E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός έβαλε την 19χρονη να γυρίσει ποpνό

Στην εισαγγελία το υλικό

Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός έβαλε την 19χρονη να γυρίσει ποpνό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/7/2021 | 08:31

Μια βδομάδα πριν τον βιασμό της, η 19χρονη πήρε μέρος στα γυρίσματα ερωtικής ταινίας, έπειτα από ραντεβού που της έκλεισε ο αστυνομικός με ανθρώπους της εταιρίας Sirina.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του protothema.gr, ο αστυνομικός εμφανίστηκε στα γραφεία της εταιρίας του Δημήτρη Σειρηνάκη, «Sirina Entertainment» στο Π. Φάληρο, πριν από δέκα ημέρες. Συνοδευόταν από την 19χρονη, την οποία και σύστησε ως σύντροφο του. Σκοπός της επίσκεψης τους, όπως εξήγησε ο αστυνομικός στους ανθρώπους της εταιρίας και στον Δημήτρη Σειρηνάκη, ήταν να βάλει την 19χρονη στο χώρο της ερωtικής βιομηχανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζήτησε να περάσει από κάστινγκ και να αναλάβει με την σύμφωνη γνώμη των παραγωγών, κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια από τις επόμενες ταινίες του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Η 19χρονη υπέγραψε συμβόλαιο 50 σελίδων με την εταιρία Sirina. Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα απ’ όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος. Της ζητήθηκε ταυτότητα που πιστοποιεί ότι δεν είναι ανήλικη, ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ο αστυνομικός ήταν απών. Επέστρεψε όταν τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί για να παραλάβει την 19χρονη. Το μπλουζάκι με την επωνυμία Sirina, το οποίο φορούσε κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία, το είχε προμηθευτεί από τα γραφεία της εταιρίας παραγωγής ερωtικών ταινιών.

Σημειώνεται ότι το υλικό κι όλα τα στοιχεία για την παρουσία της 19χρονης στο χώρο των γυρισμάτων έχουν κατατεθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Αυτό που ερευνούν τώρα οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές, είναι οι επαφές που είχε ο αστυνομικός με ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο στο παρελθόν είχε συλληφθεί ως εγκέφαλος κυκλώματος, κατηγορούμενος για μαστροπεία, εκβιασμό και σύσταση συμμορίας. Πρόκειται για έναν πρώην φωτογράφο, ο οποίος έχει δημιουργήσει ιστοσελίδα Escort Services και συμμετέχει ως μέτοχος σε βουλγαρική εταιρία παραγωγής ερωtικών ταινιών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Εξετάζουν δηλαδή το ενδεχόμενο να σχετίζεται ο βιασμός και ξυλοδαρμός της 19χρονης και με πρόσωπα του εν λόγω κυκλώματος, το οποίο έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Συναγερμός για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας

Σήμερα

Η Λόρα Λ έχει ύψος 1,60 μ., είναι 50 κιλά, έχει ξανθοκόκκινα μαλλιά και γαλάζια μάτια

Νικ Ράινερ: Πιστεύει ότι είναι «θύμα συνωμοσίας» για τη διπλή δολοφονία ‑ Έχει παραισθήσεις

Σήμερα

Ένα ντοκιμαντέρ του ΤΜΖ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ψυχική υγεία του κρατούμενου Νικ Ράινερ και ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του

Ρούτσι κατά Καρυστιανού: «Πρέπει να παραιτηθεί από τον σύλλογο για τα Τέμπη»

Σήμερα

Ο Πάνος Ρούτσι δήλωσε πως όσα έκανε ο ίδιος, ήταν «για το παιδί μου, για να βρω την αλήθεια»

«Η Τσέλσι προηγείται στη μάχη για τον Καρέτσα»

Σήμερα

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός είναι εδώ και αρκετούς μήνες ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Τι προκάλεσε αυτόν τον «διαρκή θόρυβο» στις συχνότητες

Σήμερα

Ο διοικητής της ΥΠΑ εξηγεί τι συνέβη στα ελληνικά αεροδρόμια πριν πέντε ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η Υπηρεσία, επισημαίνοντας πως δεν υπήρξε ζήτημα ασφάλειας πτήσεων

Ο Τραμπ ακύρωσε δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα

Σήμερα

Δήλωσε ότι ΗΠΑ και Βενεζουέλα συνεργάζονται καλά, προσθέτοντας ότι τουλάχιστον 100 δισ. δολάρια θα επενδυθούν από τις «μεγάλες πετρελαϊκές» εταιρείες στη χώρα της Νότιας Αμερικής

Οι Ρώσοι χτύπησαν με Ορέσνικ στόχο στην πόλη Λβιβ ως «απάντηση» στην ουκρανική επίθεση στην κατοικία του Πούτιν

Σήμερα

Ρωσική επίθεση με 242 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και 36 πυραύλους σε ουκρανικές υποδομές - 500.000 Ρώσοι έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό εξαιτίας ουκρανικής επίθεσης

Δημοσκόπηση GPO: Τι λένε για το κόμμα Καρυστιανού

Σήμερα

Από Πλεύση Ελευθερίας, Νίκη, και Ελληνική Λύση οι μεγάλες δεξαμενές ψηφοφόρων για το κόμμα Καρυστιανού

Ο καιρός αγριεύει και οι μετεωρολόγοι… διαφωνούν για το αν θα χιονίσει

Σήμερα

«Κάποιοι χαλάνε τη μετεωρολογική πιάτσα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.