E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θέλεις να παίξεις στη ταινία του Μπαντέρας;

Που στέλνεις βιογραφικό και τι αμοιβή δίνεται

Θέλεις να παίξεις στη ταινία του Μπαντέρας;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση 15/6/2021 | 16:15

Πυρετός Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη. Στις 28 του μήνα αρχίζουν τα γυρίσματα της υπερπαραγωγής «Baraccuda» με λαμπερό πρωταγωνιστή της ομώνυμης ταινίας τον διάσημο αστέρα, Αντόνιο Μπαντέρας.

Στις εγκαταστάσεις των δημιουργών της κινηματογραφικής ταινίας «Baraccuda» έχει ήδη ξεκινήσει η παραγωγή των σκηνικών, των κατασκευών που θα χρειαστούν ώστε γνώριμες γωνιές της Θεσσαλονίκης να μετατραπούν σε… τετράγωνα του Μαϊάμι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα Έλληνες, Βούλγαροι, Αυστραλοί και Αμερικανοί τεχνικοί ετοιμάζονται για τα γυρίσματα. Η μεγάλη «μάχη» όμως φαίνεται πως θα δοθεί στο επίπεδο των βοηθητικών ηθοποιών που αναζητούνται στην παραγωγή.

Έτσι κυκλοφορεί ήδη το e-mail της παραγωγής, όπου μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον όσοι θέλουν έναν τέτοιο ρόλο στην ταινία.

«Baraccuda»: Στείλτε βιογραφικά!

«Σε 12 ημέρες ξεκινάμε γυρίσματα! Ήδη κυκλοφορεί το [email protected] όπου μπορούν να μας αποστέλλουν όσοι ενδιαφέρονται ένα μικρό βιογραφικό με την φωτογραφία τους. Θα χρειαστούμε περί τους 1.000 ενδιαφερόμενους, έτσι όπως φαίνεται όμως θα γεμίσουμε… γήπεδο με τα άτομα που επιθυμούν να συμμετάσχουν!», εξήγησε ο Δημήτρης Καμπάς, διευθυντής παραγωγής της ταινίας «Baraccuda».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως τα γυρίσματα είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής, είναι όμως και μια απαιτητική διαδικασία. Κάθε συμμετοχή αφορά 12 ώρες γυρισμάτων και όλη η διαδικασία είναι μεν αυστηρή, αφού οι Αμερικανοί ακολουθούν ως… Ευαγγέλιο τη ροή της ταινίας, τα λεγόμενα storyboards, αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει όσο καλή και αν είναι η προετοιμασία», εξηγεί ο κ. Καμπάς, που τονίζει πως θα χρειαστούν πολλοί «τύποι» βοηθητικών ηθοποιών.

«Baraccuda»: Οι αμοιβές των «κομπάρσων»

«Δεν μου αρέσει ο όρος “κομπάρσος”, αφού αυτά τα άτομα είναι πολύτιμα. Καθώς μάλιστα παίζει πάνω απ’ όλα ρόλο η συμπεριφορά ενός ατόμου, εφόσον η συνεργασία πάει καλά, τέτοιοι ηθοποιοί συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται και σε επόμενες παραγωγές», σημείωσε ο κ. Καμπάς, που ανέφερε μάλιστα και τους τύπους ανθρώπων που η παραγωγή δυσκολεύεται περισσότερο να βρει.

«Όλοι οι σωματότυποι, όλες οι ηλικίες, όλες οι καταγωγές μας χρειάζονται. Μέχρι σήμερα τα πάμε καλά, ενώ δυσκολότερο για την ώρα ζήτημα που προκύπτει είναι οι… ασιατικής καταγωγής βοηθητικοί ηθοποιοί! Πιστεύουμε όμως πως κι εκεί θα καλυφθούμε τελικά», σημείωσε ο κ. Καμπάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε ημέρα γυρίσματος αμείβεται με 35 ευρώ και την ανάλογη ασφαλιστική κάλυψη, ενώ η παραγωγή αναλαμβάνει και τις άλλες ανάγκες σε τροφή κ.ά. για τους επιλεχθέντες.

Δώδεκα ημέρες για την πρώτη σκηνή που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη «και είμαστε ήδη ενθουσιασμένοι», σημειώνει ο κ. Καμπάς.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό – Νταλίκα παρέσυρε ΙΧ που είχε σταματήσει στη ΛΕΑ – Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός

Χτες

Το ΙΧ ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης και είχε κάνει στην άκρη - Σώθηκε ο 80χρονος οδηγός

Οι μεγιστάνες της τεχνολογίας ετοιμάζουν καταφύγια για την «Ημέρα της Κρίσης»: Πρέπει να ανησυχούμε;

Χτες

Γιατί ο Ζούκερμπεργκ και άλλοι κρίσοι ετοιμάζονται για «τέλος του κόσμου».

Επίθεση με πιρούνι στην έγκυο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον δράστη μεθυσμένο

Χτες

Ο σεσημασμένος 43χρονος δράστης, είχε στον όνομά του βαρύ ποινικό μητρώο, με δώδεκα συλλήψεις και ιστορικό κακοποιητικής συμπεριφοράς που ξεκινάει από το 2012.

Καρυστιανού: «Για να δίνουν το πράσινο φως για εκταφή, έχουν σκεφτεί τρόπο να ελέγξουν το αποτέλεσμα»

Χτες

«Υποχρεωτικά πρέπει να απευθυνθούμε σε εργαστήρια του εξωτερικού και για θέμα αξιοπιστίας και για θέμα εμπιστοσύνης στο ελληνικό κράτος».

Πέθανε ο Τζον Λοτζ, τραγουδιστής και μπασίστας των Moody Blues

Χτες

Οι Moody Blues αναγνωρίζονται ευρέως ως πρωτοπόροι του προγκρέσιβ ροκ

Ισόβια σε πέντε άνδρες για τη δολοφονία Έλληνα στο Λονδίνο

Χτες

Τον σκότωσαν με ματσέτες για να τον κλέψουν

Ακρίβεια: Εκτίναξη των τιμών στο κρέας

Χτες

Θα υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για μείωση;

«Χρυσάφι» τα παλιά ακίνητα ‑ «Παλιό» δεν σημαίνει «φθηνό»

Χτες

Ανοδική πορεία καταγράφουν οι τιμές

Ποτάμια Παλαιστινίων επιστρέφουν στη Γάζα μετά την εκεχειρία ‑ Δείτε live εικόνα από τη μαζική επιστροφή τους

Χτες

Οι σκηνές εκτυλίσσονται σε μια περιοχή που έχει υποστεί εκτεταμένες καταστροφές από τους βομβαρδισμούς των τελευταίων μηνών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.