E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στο σφυρί σπίτι ανέργου για χρέη 1.677 ευρώ στην εφορία!

Στα Καμίνια

Στο σφυρί σπίτι ανέργου για χρέη 1.677 ευρώ στην εφορία!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 29/6/2013 | 00:00

Ο... «δράστης» είναι μεταλλεργάτης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και εδώ και 7 μήνες η οικογένεια είναι χωρίς ρεύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία απίστευτη ιστορία για κατάσχεση του σπιτιού ενός άνεργου μεταλλεργάτη, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, για χρέη 1.677,95 ευρώ προς την εφορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο μεταλλεργάτης κινδυνεύει να χάσει το σπίτι που απέκτησε στα Καμίνια, δουλεύοντας χρόνια στα καράβια των εφοπλιστών, για χρέη προς τη ΔΟΥ Δ' Πειραιά, τα οποία έφτασαν μετά τις προσαυξήσεις στο... προκλητικό ποσό των  2.173,81 ευρώ!

Η διαδικασία αναγκαστικής κατάσχεσης ξεκίνησε πριν από 3 μέρες, στις 25 Ιουνίου, και ως τιμή εκκίνησης στην περίπτωση πλειστηριασμού του σπιτιού καθορίζεται το ποσό των 70.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως δηλώνει ο άνεργος μεταλλεργάτης στον «Ριζοσπάστη», ο οποίος αποκαλύπτει το θέμα, χρωστάει ακόμη το σπίτι στην τράπεζα, ενώ η οικογένειά του είναι χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ρεύμα εδώ και 7 μήνες!

Η διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης της κατάσχεσης του σπιτιού ξεκίνησε για χρέη που αναλύονται ως εξής: πρόστιμο Τροχαίας που βεβαιώθηκε το 1990, ύψους 44,02 ευρώ (προσαυξήσεις ύψους 132,06) – φόρος εισοδήματος 2005 που δεν πληρώθηκε, ύψους 63,44 ευρώ (προσαυξήσεις 45,68) – φόρος εισοδήματος 2006, ύψους 123,2 ευρώ (προσαυξήσεις 87,47) – φόρος εισοδήματος 2007, ύψους 182,99 ευρώ (προσαυξήσεις 133,58) – φόρος εισοδήματος 2011, ύψους 156,66 ευρώ (προσαυξήσεις 26,63) – φόρος εισοδήματος και εισφορά αλληλεγγύης 2012, ύψους 752,64 ευρώ (προσαυξήσεις 52,69 ευρώ) – ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων χώρων 2011 (χαράτσι μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ), ύψους 355 ευρώ (προσαύξηση 17,75 ευρώ).

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νικόλας Φαραντούρης: Διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις για το κόμμα Καρυστιανού

Σήμερα

Ο ευρωβουλευτής οφείλει να παραδώσει την έδρα στο κόμμα με το οποίο εκλέχθηκε, αναφέρει η ανακοίνωση

Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν και ποιες Κυριακές λειτουργούν τα καταστήματα

Σήμερα

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για τις πρώτες μεγάλες εκπτώσεις του 2026

Η Μπριζίτ Μπαρντό πέθανε από καρκίνο

Σήμερα

Είχε υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για καρκίνο πριν τελικά χάσει τη μάχη με την ασθένεια τον περασμένο μήνα, αποκάλυψε ο σύζυγός της

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Πόσο θα επιβαρυνθούν φορολογικά από φέτος ‑ Τι γίνεται με τα μπλοκάκια

Σήμερα

Αύξηση του ελάχιστου φόρου και νέες οδηγίες για τις απευθείας αναθέσεις

Έρχεται το μητρώο φερεγγυότητας ενοικιαστών: Πώς θα βαθμολογούνται οι μισθώσεις πριν το συμβόλαιο

Σήμερα

Σε πιλοτική εφαρμογή στις αρχές του 2026 και σε πλήρη λειτουργία από τα μέσα της χρονιάς το νέο ψηφιακό εργαλείο που αλλάζει τις μισθώσεις - Τι θα βλέπουν οι ιδιοκτήτες και ποια δεδομένα θα καταγράφονται

Αυξάνονται τα κρούσματα της σούπερ γρίπης: Πότε αναμένεται η κορύφωση

Σήμερα

Η σούπερ γρίπη έκανε την εμφάνιση της από τον Δεκέμβριο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.