ κόσμο γύρω μας αλλά κανένας δεν έδωσε σημασία γιατί έτσι όπως το έστησαν ίσως υπέθεσαν ότι ήταν μια λογομαχία μεταξύ γνωστών…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου ζήτησαν 1-2 ευρώ και δεν απάντησα. Γύρισα την πλάτη και συνέχισα να περπατώ για να πάρω το αυτοκίνητο και αυτό ήταν το λάθος μου…Κακώς γύρισα την πλάτη γιατί πρέπει πάντα να ξέρεις από πίσω σου τι γίνεται. Τότε άκουσα "Έλα εδώ! Σου μιλάω!" και πριν προλάβω να αντιδράσω μου έριξαν μια κλωτσιά από πίσω. Με χτυπούσαν με μπουνιές, γονατιές και κλωτσιές μέσα στον κόσμο. Το έκαναν να φανεί σαν λογομαχία μεταξύ γνωστών.

Κατάφερα να σηκωθώ, τους φώναξα "Λέτε ψέματα" και άρχισα ενστικτωδώς να τρέχω. Όμως με πρόλαβαν, μου έβαλαν τρικλοποδιά και συνέχισαν να με χτυπούν μέχρι που μου πήραν την τσάντα…», είναι η συγκλονιστική περιγραφή στο protothema.gr του 20χρονου φοιτητή Αρχιτεκτονικής που το βράδυ της Τρίτης δέχτηκε την επίθεση τριών «άγουρων» ληστών του δρόμου – το θύμα τους περιγράφει 16-20 ετών - και μάλιστα σε πολυσύχναστο σημείο του κέντρου, στο πάρκο Ριζάρη λίγα μέτρα μακριά από τη στάση μετρό «Ευαγγελισμός».

Ο νεαρός όπως περιγράφει «το τρίο των ληστών του δρόμου», τον πλησίασε λίγο μετά τις 22:30 τη στιγμή που είχε φύγει από το μετρό ζητώντας του 1-2 ευρώ. Τους είπε ότι δεν είχε και συνέχισε την πορεία του. Όμως η άγρια ομάδα, ήταν αποφασισμένη να του αρπάξει ο,τι πολυτιμότερο είχε πάνω του. Αρχικά με κλωτσιές για να τον ρίξουν κάτω και μετά με μπουνιές στο πρόσωπο και το γονατιές στο σώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν πολύ μικροί, 16 -20 ετών. Ο ένας ήταν μελαψός όχι όμως Ρομά. Ο άλλος που είδα ήταν ψιλοξανθός και ένας καστανός. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Με χτύπησαν στο πρόσωπο. Μου φώναζαν "έλα εδώ. Σου μιλάω!" με χτυπούσαν. Έτρεξα, μου βάζουν τρικλοποδια… Με χτυπούσαν άσχημα με γονατιές και κλωτσιές», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τελικά, οι δράστες κατάφεραν να του αρπάξουν την τσάντα και να χαθούν στο σκοτάδι. Το σακίδιο περιείχε το πορτοφόλι του φοιτητή, το πάσο του, την ταυτότητα, πιστωτικές κάρτες 150 ευρώ και τα κλειδιά του σπιτιού του. Όπως κατέθεσε στο τμήμα Συντάγματος, η ομάδα των νεαρών ληστών ήταν 16-20 ετών, μετρίου αναστήματος, μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ο ένας ήταν μελαψος, οι άλλοι πιθανότατα αλβανικής καταγωγής ενώ όπως κατέθεσε ο ένας από αυτούς τον χτυπούσε με «επαγγελματικό τρόπο» σαν να γνώριζε πολεμικές τέχνες. «Ο ένας ήξερε πολεμικές τέχνες. Είχε πολύ κόσμο γύρω μας αλλά κανένας δεν έδωσε σημασία γιατί έτσι όπως το έστησαν ίσως υπέθεσαν ότι ήταν μια λογομαχία μεταξύ γνωστών…», τόνισε ο 20χρονος.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυψέλη: Βίντεο με τον 64χρονο να δέρνει τη μητέρα των 25χρονων ΑμεΑ όταν τον έπιασε στα «πράσα»

Πριν 10 ώρες

Το βίντεο προκαλεί αποτροπιασμό και σφίξιμο στο στομάχι, με την άτυχη γυναίκα, να έχει καταλάβει πλέον την νοσηρή δράση του 64χρονου και να παθαίνει σοκ μόλις συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί

Σκύρος: Διέγνωσαν πνευμονία σε 46χρονο και πέθανε από ανακοπή λίγη ώρα αργότερα

Πριν 10 ώρες

Όπως καταγγέλλεται από τους συγγενείς του, η γιατρός φέρεται να μην ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον ασθενή, διέγνωσε πνευμονία και του έδωσε φάρμακα

Πυροβολισμοί κατά ανηλίκων στο Αίγιο – Τρία αδήλωτα όπλα και φόβοι για αντίποινα

Πριν 10 ώρες

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν λάβει μέριμνα τόσο για το σπίτι του όσο και για την επιχείρησή του

Κυρανάκης: «Ας απειλούν όσο θέλουν οι ιδιοκτήτες ταξί, δεν εκβιάζομαι»

Πριν 10 ώρες

Και επίθεση κατά Λυμπερόπουλου: «Εκφράζει τον κακώς εννοούμενο συνδικαλισμό»

Συντάξιμη στο διπλάσιο η «μάχιμη πενταετία» για όλους τους ένστολους

Πριν 10 ώρες

Ποιες υπηρεσίες αναγνωρίζονται, πόσο και πότε

Κυψέλη: Με κλειδιά μπήκε στο σπίτι ο επίδοξος βιαστής ‑ Βίντεο ντοκουμέντο

Πριν 10 ώρες

Σε βίντεο καταγράφεται και η στιγμή που φτάνει η μητέρα και αντικρίζει τη φρίκη

Τραμπ στην Κατάσταση της Ένωσης: «Δεν θα επιτρέψω ποτέ στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο»

Πριν 10 ώρες

Ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι προσέλκυσε επενδύσεις άνω των 18 τρισ. δολαρίων μέσα στο πρώτο έτος

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Χτες

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Χτες

Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

Καταδικάστηκε ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία

Χτες

Η δίκη ξεκίνησε το 2021 και ολοκληρώθηκε με την έκδοση απόφασης μετά από πολλές αναβολές

Αλιμος: Αφησε το αμάξι του για να πάει στη λαϊκή και έπιασε φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Χτες

Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Αλιμο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στη λαϊκή αγορά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.