E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βέροια: Αστυνομικός σε δίκη για αποπλάνηση 12χρονης

Η νύχτα που σημάδεψε ζωές και σκέψεις

Βέροια: Αστυνομικός σε δίκη για αποπλάνηση 12χρονης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/8/2021 | 13:52

Ο αστυνομικός συνταξιοδοτήθηκε και πλέον θα βρεθεί στο εδώλιο για τα όσα έγιναν στη Βέροια, μια νύχτα του 2007…

Ύστερα από 14 χρόνια, σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 63χρονος συνταξιούχος αστυνομικός για σeξουαλική κακοποίηση ανήλικης. Ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ κατηγορείται ότι αποπλάνησε την 12χρονη θετή κόρη του ξαδέλφου του, σε χωριό της Ημαθίας, το 2007.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, μετά την έγκληση που υπέβαλε η μητέρα της ανήλικης. Μετά την απολογία του στον ανακριτή Βέροιας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Αρχικά η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί σε Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αλλά αναβλήθηκε αρκετές φορές ενώ στη συνέχεια άλλαξε ο νόμος και ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ΜΟΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, η 26χρονη (σήμερα) κοπέλα η οποία βρίσκεται στην Αυστραλία ζήτησε να παραστεί στη δίκη και να καταθέσει. Βέβαια δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα, κατά την προηγούμενη δικάσιμο που αποσύρθηκε, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού.

Ο κατηγορούμενος που υπηρετούσε ως διοικητής σε αστυνομικό τμήμα πόλης της Κεντρικής Μακεδονίας, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την εγκαλούσα και τον σύντροφο της και πρώτο του ξάδελφο. Το ζευγάρι διέμενε σε χωριό της Ημαθίας μαζί με την ανήλικη κόρη της γυναίκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με πρόσχημα το αντικουνουπικό σπρέι

Όπως αναγράφεται στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βέροιας, το βράδυ της 26ης Ιουλίου 2007, ο κατηγορούμενος επισκέφτηκε το σπίτι τους και αφού δείπνησαν όλοι μαζί, του πρότειναν να κοιμηθεί εκεί λόγω του προχωρημένου της ώρας. Γύρω στις 02.00 σηκώθηκαν όλοι να πάνε για ύπνο.

Το ζευγάρι πήγε στην κρεβατοκάμαρα, η ανήλικη στο παιδικό δωμάτιο και ο κατηγορούμενος έπεσε να κοιμηθεί στο σαλόνι. Μετά από λίγη ώρα όμως σηκώθηκε και μπήκε στο δωμάτιο της ανήλικης, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα ότι θέλει μα της βάλει αντικουνουπικό σπρέι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκεί κατηγορείται ότι προέβη σε διάφορες ασελγείς πράξεις πάνω στο σώμα της. Η ανήλικη το πρωί της ίδιας ημέρας, και ενώ ο κατηγορούμενος είχε ήδη αναχωρήσει για την υπηρεσία του, έντρομη με κλάματα και σπασμούς, εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια περιέγραψε με λεπτομέρειες το περιστατικό ενώ η περιγραφή της έγινε πιστευτή.

Ο κατηγορούμενος απολογούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, επιμένοντας στην αθωότητα του. Οι δικαστικές αρχές όμως έκριναν ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για τη στήριξη της κατηγορίας στο ακροατήριο. Έτσι παραπέμφθηκε να δικαστεί για την κακουργηματική πράξη της αποπλάνησης παιδιού.

«Με βάση όλα τα ανωτέρω, συνάγεται αβίαστα το συμπέρασμα ότι ο κατηγορούμενος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της παθούσας, εκμεταλλευόμενος τη μικρή της ηλικία, τη φιλική του σχέση με την εγκαλούσα και τον σύντροφο της καθώς και την εμπιστοσύνη που έδειχναν στο πρόσωπο του» αναγράφεται στο παραπεμπτικό βούλευμα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πανσέληνος Μαΐου: Πότε θα δούμε το Μπλε Φεγγάρι

Σήμερα

Πρόκειται για τη δεύτερη πανσέληνο του μήνα, καθώς την 1η Μαΐου απολαύσαμε το Φεγγάρι των Λουλουδιών

Η Ferrari παρουσιάζει το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Σήμερα

Είναι το πρώτο πενταθέσιο αυτοκίνητο στην ιστορία της ιταλικής εταιρείας

Επιδότηση σε πετρέλαιο Diesel: Ανακοινώθηκε και επίσημα η παράταση

Σήμερα

Η επιδότηση διαμορφώνεται στα 15 λεπτά ανά λίτρο

Ζάκυνθος: Για μια selfie παραλίγο να χάσει τη ζωή του ο 22χρονος που σώθηκε

Σήμερα

Ο νεαρός Αμερικανός ταξίδεψε αυθημερόν από την Αθήνα για να φωτογραφηθεί στο Ναυάγιο - και κατέληξε κρεμασμένος σε θάμνο πάνω από γκρεμό 300 μέτρων

Συζυγοκτονία Αμπελοκήπων: «Θόλωσα όταν μου είπε ότι φεύγει με τα παιδιά», δήλωσε ο κατηγορούμενος

Σήμερα

Η απολογία του καθ` ομολογίαν κατηγορουμένου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου

Ανάκληση κατεψυγμένου ψαριού από τον ΕΦΕΤ ‑ Βρέθηκε υδράργυρος πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια

Σήμερα

Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το προϊόν καλούνται να μην το καταναλώσουν.

Τραγωδία στο Βέλγιο: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί ‑ Οι δύο παιδιά

Σήμερα

Τα έκτακτα μέσα βρέθηκαν στο Μπούγκενχαουτ μετά την τρομακτική σύγκρουση τρένου με σχολικό λεωφορείο το πρωί της Τρίτης

Βέλγιο: Τρένο συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο – Αναφορές για νεκρούς

Σήμερα

Σχολικό λεωφορείο ανατράπηκε έπειτα από σύγκρουση με αμαξοστοιχία στο Βέλγιο

Χανιά: Ιδιοκτήτης κτηρίου επιτέθηκε με μπαλτά στον ενοικιαστή του για τον λογαριασμό της ΔΕΗ

Σήμερα

Μια απλήρωτη οφειλή ρεύματος κρυβόταν πίσω από την καταγγελία για διένεξη θέσης πάρκινγκ

Τουρκία: «Το αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές μπορεί να έχει ήδη καθοριστεί»

Σήμερα

Η οικονομική κατάσταση στην Τουρκία μπορεί να μειώνει τα ποσοστά του Ερντογάν ενόψει των επόμενων εκλογών, ωστόσο η ικανότητα που δείχνει να εκμηδενίζει τις αντιστάσεις, ίσως έχει ήδη κρίνει το αποτέλεσμα

Αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον αιφνίδιο θάνατο της 24χρονης στη Ρόδο

Σήμερα

Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής είπαν το τελευταίο αντίο στη νεαρή γυναίκα τη Δευτέρα

Αγριογούρουνο κολυμπούσε αμέριμνο σε παραλία στη Φθιώτιδα, έκπληκτοι λουόμενοι και περαστικοί

Σήμερα

Τα αγριογούρουνα είναι γνωστά για τις εξαιρετικές τους ικανότητες στην κολύμβηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.