E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ιταλία: «Οι αντιεμβολιαστές να πληρώνουν οι ίδιοι τα έξοδα νοσηλείας τους»

«Οι πολίτες αυτοί, οι οποίοι αρ3897f0; να εμβολιαστούν, πρέπει να αναλαμβάνουν μέχρι τέλους τις ευθύνες των επιλογών και των πράξεών τους»

Ιταλία: «Οι αντιεμβολιαστές να πληρώνουν οι ίδιοι τα έξοδα νοσηλείας τους»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση 31/8/2021 | 15:29

Ουκ ολίγες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπεύθυνου υγείας της περιφέρειας της Ρώμης Αλέσιο Ντ’ Αμάτο σχετικά με τους αντιεμβολιαστές που εισάγονται στα νοσοκομεία της Ιταλίας με κορονοϊό.

«Οι πολίτες αυτοί, οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν, πρέπει να αναλαμβάνουν μέχρι τέλους τις ευθύνες των επιλογών και των πράξεών τους», δήλωσε ο Ντ΄Αμάτο στην εφημερίδα Il Messaggero.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το Λάτιο, η περιφέρεια της Ρώμης, προσπαθεί να βρει τον τρόπο για να ζητήσει από τους αντιεμβολιαστές να πληρώνουν τα έξοδα της νοσηλείας τους. Θα το κάνουμε, ήρθε η ώρα να μπει μια τελεία», πρόσθεσε ο ιταλός πολιτικός.

Ο Τύπος προσθέτει ότι ο κάθε ασθενής, που εισάγεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων, «κοστίζει» στο ιταλικό δημόσιο και στις περιφέρειές του 1.500 ευρώ την ημέρα. Κατά μέσο όρο, οι ασθενείς με covid 19 παραμένουν στις ΜΕΘ για διάστημα 17 ημερών.

«Οι άνθρωποι αυτοί, όταν μεταφέρονται στο νοσοκομείο, καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που διατρέχουν, το όλο δράμα που ζούνε, και συνήθως μετανιώνουν για το ότι δεν θέλησαν να εμβολιαστούν», καταλήγει ο Αλέσιο Ντ΄Αμάτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τις πρώτες αντιδράσεις, εκείνη του Έττορε Ροζάτο, του κεντρώου κόμματος Ζωντανή Ιταλία, το οποίο στηρίζει την κυβέρνηση Ντράγκι.

«Το δημόσιο σύστημα υγείας πρέπει να είναι προσβάσιμο δωρεάν για όλους. Τάσσομαι, όμως, υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού για το σύνολο των πολιτών, διότι το 90% των ασθενών με covid, που εισάγονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας, δεν έχει εμβολιαστεί», υπογράμμισε ο Ροζάτο.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Χτες

«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Χτες

Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Χτες

«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Χτες

Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Χτες

Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Χτες

Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Χτες

Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πότε δεν έκανε challenge, ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά, λέει ο παππούς του 22χρονου που πνίγηκε με μπέργκερ

Χτες

Ο 22χρονος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή - Νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα στη ΜΕΘ

Φυλάκιση 22 μηνών με αναστολή στον οδηγό μηχανής για το τροχαίο με νεκρό βρέφος στον Βόλο

Χτες

Η δίκη έγινε έγινε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας

Η Γαλλία να είναι έτοιμη «να χάσει τα παιδιά της» σε πιθανό πόλεμο με τη Ρωσία

Χτες

Σάλος από τις δηλώσεις του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.