E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δανάη Μιχαλάκη: Ακουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν πιο νωρίς να πάω!

Η ηθοποιός δεν ανέβηκε τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας

Δανάη Μιχαλάκη: Ακουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν πιο νωρίς να πάω!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/6/2021 | 11:27

«Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν κι εμένα πιο νωρίς να πάω!». Αυτό ήταν το σχόλιο της Δανάης Μιχαλάκη σε ερώτηση αν παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στην Σύρο όπως έγινε γνωστό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τηλεοπτική «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες» τόνισε στην συνέχεια, στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»: «Εδώ είμαι, προφανώς δεν έχει γίνει κάτι. Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις μέρες, που έχουν αναστατωθεί για κάποιο λόγο, δεν μπορούν να κοιμηθούν οι άνθρωποι αν δεν μάθουν πότε είναι ο γάμος και πότε όχι. Μάλλον θα γίνει τέλος καλοκαιριού κάπου στην Αθήνα, σε κλειστό κύκλο».

Για το γεγονός ότι δημοσιογράφοι βρέθηκαν στην Σύρο ώστε να την εντοπίσουν ντυμένη νυφούλα, η Δανάη Μιχαλάκη ανέφερε: «Είναι αστείο, μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο που μπήκε κόσμος σε αυτή τη διαδικασία (σ.σ. να πάει στη Σύρο), ελπίζω να πέρασε καλά, να έκανε καμιά βουτιά και να βγήκε και κάτι καλό» και πρόσθσε: «Είναι ουρανοκατέβατα αυτά που έρχονται στον κόσμο και γράφονται. Τίποτα, δεν είμαι έγκυος».

Πώς ξεκίνησε η φήμη ότι παντρεύονται η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φήμες πως η αγαπημένη Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες» ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του συντρόφου της, επίσης ηθοποιού, Γιώργου Παπαγεωργίου, έχουν «φουντώσει» για τα καλά αρκετό καιρό.

Το πρωί της περασμένης Πέμπτης, η Φαίη Σκορδά στον «αέρα» του Πρωινού, ανέφερε πως σήμερα Παρασκευή, το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί σε μια «κλειστή» τελετή σε κάποιο νησί.

Λίγη ώρα αργότερα, η ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού, μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου διέψευσε την είδηση με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την Παρασκευή, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε στέλνοντας τις ευχές του στο ζευγάρι και επιμένοντας πως το ζευγάρι παντρεύεται. . Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του «Πρωινού» ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και είπε: «Επειδή όταν λέμε κάτι στο Πρωινό το τσεκάρουμε για να το πούμε, βίον ανθόσπαρτον και με το καλό στη Δανάη Μιχαλάκη και στον Γιώργο Παπαγεωργίου, οι οποίοι παντρεύονται σήμερα, όπως είπαμε και χθες. Να το ξαναπούμε βέβαια γιατί κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Σήμερα γίνεται ο γάμος σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Είναι καλεσμένοι πάρα πολύ λίγοι άνθρωποι, λίγες δεκάδες άνθρωποι, δεν είναι πάνω από 30-40 καλεσμένοι. Δεν θα πω το νησί που θα γίνει ο γάμος. Να τους ευχηθούμε να περάσουν σήμερα μια πολύ ωραία μέρα και να τη θυμούνται για πάντα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Πριν 1 ώρα

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

Χτες

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

Χτες

Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Χτες

Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

Χτες

Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

Χτες

«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

Χτες

Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

Χτες

«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer

Γυναίκες οπαδοί των Σαν Αντόνιο Σπερς έγιναν viral μετά το πλάνο πίσω από τον προπονητή της ομάδας

Χτες

Οι δύο σeξι φίλαθλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν θέσεις στις πρώτες σειρές του γηπέδου ώστε ο τηλεοπτικός φακός να τις καταγράφει ως φόντο στον πάγκο των Σπερς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.