E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η οικογένεια που ζούσε κυριολεκτικά μέσα στα σκουπίδια που μάζευε από το δρόμο

Εντάξει είπαμε ότι καμιά φορά στο δρόμο βρίσκεις διαμάντια, αλλά όχι κι έτσι

Η οικογένεια που ζούσε κυριολεκτικά μέσα στα σκουπίδια που μάζευε από το δρόμο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

Το SBS, ένα εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο της Νότιας Κορέας παρουσίασε τη σοκαριστική ιστορία του Τσόι, ενός 75χρονου άνδρα από το Γκουάνγκτζου, ο οποίος την τελευταία δεκαετία μετέτρεψε το διώροφο σπίτι του σε μια χωματερή! Ο Τσόι, η 70χρονη σύζυγός του και ο γιος τους ζούσαν όλοι σε ένα σπίτι με σκουπίδια για πάνω από μια δεκαετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι κοιμόντουσν σε ένα μικρό δωμάτιο, επειδή ο υπόλοιπος χώρος, συμπεριλαμβανομένων των διαδρόμων, ήταν γεμάτοι παλιά πράγματα φερμένα από το δρόμο. Οι γείτονες είχαν παραπονεθεί για τα σκουπίδια στην αρχή, αλλά ο Τσόι συνέχισε να φέρνει σπίτι περισσότερο, έτσι τελικά σταμάτησαν.

«Οτιδήποτε, αρκεί να χρησιμοποιείται σωστά, είναι χρήσιμο και τα σκουπίδια είναι απλώς ένας θησαυρός που δεν έχει εκτιμηθεί σωστά», είπε ο Τσόι, προσθέτοντας ότι περιπλανιέται καθημερινά στους δρόμους της πόλης, συλλέγοντας κάθε είδους τυχαία πράγματα.

Ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος φέρεται να ήταν στα 40 του, ζύγιζε πάνω από 100 κιλά και δεν βγαίνει καν για περπάτημα. Κάθεται απλώς σε ένα μικρό δωμάτιο όλη την ημέρα, χωρίς να κάνει τίποτα. Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις των γονέων του να τον κάνει να βγει έξω και να ψάξει για εργασία, προτίμησε να ζήσει από τη σύνταξή τους. Ο Τσόι είπε ότι ήταν ο λόγος που πέρασε την τελευταία δεκαετία συλλέγοντας όλα τα σκουπίδια - για να έχει πράγματα δικά του όταν εκείνος πεθάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

226 άτομα και ένας εκσκαφέας εισήχθησαν για να ταξινομήσουν τους 150 τόνους σκουπιδιών που φέρεται να συλλέγονταν από τον συνταξιούχο για πάνω από μια δεκαετία. Αρχικά, ο γιος του ζευγαριού αρνήθηκε να φύγει από το δωμάτιο και άφησε τους εργάτες να βάλουν τα χέρια τους στα σκουπίδια που συσσωρεύτηκαν, αλλά τελικά του μίλησαν οι γονείς του και βγήκε έξω από το σπίτι για πρώτη φορά μέσα σε ένα χρόνο!

Η γυναίκα του Τσόι είχε προβλήματα με την καρδιά της - και το τόσο κακό περιβάλλον επιβάρυνε την κατάστασή της.

Αφού είδε το σπίτι του καθαρό και απαλλαγμένο από σκουπίδια για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, ο Τσόι άρχισε να κλαίει και φέρεται να είπε «Για χάρη του μέλλοντος και της υγείας της γυναίκας μου, δεν θα πάρω ποτέ ξανά σκουπίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Χτες

Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Χτες

Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Χτες

Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Χτες

Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Χτες

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Προχτές

Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Προχτές

Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Προχτές

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Προχτές

Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Προχτές

Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Προχτές

Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.