E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στο σφυρί σπίτι ανέργου για χρέη 1.677 ευρώ στην εφορία!

Στα Καμίνια

Στο σφυρί σπίτι ανέργου για χρέη 1.677 ευρώ στην εφορία!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο... «δράστης» είναι μεταλλεργάτης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και εδώ και 7 μήνες η οικογένεια είναι χωρίς ρεύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία απίστευτη ιστορία για κατάσχεση του σπιτιού ενός άνεργου μεταλλεργάτη, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, για χρέη 1.677,95 ευρώ προς την εφορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο μεταλλεργάτης κινδυνεύει να χάσει το σπίτι που απέκτησε στα Καμίνια, δουλεύοντας χρόνια στα καράβια των εφοπλιστών, για χρέη προς τη ΔΟΥ Δ' Πειραιά, τα οποία έφτασαν μετά τις προσαυξήσεις στο... προκλητικό ποσό των  2.173,81 ευρώ!

Η διαδικασία αναγκαστικής κατάσχεσης ξεκίνησε πριν από 3 μέρες, στις 25 Ιουνίου, και ως τιμή εκκίνησης στην περίπτωση πλειστηριασμού του σπιτιού καθορίζεται το ποσό των 70.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως δηλώνει ο άνεργος μεταλλεργάτης στον «Ριζοσπάστη», ο οποίος αποκαλύπτει το θέμα, χρωστάει ακόμη το σπίτι στην τράπεζα, ενώ η οικογένειά του είναι χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ρεύμα εδώ και 7 μήνες!

Η διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης της κατάσχεσης του σπιτιού ξεκίνησε για χρέη που αναλύονται ως εξής: πρόστιμο Τροχαίας που βεβαιώθηκε το 1990, ύψους 44,02 ευρώ (προσαυξήσεις ύψους 132,06) – φόρος εισοδήματος 2005 που δεν πληρώθηκε, ύψους 63,44 ευρώ (προσαυξήσεις 45,68) – φόρος εισοδήματος 2006, ύψους 123,2 ευρώ (προσαυξήσεις 87,47) – φόρος εισοδήματος 2007, ύψους 182,99 ευρώ (προσαυξήσεις 133,58) – φόρος εισοδήματος 2011, ύψους 156,66 ευρώ (προσαυξήσεις 26,63) – φόρος εισοδήματος και εισφορά αλληλεγγύης 2012, ύψους 752,64 ευρώ (προσαυξήσεις 52,69 ευρώ) – ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων χώρων 2011 (χαράτσι μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ), ύψους 355 ευρώ (προσαύξηση 17,75 ευρώ).

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βόλος: Στον ανακριτή ο 28χρονος Αλβανός που κρατούσε «φυλακισμένη» την 22χρονη σύζυγο και το παιδί τους

Σήμερα

Ο 28χρονος αντιμετωπίζει δίωξη σε κακουργηματικό βαθμό για παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη

ΣΥΡΙΖΑ: «Οχι» Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη ‑ Αρνήθηκε να αναλάβει ρόλο

Σήμερα

Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους λέγοντας πως μετά από δύο χρόνια στην αντιπολίτευση δεν έχει ενέργεια και αντοχές

Αρτα: Εντοπίστηκε vεκρός ο 65χρονος που αγνoούνταν ‑ Ζωντανός ο 38χρονος γιος του

Σήμερα

Τραγική τροπή πήρε η εξαφάνιση πατέρα και γιου που ταξίδευαν προς την Αρτα

Νέες ταυτότητες: «Sold out» τα ραντεβού στην Αττική μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου

Σήμερα

Πάνω από 13.000 ραντεβού έχουν ήδη προγραμματιστεί σε όλη τη χώρα

Διακοπή κυκλοφορίας: Κατολίσθηση στη γραμμή Διακοπτό ‑ Καλάβρυτα

Σήμερα

Μεγάλες ζημιές σε περιοχές των Καλαβρύτων από τη χαλαζόπτωση

Αφησαν εκτός πλοίου μητέρα με δύο παιδιά, επειδή δεν είχε πιστοποιητικά ότι είναι δικά της

Σήμερα

Η γυναίκα ταξίδεψε από την Κρήτη στην Αθήνα με τα παιδιά της για να παραστεί σε μία κηδεία - Οι λιμενικοί δεν αναγνώρισαν το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Ώρες κοινής ησυχίας: Τι αλλάζει από 1η Οκτωβρίου ‑ Τι απαγορεύεται

Σήμερα

Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Αστυνομία σε περίπτωση που κάποιος δεν σέβεται τις ώρες κοινής ησυχίας.

Παναθηναϊκός ‑ ΑΕΚ: Μεγάλο πανό των οργανωμένων της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Λεωφόρο

Χτες

Η ΑΕΚ έχει ενημερώσει τις αρχές και τον Παναθηναϊκό ότι ενδεχομένως να υπάρχουν προσβλητικά πανό

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.