E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η πρώτη των Πανελλαδικών φεύγει για Γερμανία

H Αλεξία ανοίγει τα φτερά της εκτός συνόρων

Η πρώτη των Πανελλαδικών φεύγει για Γερμανία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 29/6/2013 | 00:00

Η Αλεξία Παπαϊωάννου κατάφερε να ξεχωρίσει με την επιμονή και το διάβασμά της, συγκεντρώνοντας 19.729 μόρια στις Πανελλήνιες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταξύ των έξι μαθημάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, ο χαμηλότερος βαθμός της ήταν το 19,3 στη Νεοελληνική Γλώσσα–Έκθεση. Ο γενικός βαθμός πρόσβασής της έκλεισε στο 19,75, φέρνοντάς τη στην κορυφή των πανελλαδικών εξετάσεων. 

Έχει ήδη αποφασίσει πως θα φύγει από την Ελλάδα, μιας και την περιμένει μια υποτροφία στη Γερμανία, από τη Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) στην Αθήνα.

«Έως πέρυσι έλεγα να μείνω στην Ελλάδα, να το παλέψω εδώ. Αλλά ας μη συνδέσουμε την επιλογή μου να σπουδάσω στο εξωτερικό μόνο με την οικονομική κρίση στη χώρα μας και τις δυσκολίες που υπάρχουν για τους νέους. Νομίζω ότι η απόφασή μου ερμηνεύεται καλύτερα από τη διάθεση που έχουμε όλοι για αλλαγή. Οι σπουδές στο εξωτερικό είναι μία φάση της ζωής. Από την άλλη, όλοι είμαστε πλέον πολίτες του κόσμου, πολίτες της Ευρώπης», δηλώνει στην εφημερίδα Καθημερινή η νεαρή.

Όπως λέει, όμως, δεν είναι η κρίση που την οδηγεί σε άλλη χώρα. «Δεν θα βάλω πότε καμία χώρα πάνω από την Ελλάδα. Πάντα θα την κουβαλώ», λέει η 18χρονη, που έχει φοιτήσει σε ιδιωτικό σχολείο, το οποίο έδινε ιδιαίτερη βαρύτητα στη γερμανική γλώσσα.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Σήμερα

Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.