Μήλος: Σώοι όλοι οι επιβαίνοντες της θαλαμηγού που ναυάγησε
Δείτε βίντεο από τη διάσωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 12/8/2021 | 10:51
Σώοι και καλά στην υγεία τους περισυνελέγησαν οι 17 Έλληνες επιβαίνοντες θαλαμηγού σκάφους, μεταξύ των οποίων και τρεις ανήλικοι, που βυθίστηκε -από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Μήλου.
H επιχείρηση περισυλλογής των ατόμων που βρέθηκαν στη θάλασσα πραγματοποιήθηκε από το επιβατηγό ταχύπλοο πλοίο sea jet 2, ένα φορτηγό πλοίο και μία λάντζα, στην οποία επέβαινε στέλεχος του Λιμενικού Σώματος. Όλοι αναμένεται να οδηγηθούν στο λιμάνι της Μήλου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από την πρώτη στιγμή που ειδοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση με πλωτά του ΛΣ, ιδιωτικά σκάφη, παραπλέοντα πλοία και δύο ελικόπτερα.
Το ακριβές σημείο του ναυτικού ατυχήματος εντοπίζεται 16 ναυτικά μίλια βοριοδυτικά της Μήλου, όπου πνέουν άνεμοι με ένταση 4 με 5 μποφόρ.
Βίντεο από τη διάσωση
Σώοι και καλά στην υγεία τους περισυνελέγησαν οι 17 Έλληνες επιβαίνοντες θαλαμηγού σκάφους, μεταξύ των οποίων και τρεις ανήλικοι, που βυθίστηκε -από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Μήλου. H επιχείρηση περισυλλογής των ατόμων που βρέθηκαν στη θάλασσα πραγματοποιήθηκε από το επιβατηγό ταχύπλοο πλοίο sea jet 2, ένα φορτηγό πλοίο και μία λάντζα, στην οποία επέβαινε στέλεχος του Λιμενικού Σώματος. Όλοι αναμένεται να οδηγηθούν στο λιμάνι της Μήλου. Από την πρώτη στιγμή που ειδοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση με πλωτά του ΛΣ, ιδιωτικά σκάφη, παραπλέοντα πλοία και δύο ελικόπτερα. Το ακριβές σημείο του ναυτικού ατυχήματος εντοπίζεται 16 ναυτικά μίλια βοριοδυτικά της Μήλου, όπου πνέουν άνεμοι με ένταση 4 με 5 μποφόρ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τα σενάρια για τον δολοφόνο του Τσάρλι Κερκ: Είναι δεξιός, αριστερός ή τρελός;
Σήμερα
Ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον αναμένει να του απαγγελθούν επίσημες κατηγορίες στη Γιούτα – Ασαφές το κίνητρο της δολοφονίας - Ποιο είναι το κίνημα Groyper και ο Νικ Φουέντες που πιστεύει στη λευκή υπεροχή
Έρευνα του Λιμενικού με εντολή Κικίλια για κόλπο με υαλοκαθαριστήρες από Ρομά στο λιμάνι της Αρκίτσας
Σήμερα
Πολίτης ήρθε σε αντιπαράθεση με λιμενικό για την κατάσταση που επικρατεί εκεί
Ογκώδης διαδήλωση στο Λονδίνο κατά των μεταναστών και υπέρ της «ελευθερίας του λόγου»
Σήμερα
Την οργάνωσε ακροδεξιός ακτιβιστής
Συνελήφθη γνωστή influencer μόδας με ροζ κοκαΐνη στη Ρόδο
Σήμερα
Με την υπόθεση συνδέεται νεαρή γυναίκα που, μέχρι σήμερα, καλλιεργούσε δημόσια εικόνα στα κοινωνικά δίκτυα - «Μοδάτο» και ισχυρό διεγερτικό η «ροζ κοκαΐνη»
Σπανούλης: Μην είμαστε μίζεροι, αλλά περήφανοι, είμαστε στη ζώνη μεταλλίων μετά από 16 χρόνια
Σήμερα
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε μετά την προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του μικρού τελικού του EuroBasket 2025, κόντρα στην Φινλανδία.
Σοκ στην Κεφαλονιά με τον θάνατο του 23χρονου Νίκου σε τροχαίο ‑ Επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά του
Σήμερα
Το αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας και βρέθηκε σε γκρεμό στον δρόμο που ενώνει τον Πόρο με την Σκάλα στην Κεφαλονιά
Σχοινούσα: Πέθανε ο 92χρονος Γιώργος Κωβαίος που χόρευε με την εγγονή του σε τοπικές γιορτές του νησιού
Σήμερα
«Ήταν για όλους μας παράδειγμα ζωντάνιας, λεβεντιάς και αγάπης για τη ζωή» αναφέρει ο Σύλλογος Σχοινουσιωτών
Επιστολή Τραμπ στο ΝΑΤΟ: Αν κάνετε ό,τι λέω, ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει
Σήμερα
Έτοιμος για κυρώσεις στη Ρωσία όταν το κάνετε όλοι
Εκτοξεύτηκε η χρήση του όρου εμφύλιος στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία Κερκ
Σήμερα
Τι κατέγραψαν οι New York Times
Συγκλόνισε η Φιάσκα που έβαλε τα κλάματα: «Πέρασα δύσκολα οικονομικά, το παλέψαμε μόνοι μας»
Σήμερα
Συγκινημένη, ευχαρίστησε θερμά την οικογένειά της για τη στήριξη και τόνισε το πόσο δύσκολα πέρασε αυτή τη χρονιά
Αταμάν: «Στεναχώρησα κάποιους φίλους μου στην Ελλάδα, κερδίσαμε όμως δίκαια»
Σήμερα