E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαρία Σάκκαρη: Σαρωτική η Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Προκρίθηκε στη φάση των «16» των Ολυμπιακών Αγώνων

Μαρία Σάκκαρη: Σαρωτική η Ελληνίδα πρωταθλήτρια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/7/2021 | 08:22

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Νίνα Στογιάνοβιτς στον δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε άνετα με 2-0 (6-1, 6-2) της Σέρβας τενίστριας (Νο. 90 στον κόσμο) και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν το απόλυτο φαβορί κόντρα στη Νίνα Στογιάνοβιτς και φρόντισε να το επιβεβαιώσει περίτρανα στον αγωνιστικό χώρο. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ισοπέδωσε την αντίπαλο της και δεν της άφησε κανένα περιθώριο σε κανένα σημείο του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαρία Σάκκαρη υπερασπίστηκε με άνεση όλα τα σερβίς γκέιμ της, έσπασε ουκ ολίγες φορές το σερβίς της αντιπάλου της κι έφτασε δια περιπάτου στη νίκη, δίχως να ιδρώσει ιδιαίτερα.

Η Μαρία Σάκκαρη περιμένει πλέον να μάθει την αντίπαλο της στη φάση των “16”, η οποία θα προκύψει από το ζευγάρι Ελίνα Σβιτολίνα – Άιλα Τομγιάνοβιτς. Η πρώτη είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση, ωστόσο η κολλητή της Ελληνίδας πρωταθλήτριας θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη.

Σαρωτική και ο Οσάκα

Στο μεταξύ, η Ναόμι Οσάκα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και νίκησε εύκολα με 6-3, 6-2, σε περίπου 65 λεπτά, την Ελβετή, Βικτόρια Γκόλουμπιτς, στο δεύτερο της αγώνα στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις, που έγινε στο Ariake Tennis Park, και πήρε την πρόκριση για τις «16» της διοργάνωσης.

Η Γιαπωνέζα πρωταθλήτρια, Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία την Παρασκευή μετέφερε την Ολυμπιακή φλόγα ως τελευταία λαμπαδηδρόμος, ανάβοντας τον Ολυμπιακό βωμό στην τελετή έναρξη, επέστρεψε στα γήπεδα, μετά την αποχώρηση της από το Ρολάν Γκαρός, λόγω ψυχολογικής πίεσης, και είναι από φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθησαν πέντε ηλικιωμένοι Ελληνοκύπριοι στα κατεχόμενα… για κατασκοπεία

Σήμερα

Οι πέντε Ελληνοκύπριοι επισκέφθηκαν τις περιουσίες τους στο κατεχόμενο χωριό Τρίκωμο

Τουρκικό υπουργείο Αμυνας για εισβολή στην Κύπρο: «Ένα βήμα που γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία»

Σήμερα

Το υπουργείο Αμυνας της Τουρκίας υποστηρίζει ότι «με την αποφασιστικότητα 51 χρόνων, θα συνεχίσουμε να είμαστε η εγγύηση της ειρήνης και της ελευθερίας»

Βιετνάμ: Η στιγμή που βυθίζεται το τουριστικό σκάφος – Τους 38 έφτασαν οι vεκρoί

Σήμερα

Στο σκάφος επέβαιναν 48 τουρίστες και 5 μέλη πληρώματος ανατράπηκε και βυθίστηκε χθες Σάββατο

Ισχυροί σεισμοί στην Καμτσάκα της Ρωσίας – Eκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι

Σήμερα

Η χερσόνησος όπου συναντώνται δύο τεκτονικές πλάκες είναι μια από τις πιο σεισμογενείς περιοχές του πλανήτη

51 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο: «Η επίλυση του Κυπριακού παραμένει εθνική προτεραιότητα ‑ Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Σήμερα

«Η επίλυση του Κυπριακού, η επανένωση της Μεγαλονήσου και η άρση της κατοχής παραμένει ύψιστη εθνική προτεραιότητα»

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Εξαήμερος καύσωνας με 43άρια

Σήμερα

Η Τετάρτη αναμένεται να είναι η δυσκολότερη μέρα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κόλαφος η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ‑ «Είχε συσταθεί εγκληματική οργάνωση» ‑ Τα αδικήματα για Βορίδη, Αυγενάκη

Χτες

Οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς έχουν καταλήξει ότι υπήρχε εγκληματική οργάνωση από στελέχη και υψηλόβαθμα, και κατώτερα σε όλες τις θέσεις-κλειδιά, από το Υπουργείο έως τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τις συνεργαζόμενες ιδιωτικές εταιρίες

Δεύτερη θέση για τον Μίλτο Τεντόγλου στο Diamond League Λονδίνου

Χτες

Ο Έλληνας πρωταθλητής δυσκολεύτηκε στις βρεγμένες συνθήκες του ταρτάν αλλά κατέκτησε τη 2η θέση με άλμα στα 8.19μ.

Αυστραλία – Ελλάδα 7‑8: Τα κορίτσια του πόλο προκρίθηκαν στα ημιτελικά και πάνε φουλ για μετάλλιο

Χτες

Με τρομερή εμφάνιση και κατάθεση ψυχής, η Ελλάδα η Ελλάδα με γκολ-λύτρωση της Μυριοκεφαλιτάκη πήρε το εισιτήριο για τους `4` του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου

«Ηλεκτροσόκ» με τις τιμές του ρεύματος – Ανέβηκε 44% σε 5 χρόνια

Χτες

Στα 0,2383€/kWh η Ελλάδα – Χαμηλότερες τιμές σε Ισπανία, Πορτογαλία και Μάλτα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.