E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το μωρό στο άλμπουμ των Nirvana τους μηνύει για παιδική ποpνογραφία

Ο 30χρονος, πλέον, Σπένσερ Έλντεν κατέθεσε μήνυση

Το μωρό στο άλμπουμ των Nirvana τους μηνύει για παιδική ποpνογραφία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/8/2021 | 16:43

To γυμνό μωρό που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του θρυλικού άλμπουμ των Nirvana «Nevermind» κατηγορεί τώρα το συγκρότημα για παιδική ποpνογραφία. Ο 30χρονος, πλέον, Σπένσερ Έλντεν κατέθεσε μήνυση κατά της περιουσίας του Κερτ Κομπέιν και των επιζώντων μελών της μπάντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μήνυση, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, κατατέθηκε την Τρίτη (24/8) και ο Σπένσερ Έλντεν, 30 ετών σήμερα, ισχυρίζεται ότι το grunge συγκρότημα παραβίασε τους ομοσπονδιακούς νόμους περί παιδικής ποpνογραφίας. Επίσης, ο 30χρονος υποστηρίζει – μεταξύ άλλων – ότι οι γονείς του δεν υπέγραψαν ποτέ κάποιο επίσημο χαρτί που παραχωρούσε την άδεια στους Nirvana να χρησιμοποιήσουν τη φωτογραφία του.

Σύμφωνα με την New York Post, o Σπένσερ Έλντεν επίσης αναφέρει ότι υπέστη «σοβαρή ζημιά» από το άλμπουμ «Nevermind» που σημείωσε τρελές πωλήσεις και ότι το συγκρότημα, ο φωτογράφος και οι δισκογραφικές εταιρείες «εμπορεύτηκαν σκόπιμα την παιδική ποpνογραφία του Σπένσερ και εκμεταλλεύτηκαν τη σοκαριστική φύση της φωτογραφίας του για να προωθήσουν τον εαυτό τους και τη μουσική τους σε βάρος τους».

Επίσης, ο ενάγων -ο οποίος ήταν τεσσάρων μηνών κατά τη διάρκεια της υποβρύχιας φωτογράφισης του 1991 – ισχυρίζεται επίσης ότι αναγκάστηκε να συμμετάσχει σε «εμπορικές σεξουαλικές πράξεις» και πως το συγκρότημα πήρε πίσω την αρχική του υπόσχεση πως δεν θα φαίνονταν τα γεννητiκά του όργανα στο εξώφυλλο του άλμπουμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η οικογένεια του βρέφους – όπως αναφέρει η New York Post – είχε λάβει 200 δολάρια για τη βουτιά των 15 δευτερολέπτων στην πισίνα, κάτι που συνέβη επειδή ο πατέρας του Σπένσερ Έλντεν ήταν φίλος του φωτογράφου.

Το εξώφυλλο 25 χρόνια μετά

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016 ο 25χρονος τότε Σπένσερ Έλντεν αναδημιούργησε το εξώφυλλο του «Nevermind» των Nirvana για να αποτίσει φόρο τιμής στο ρεκόρ επιτυχίας. To 2016 όμως ήταν ντυμένος, φωτογραφήθηκε με το σορτσάκι του. «Είπα στον φωτογράφο: “Ας το κάνουμε γuμνό”. Αλλά σκέφτηκε ότι θα ήταν περίεργο, έτσι φόρεσα το σορτσάκι μου», είχε δηλώσει τότε για τη φωτογράφιση ο Έλντον. «Η επέτειος σημαίνει κάτι για μένα. Είναι περίεργο που το έκανα αυτό ήταν ήμουν 4 μηνών και έγινε μια διάσημη εικόνα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κολικός νεφρού – ο χειρότερος πόνος της ζωής μου» (VIDEO)

Πριν 11 ώρες

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε τι πέρασε: «Δεν έχω ξανανιώσει τέτοιο πόνο στα 52 μου χρόνια»

Σουρεαλιστικό βίντεο: «Γίγαντας» ύποπτος συλλαμβάνεται και του πέφτουν τα παντελόνια

Πριν 11 ώρες

O τεραστίων διαστάσεων άνδρας αντιστάθηκε τη στιγμή της σύλληψης με απρόβλεπτες συνέπειες

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του παιδιού της Jennifer Lopez που συζητιέται διεθνώς

Πριν 11 ώρες

Η οικογένεια Lopez γυρίζει σελίδα καθώς τα δίδυμα ενηλικιώνονται και ακολουθούν τον δικό τους δρόμο

Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Κατσαφάδου: Ήταν μια απλή επέμβαση, όλα είναι υπέροχα, εξήγησε

Χτες

Δεν σχετίζεται με κάποια νόσο, διευκρίνισε η επιχειρηματίας

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά πρώτη φορά για το δαχτυλίδι που φοράει: «Είναι στα άμεσα σχέδιά μου»

Χτες

Τον Γιώργο Καπουτζίδη υποδέχτηκαν στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουνίου

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο με τον σύντροφό της να κρατά στους ώμους του τον γιο της: Ευτυχισμένη και ευγνώμων

Χτες

Η influencer δήλωσε πως αισθάνεται πλούσια παρατηρώντας τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη και τον Πάρη μαζί

Καινούργιου για Κουτσουμπή: «Έχει εμμονή με τη Ντούα Λίπα» ‑ Αποκάλυψε οn air τον διάλογό τους

Χτες

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε μια ανάλαφρη και χιουμοριστική ιστορία στον αέρα της εκπομπής της, με αφορμή τις φήμες που κυκλοφορούν για τον γάμο της Dua Lipa με τον Callum Turner

Αλλαγή ονόματος και νέα ταυτότητα για το παιδί της Jennifer Lopez στην αποφοίτησή του

Χτες

Το 18χρονο παιδί της τραγουδίστριας εμφανίστηκε ως Όσκαρ Τζέικομπ Μουνίζ, με αντωνυμίες αρσενικού γένους - στο παρελθόν ήταν γνωστό ως Έμι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.