E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Απελευθερώνεται» η Britney Spears: Ο πατέρας της παραιτείται της «κηδεμονίας» της

Μετά από 13 χρόνια η σούπερ σταρ είναι πλέον ελεύθερη

«Απελευθερώνεται» η Britney Spears: Ο πατέρας της παραιτείται της «κηδεμονίας» της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/8/2021 | 12:03

Οι ισχυρές πιέσεις που δέχθηκε από το κίνημα freebritney και μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και αρκετούς μήνες δικαστικής διαμάχης επιτέλους ο πατέρας της Britney Spears συμφώνησε να παραιτηθεί από την θέση του ως «κηδεμόνας» της.

Ο Τζέιμι Σπίαρς συμφώνησε να παραιτηθεί από τον μακροχρόνιο ρόλο του ως κηδεμόνας της περιουσίας της κόρης του, Μπρίτνεϊ Σπίαρς «όταν είναι η κατάλληλη στιγμή», σύμφωνα με τα πρακτικά του δικαστηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποχώρηση του Τζέιμι Σπίαρς σηματοδοτεί μια σημαντική εξέλιξη στον μακροχρόνιο αγώνα της τραγουδίστριας της ποπ με στόχο να αποδεσμευτεί από τον έλεγχο του πατέρα της. Οι εξελίξεις έρχονται σχεδόν δύο μήνες αφ’ ότου η τραγουδίστρια κατέθεσε στο δικαστήριο και ζήτησε να τερματιστεί η κηδεμονία, με την οποία ελέγχεται η ζωή της εδώ και 13 χρόνια και εξουσιοδοτούνται ο πατέρας της και άλλοι να λαμβάνουν αποφάσεις για τα προσωπικά ζητήματα και την καριέρα της.

Ο δικηγόρος του Τζέιμι Σπίαρς στο δικαστήριο ανέφερε ότι ο πατέρας της τραγουδίστριας «δεν πιστεύει ότι μια δημόσια διαμάχη με την κόρη του για τη συνέχιση των υπηρεσιών του ως διαχειριστής θα ήταν προς το συμφέρον της» προσθέτοντας: «Ο κ. Τζέιμι Σπίαρς σκοπεύει να συνεργαστεί με το δικαστήριο και με τον δικηγόρο της κόρης του, ώστε να προετοιμάσουν μια ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς». Διευκρίνισε μάλιστα ότι «ήδη εργαζόταν για μια τέτοια μετάβαση» με τον προηγούμενο δικηγόρο της κόρης του.

«Ο κ. Σπίαρς συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντά του με υπευθυνότητα και «δεν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για την αναστολή ή την απομάκρυνση του», αλλά θα παραιτηθεί «όταν είναι η κατάλληλη στιγμή» για να αποφύγει μια «μάχη» με την Μπρίτνεϊ. Και με την προϋπόθεση να έχουν επιλυθεί ζητήματα που εκκρεμούν ενώπιον του δικαστηρίου», σημείωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πλευρά του ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ, δικηγόρος της σταρ, ανέφερε στην εφημερίδα Guardian μέσω email, ότι πρόκειται για «μια μεγάλη νίκη για τη Μπρίτνεϊ και ένα ακόμη βήμα προς τη δικαιοσύνη» και παρότρυνε τον Τζέιμι να «παραιτηθεί αμέσως». «Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την έρευνά μας για τη συμπεριφορά του κ. Σπίαρς αλλά και άλλων προσώπων τα τελευταία 13 χρόνια, καθώς απέσπασε εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία της κόρης του, αλλά και για την κατάθεση του στο δικαστήριο στο εγγύς μέλλον».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει κατηγορήσει επανειλημμένα τον πατέρα της για «κατάχρηση της κηδεμονίας». Δήλωσε δε ότι είναι η πρώτη της προτεραιότητα να απομακρύνει τον πατέρα της από τον ρόλο του στη νομική ρύθμιση που διέπει τις προσωπικές και οικονομικές της υποθέσεις.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Τζέιμι Σπίαρς είπε ότι έχει υποστεί «αδικαιολόγητες επιθέσεις» και ότι έχουν διατυπωθεί ψευδείς ισχυρισμοί σε βάρος του. Η κατάθεση αφορά και τους ισχυρισμούς της μητέρας της Μπρίτνεϊ, Λιν Σπίαρς, η οποία επίσης ζήτησε την απομάκρυνση του Σπίαρς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας, Μάθιου Ρόζενγκαρτ ζήτησε από τον Τζέιμι Σπίαρς να σταματήσει τις ψευδείς κατηγορίες και να «τις επιθέσεις σε ευάλωτο στόχο, στην ίδια του την κόρη». Επέκρινε ειδικότερα τον πατέρα της τραγουδίστριας και τους δικηγόρους του για «συνεχείς χυδαίες και κατακριτέες επιθέσεις στην κα Σπίαρς».

Η δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες Μπρέντα Πένι αρνήθηκε το αίτημα να επισπεύσει τις διαδικασίες σχετικά με την απομάκρυνση του Τζέιμι Σπίαρς.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φούντωσαν οι φήμες: Pamela Anderson και Liam Neeson σε... τρυφερή φάση

Πριν 1 ώρα

Οι υποψίες για ειδύλλιο ανάμεσα στον Liam Neeson και την Pamela Anderson φούντωσαν ξανά

Δεν είναι στη διαθήκη του Χακλ Χόγκαν η κόρη του

Χτες

Ο λόγος που ζήτησε να αφαιρεθεί

O Λίαμ Νίσον και η Πάμελα Αντερσον είναι ζευγάρι

Χτες

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας που πρωταγωνιστούν «The Naked Gun»

Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έγινε 22 ετών ‑ Δείτε την καλλονή Μαριτίνα, μοιάζει με τη μητέρα της

Χτες

Η Μις Κόσμος του 1996 δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την πανέμορφη κόρη της

Συγκλονίζει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Η μητέρα μου μας τάιζε τον εμετό μας – Μας μεγάλωσε ο μπαμπάς μας»

Χτες

«Της είχε φτάσει η μυωπία στο Θεό γιατί ο πρώην σύζυγός της την έριξε στο παμπρίζ του αυτοκινήτου»

Νανά Παλαιτσάκη: «Καταλαβαίνω ότι η Ιωάννα Τούνη αισθάνεται μια απέραντη μοναξιά»

Χτες

«Βγαίνει και λέει: όλα τα είχαμε και δεν είχαμε τίποτα. Αυτό και αν είναι ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τους ανθρώπους που εστιάζουν σε αυτά»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο Λιάγκας είπε στην Εβελίνα να κάνει μόκο και δε βγήκε κανείς να αντιδράσει»

Χτες

«Καθένας χτίζει την πορεία, το ίματζ και την έξωθεν μαρτυρία του με αυτά που λέει και είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει»

Ρίκα Διαλυνά: Η πρώτη έξοδος μετά το σοβαρό ατύχημα – Στο πλευρό της η Κάρμεν Ρουγγέρη

Χτες

Η φωτογραφία με την Κάρμεν Ρουγγέρη 18 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Η ώρα η καλή»

Η Ευγενία Σαμαρά βούτηξε από τον δεύτερο ψηλότερο καταρράκτη της Σρι Λάνκα ‑ Δείτε βίντεο

Χτες

Είναι περίπου 220 μέτρα, εγώ βούτηξα από τα 10 με σφυγμό κάπου 250, δήλωσε η ηθοποιός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.