E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαρία Σάκκαρη: Πρόωρος και άδοξος αποκλεισμός από το Wimbledon

Δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε

Μαρία Σάκκαρη: Πρόωρος και άδοξος αποκλεισμός από το Wimbledon
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση 1/7/2021 | 15:45

Η Μαρία Σάκκαρη δεν παρουσίασε το καλό της πρόσωπο -ούτε σήμερα- κόντρα στην Αμερικανίδα, Σέλμπι Ρότζερς και γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό από τον 2ο γύρο του Wimbledon αφού ηττήθηκε 2-0 σετ (5-7,4-6).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νωρίς ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο τουρνουά του Wimbledon, αφού μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, ούτε η Μαρία Σάκκαρη δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν και αποκλείστηκε νωρίς από την διοργάνωση, αφού το εκρηκτικό ξεκίνημα της πρεμιέρας δεν είχε συνέχεια και η Αμερικανίδα, Σέλμπι Ρότζερς επικράτησε 2-0 σετ (5-7,4-6).

Το πρώτο σερβίς έγινε Τετάρτη (30.07.2021) αλλά θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη και σε… άλλο μήνα. Η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Σέλμπι Ρότζερς διεκόπη, λόγω σκότους. Η Μαρία Σάκκαρη είχε ένα.. διστακτικό ξεκίνημα και το “πλήρωσε” αφού δέχθηκε το break της Ρότζερς (2-1) ενώ βρέθηκε να χάνει και με 3-1. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια όμως βρήκε στη συνέχεια ρυθμό και έφτασε στο 4-3 με δικό της break.

Το σετ είχε κι άλλες εκπλήξεις. Οι δυο αθλήτριες έκαναν από ένα break φέρνοντας το στο 5-5 (της Αμερικανίδας ήρθε με πολύ δύσκολο τρόπο). Η Ρότζερς πάντως «έσπασε» για μια ακόμα φορά το σερβίς της Σάκκαρη και πήρε το πρώτο σετ με 76 μετά από 56 λεπτά.

Το δεύτερο σετ σήμερα (1/7) το μεσημέρι ξεκίνησε με τις δύο τενίστριες να υπερασπίζονται για 6 γκέιμ το σερβίς τους και την Σάκκαρη να δείχνει ότι είναι πιο κοντά στο μπρέικ, έχοντας μάλιστα φοβερό ποσοστό στους άσους όταν σέρβιρε. Κι όμως η Ρότζερς ήταν αυτή που έκανε το μπρέικ στο 7ο γκέιμ, αφού εκμεταλλεύτηκε τα αβίαστα λάθη της Σάκκαρη, και υπερασπίστηκε μέχρι τέλους το σερβίς της φτάνοντας στο 6-4 και την κατάκτηση του 2ου σετ που της έδωσε την πρόκριση στον 3ο γύρο, αφήνοντας εκτός συνέχεια της διοργάνωσης την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υεμένη: Δύο τραυματίες και δύο αγνοούμενοι από νέα επίθεση κατά ελληνόκτητου πλοίου

Χτες

Το ελληνόκτητο πλοίο μεταφοράς με σημαία Λιβερίας δέχθηκε επίθεση από βάρκες και μη επανδρωμένα αεροσκάφη

Συγκλονισμένη η Ξάνθη για τους δύο 16χρονους που βρέθηκαν νεκροί – Τι εξετάζεται

Χτες

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι συγγενείς των δύο 16χρονων

Ισχυρός σεισμός στη Σητεία

Χτες

Ισχυρή σεισμική δόνηση στα ανοικτά του νομού Λασιθίου, στην Κρήτη

Καιρός: Ποιες περιοχές θα «βράσουν» αύριο με 40αρια

Χτες

Σε κλοιό καύσωνα παραμένει η χώρα

Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών

Χτες

Η 25χρονη συνελήφθη για τη δολοφονία τριών μωρών, εκ των οποίων τα δύο ήταν δικά της

Ρωσία: Συναγερμός για έκρηξη σε ελληνόκτητο πλοίο – Πώς εμπλέκεται ο υπουργός που αυτοκτόνησε

Χτες

Το υπουργείο Μεταφορών της Ρωσίας επιβεβαίωσε χτύπημα σε τάνκερ ελληνικών συμφερόντων, κάνοντας λόγο για «μικρή διαρροή»

«Κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Ιβάν Ράκιτιτς σε ηλικία 37 ετών

Χτες

Θα μπορούσε να γίνει αθλητικός διευθυντής στη Χάιντουκ Σπλιτ, χωρίς να υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο

Χαμάς: «Το 95% της στρατιωτικής ηγεσίας είναι νεκρό – Χάσαμε εντελώς τον έλεγχο στη Λωρίδα της Γάζας, όλα έχουν καταρρεύσει»

Χτες

«Δεν υπάρχει ηγεσία, καμία διοίκηση, καμία επικοινωνία αλλά αντίθετα λεηλασίες και ανομία» ομολογεί ανώτερο στέλεχος της Χαμάς

Νεκρός ο πρώην υπουργός Μεταφορών της Ρωσίας – Αυτοκτόνησε ώρες αφού τον απέπεμψε ο Πούτιν

Χτες

Ο Ρομάν Σταροβόιτ αυτοπυροβολήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.