Σε ποια χώρα όσοι κάνουν σ3ξ θεωρούνται… παντρεμένοι;
Απίστευτο, κι όμως αληθινό!

Στην Ινδία, όσα ανύπαντρα ζευγάρια κάνουν σεξ θεωρούνται... σύζυγοι και θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία του διαζυγίου σε περίπτωση που είναι παντρεμένοι με άλλους, σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου.
Όταν δύο ενήλικοι (18 για τη γυναίκα και 21 για τον άντρα) «επιδίδονται σε σεξουαλική σχέση», αυτό θεωρείται ως «πράξη απόλυτης δέσμευσης και γάμου, βάσει του νόμου», αναφέρει δικαστήριο στην περιοχή Madras!
Σύμφωνα με το δικαστήριο, η γαμήλια τελετή είναι τυπικότητες για να κερδηθεί η αποδοχή της κοινωνίας.
Βάσει αυτής της απόφασης, από τη στιγμή που δύο άνθρωποι κάνουν σεξ, αυτό δείχνει «την απόλυτη προσήλωση και δέσμευσή τους σε όλες τις συνέπειες που μπορεί να ακολουθήσουν, όπως, για παράδειγμα, το διαζύγιο, αν θέλουν να κοιμηθούν με άλλον».