ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Στο βίντεο – ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας και που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, φαίνονται οι πρώτες προσπάθειες λουόμενων αλλά και στελεχών του λιμενικού να πάρουν το σώμα της άψυχης κοπέλας από τα βράχια στην παραλία Λυγαριά στην Φολέγανδρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που εντόπισε το πτώμα ήταν ένας Αμερικανός τουρίστας από το Χιούστον του Τέξας μαζί με την κόρη του.
Ο ίδιος κατέθεσε πως είδε το σώμα της να επιπλέει στο νερό. Υπενθυμίζεται πως ο ιατροδικαστής που την εξέτασε είπε πως η Γαρυφαλλιά βρέθηκε ζεστή και πως αν είχε γίνει ανάνηψη 10 -15 λεπτά νωρίτερα, πιθανότατα να είχε σωθεί.
Ο 30χρονος δολοφόνος κατηγόρησε την νεκρή 26χρονη όχι μόνο για τα όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά και για παλαιότερα, υποστηρίζοντας πως εκείνος ήθελε να διακόψει τη σχέση αλλά εκείνη επέμενε να μην το κάνει. Για τον φόνο της 26χρονης είπε ότι το έκανε επειδή… τον κορόιδευε.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ PODCAST