ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Την έχουν υποβάλλει όχι ένας αλλά τρεις διεκδικητές




Η μπομπονιέρα του γάμου του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη βγήκε σε πλειστηριασμό και το ύψος των προσφορών δείχνει τη νοσταλγία πολλών για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.
Η μεγαλύτερη προσφορά που έχει γίνει αγγίζει τα 10.000 ευρώ και την έχουν υποβάλλει όχι ένας αλλά τρεις διεκδικητές.
Ο πλειστηριασμός γίνεται μέσω ιστοσελίδας, ενώ ο πωλητής που τη διέθεσε σε δημοπρασία όρισε αρχική τιμή τα 5.000 ευρώ. Ο πωλητής αναφέρει, μάλιστα, ότι την μπομπονιέρα του την έδωσε ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Είχε προηγηθεί ένα πολύκροτο διαζύγιο και μια σχέση με τη νεαρή αεροσυνοδό τότε, η οποία είχε αρχίσει από το 1986. Ο γάμος έγινε έπειτα από το πρόβλημα υγείας το 1988 και τη νοσηλεία στο Χέρντφιλντ. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο Ανδρέας Παπανδρέου επέλεξε το γνωστό νεύμα στη Δήμητρα Λιάνη, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση του και κατεβαίνοντας μαζί της τις σκάλες του αεροσκάφους.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου πέθανε στις 23 Ιουνίου 1996.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
BODY+MIND
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
FOOD
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
PAPER
STORIESΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΝΥΧΙΑ
TRUE STORIES
CELEBS
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS
TRUE STORIES
ΥΓΕΙΑ