Καβάλα: Συγκλονίζει ο θάνατος της αριστούχου Μυρτούς
Συγκλονίζει η δασκάλα της Μυρτούς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 30/6/2021 | 08:26
Η Καβάλα θρηνεί. Η Μυρτώ Φουρουντζόγλου που είχε περάσει από τις πρώτες στην Ιατρική Θεσσαλονίκης το 2019 άφησε την τελευταία της πνοή νικημένη από τον καρκίνο. Η δασκάλα της, Σοφία Σαρικλόγλου, την "αποχαιρέτησε" με ένα μαύρο τριαντάφυλλο. Συγκεκριμένα έγραψε: "Το σχολείο μας αποχαιρετά την αγαπημένη μας μαθήτρια, Μυρτώ Φουρουντζόγλου. Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένη μας Μυρτώ, θα σε θυμάμαι για πάντα. Η δασκάλα σου".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η άτυχη Μυρτώ πέρασε από τις πρώτες στην Ιατρική Θεσσαλονίκης αλλά δεν μπόρεσε να χαρεί πολύ την επιτυχία της καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Πάλεψε σκληρά σχεδόν για δύο χρόνια, χωρίς να παρατήσει τις σπουδές της, αλλά δεν τα κατάφερε.
Εκτός από αριστούχος μαθήτρια και φοιτήτρια είχε διακριθεί για τις επιδόσεις της και στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας.
Ο πρόεδρος του ΔΩΚ Κοσμάς Χαρπαντίδης την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
"Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας Μυρτώς Φουρουντζόγλου, η οποία υπήρξε μια από τις πιο διακεκριμένες μαθήτριες του ΔΩΚ και διακρίθηκε για την αγάπη της για την μουσική και για το ήθος της".
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης
Σήμερα
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.
Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης
Σήμερα
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.
Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα
Σήμερα
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.
Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη
Σήμερα
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό
Φρίκη στη Γαλλία: Πατέρας κρατούσε πάνω από έναν χρόνο τον 9χρονο γιο του κλειδωμένο σε βαν
Σήμερα
Επειδή δεν τον ήθελε η σύντροφός του
Επιστροφή στη Γη για τους αστροναύτες του Artemis II ‑ Εντυπωσιακή προσθαλάσσωση
Σήμερα
«Τώρα... ο Αρης»
Στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αποστολή για την παραλαβή του Αγίου Φωτός
Σήμερα
Το απόγευμα φτάνει στην Ελλάδα
Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης
Σήμερα
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης
Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»
Σήμερα












